Şimdi Ara

PUBG, Steam’de ilk defa indirime girdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    42 saatlik oyun tecrübemde şuana kadar 2 kişiyi kesin hileli tesbit ettim. Gözümden kaçanlar da illaki olmuştur...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya yeni almıştım. Ne koydu :D

• Beyler oyun parası kasalarla çıkartılabiliyormuş. Bu konu hakkında kendi tecrübelerini verebilecek olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-888799C3D

Beyler oyun parası kasalarla çıkartılabiliyormuş. Bu konu hakkında kendi tecrübelerini verebilecek olan var mı?
    saçma sapan kasalar gelmeden önce oyunu alsaydınız çıkarırdınız, ilk başta çıkarmak çok kolaydı şimdi baya zorlaştı, çok vaktini alır o parayı çıkarması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Hmm. Bide para etmiyor sanırsam. Geçen baya uğraşıp 2.000 küsür bp yapıp rastgele sandık aldım 2.5 lira felan etti. Şu sandıkların aldıkça fiyatının yükselme olayı da sıkıntı...

• Ne çok görür oldum bu oyunu! 3 yıl öncesine kadar saatlerce online battefield serisini oynamışlığım var ve çok keyif alıyordum. Şimdi kıyaslama yapacak olursa benzeri bir haz verir mi buda?

• Game da 37 tl ye kadar iniyor ancak o kadar alternatif ucretsiz cikmisken ve cok yuksek sistem istiyorken almayi tercih etmeyecegim. Gecenlerde yeni cikan iki tane battle royale tarzi oyun bedavaya verildi. Bir de fortnite var tabi. Pubg ayri bir oyun tamam da bence orjinal fiyati 20 tl nin altina dusmeli. Ilk ciktiginda hak ediyordu ancak simdi hak etmiyor.

• 1 k oynamış birisi olarak artık oyunun öldüğünü düşünüyorum
  • Oyunun fiyatı uygundu şimdi daha da uygun olmuş ama bu oyunu oynatacak, oynatırken keyif verecek bilgisayarı kaç paraya alacaksınız? 6-7 bin çıkaracaksın önce.

• battle royale ARK ta Survival of the fittest de zaten vardı. Pubg nin ve CS gibi oyunların tek numarası bukadar çok insanın toplanmasının nedeni pazarının olması alımının satımının olması başka hiçbir numarası yok.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    1050ti yetiyor hocam.

• cs:go 2K rainbowsix siege 2K PUBG 1,4K oynadım bence 500 saat daha gideri var, kutulardan 1028TL yaptım

• oynamayan varsa hayrına versin arada internete gidip oynayım
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    En iyi olmasa da geçen bir baktım sağ üstte sürekli mithrain ismi çıkıyor ya mithrain nere ben nere arkadaş :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bunun mobil versiyonu var bilenler bilir orjinal çakma falan değil onda bile Rank sistemi var oyun baslarında bronzda falan geneli bot oyuncular geliyor.

Ama gel gelelim pc versiyonda yok şaka gibi!

Mobilde antreman modu var spray atıyosun istedigin silahı kullanabiliyosun PC de yok !

Bu ne sacmalık ak.

• Fornite oynayın daha iyi. Pubg de çok fazla bug ve hile olmaya başladı son zamanlarda.

• Demek işler iyi gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 0LDB0Y

cs:go 2K rainbowsix siege 2K PUBG 1,4K oynadım bence 500 saat daha gideri var, kutulardan 1028TL yaptım
    Hocam hayatınızı oyunda geçirmişssinz.

5,4k saat dilenseniz 1028 değil yüzbin28 lira yapardınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0LDB0Y

cs:go 2K rainbowsix siege 2K PUBG 1,4K oynadım bence 500 saat daha gideri var, kutulardan 1028TL yaptım
    sadece cs go dan 600 tlye yakın yaptım 3 yılda 900 saat falan oynamışlığım var sanırım :)
  • Seneye bedava olur. Sonu h1z1 gibi olacak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.