Şimdi Ara

Pull bear indirimli sandığım ürünü 200 tl çekmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

23 kasım cumartesi günü pull bear den ilk alışverişinize özel indirim kodu verdi(resimlerde mevcut) mont ihtiyacım vardı seçtim bir tane. Kodu uyguladım. En son ödemeyi onayladım(ekranda 169,99tl yazıyordu) 3d secure uygulamadan satın aldı. dedim sıkıntı yok ama maalesef sonradan kontrol ettiğimde 200 tl çekmişler sağolsunlar. MH mail attım aradım canlı sohbetten yazdım sonuç alamdım. Bügün tekrardan aradım indirim belirli tarihler arasında geçerliymiş sözde. Peki dedim ozaman neden uygulamanız yinede indirim yaptı ve neden en son indirimsiz ücret çekti dedim. Saçma bir şekilde cerez kalmıştır o yüzden öyle olmuş ben yardımcı olamam(klasik mh) dedi kapattım bende.

Olay şu 30 tlnin peşinde değilim 169 TL ye aldığınızı sandığınız ürünü sonradan bakıyorsunuz 200 tl olarak çekilmiş ben buna sinirlendim ve mh hizmetleri tavrıda o kadar itici ve saçma ki dayamadım kapattım telefonu. Şu internet alışverişinden soğumaya başlıyorum artık.

Pull bear indirimli sandığım ürünü 200 tl çekmişPull bear indirimli sandığım ürünü 200 tl çekmişPull bear indirimli sandığım ürünü 200 tl çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamPsikopat -- 26 Kasım 2019; 21:39:6 >

• pul bibermi oluyor mağazanın adı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.