Şimdi Ara

PUBG, Steam’de ilk defa indirime girdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pubg 45 TL vermeye değer mi sizce bozdu mu.videolarda izliyorum da keyifli geçiyor aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldum olası hiç sevemedim şu oyunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

pubg 45 TL vermeye değer mi sizce bozdu mu.videolarda izliyorum da keyifli geçiyor aslında
    arkadaşın yoksa alma.
  • Bedavaya verseler kütüphaneye eklemem. Bug sorunlarının düzeltilmesi de yetmez. Aslında bu oyun bayağı işe yarıyor. Hileci, troll, velet oyuncu kitleleri büyük çoğunlukla bu oyuna hücum ediyor. Bizde az da olsa nefes alıyoruz.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    yok da mobilde olduğu gibi 4 lü takımlara girme seçeneği var mı oda kuruyosun geliyolar falan
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    var ama kimin geleceği belli değil, biri gelio çince reklam yapıyor sürekli, oyun başlayınca çıkıyor. başkası geliyor loıbideyken çıkıp gdiyor afedersin takım mal gibi kalıyor. hadi oyuna girebildin, şurayainelim diyorsun adam alakasız yere gidio.

mobilde para vermediğin için canını sıkmaz ama 46/69 tl verip oynadığın oyunda böyle saçmalıklar görmek küfür üstüne küfür ettirir. az daha sıkın dişinizi 3-5 aya bedava olur. ocaktan beri oyuncuların yarısını kaybetmiş bir oyundan bahsediyoruz. h1z1 bu kadar hızlı batmadı :)
  • 1 yıl felan olmuştur 42tl ye almıştık.
    toplasan 3 saat oynadım, baba olduktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor beyler
  • H1Z1 gibi sonuna geliyor bu oyununda. Neyse ama iyi satis yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 23 Haziran 2018; 18:3:42 >
  • Cuisine royale diye bir oyun var. Pubg alamayıp, fortnite’ı sevemeyenler bakmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke çoğu oyun Team Fortress 2 gibi bedava olsa.
  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı sattım oynayamıyom diye ps4 aldım toplasan 2 oyun bitirdim 2 senede :) En başta çocuk ufak diye oynayamadım sonra her şeyi kırıyor diye şimdide kanlı oyun görmesin diye oynayamıyorum. :)
  • Prof oyuncuların anca alıştırması oluyoruz başka işe yaramıyor.

• Fornite Geldiya indirim yaparlar tabi yazık hahahahah Batıyorsun pubg :) ZAMANINDA H1Z1 e LAF ATIYORDU BAK NE OLDU ŞİMDİ :) CSGO YA LAF ATAN PUBG KAÇ SENE OLDU SEN ÇIKALI CSGODAN BETER OLDUN HAHAHAH CSGOYA BAK YILLARIN OYUNU:D :D :D HER POPÜLER OYUN YAVAŞ YAVAŞ BİTECEKTİR CS DIŞINDA :D

• 940m ile çok zor oynanıyor.En düşükte 30 fps.Çamur gibi oynayacaksam ne işe yarar ki ?

İade ettim.
  • oynayacak en az 1 arkadaşınız olsun ya da tanıştığınız türklerle oynayabilirsiniz. random olarak da girebilirsiniz takımlara ancak yukarıda anlatıldığı gibi bazen çok saçma insanlarla karşılaşabiliyorsunuz bazen de mükemmel takımlar oluşuyor şansınıza kalmış. solo da oynanabilir ancak takım ile daha keyifli oluyor. oyun 45 liraya değer h1z1 ile kıyaslanamayacak kadar fark var aralarında haksızlık etmeyelim. bir sonraki indirim yeniyıldan önce gelmez diye düşünüyorum. 1050ti ile orta ayarda akıcı oynanabiliyor. fps oyunlara özel yeteneğiniz yoksa ilk 100 saat biraz ezileceksiniz bunu göze alın.
  • Bu oyunu sever miyim diye oynadım ama sevemedim. Almadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catv4

1 k oynamış birisi olarak artık oyunun öldüğünü düşünüyorum
    1.4k oynamış ve hala oynayan biri olarak oyun ölmedi sadece sağlam bir ekiple oynamak gerekiyor anca o zaman zevki çıkıyor. Ne olduğu belirsiz tanımadığınız insanlarla yada arkadaşınız dahi olsa kolsuzlarla oynarsanız zaten oyun zevk vermiyor
  • Oyun Çöp

• Bedava verseler oynamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Bilgisayarı sattım oynayamıyom diye ps4 aldım toplasan 2 oyun bitirdim 2 senede :) En başta çocuk ufak diye oynayamadım sonra her şeyi kırıyor diye şimdide kanlı oyun görmesin diye oynayamıyorum. :)
    Ps3 vardı sattım, asus gamebook aldım pişmanım
    Bizden artık geçti hocam onun farkına vardım, biraz geç oldu maliyetli oldu ama yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 29 Haziran 2018; 10:27:3 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.