Merhabalar , Pubg steam 'de dereceli yada normal maçlardan sonra lobiye dönerken yükleme ekranında rahat 40-50 saniye bekliyor , her maç sonu bu durumu yaşamak / beklemek biraz can sıkmaya başladı. Bu problem yeni 1 haftadır olmaya başladı. Denediğim çözüm yolları: -temp ve prefects klasörlerini temizledim. -C:\Users\Administrator\AppData\Local\TslGame\Saved\CohCache klasörünün içeriğini temizledim -C:\Users\Administrator\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor klasörü içindeki "GameUserSettings.ini" sildim tekrardan temiz olarak yüklenmesini sağladım. -SSD 'deki boş alan miktarını 15 gb 'dan 30 küsür gb 'a kadar boş alana çevirdim. -Steam dosya doğrulaması yaptım -Superonline arayıp port açtırmak istedim tamam dediler açtılar ancak , cgn havuzunda olduğumu görünce port açan temsilcinin kulaklarını çınlattım. Ekstra 60 lira statik ip parası istediler. (Sanki herkes statik ip mi kullanıyor , dinamik ip kullananlarda problem yaşamayanlarda vardır) -Pubg destek ile iletişime geçtim DxDiag,Process,NetworkInfo dosyalarını istediler , 1 hafta oldu ancak halen inceleme devam ediyor. Bu problemi yaşayanlar var mı Yada çözümünü bilenler ? Konuyu teknik bölüme açtım çözüm bilgisayar yazılım kaynaklı olabilir diye. Aksi bir durum varsa modlar taşırsa ilgili bölüme memnun olurum. Donanımım: Ryzen 5 5600x - b450 asus anakart - gtx 1080 ekran kartı - 16 gb ram , OS windows 10 64bit 22h2 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 21 Mayıs 2023; 12:45:30 > |
Bildirim