Şimdi Ara

Pulsar 200 ns dişli sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi konuda yardımızı istiyorum. Bu gün yolda giderken 130 da 6. Vitese attım 135 e kadar cıktı fakat gaza yüklendiğimde debriyaj sertleşti birden kesiciye girdi(rpm limitinin üzerine cıktı) hızlanmadan vites dişlisinin boşa döndüğünü hissettim kullanırken bunun tamiri ne kadar tutar sadece vitesler de mi sıkıntı var acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantin doldu mu ? , çoğu 200ns'te garanti devam ediyor ve garanti konusunda iyiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgora kullanıcısına yanıt
    aslında garantisinin bitmesine 2,3 ay daha var fakat aldığım kişi servis bakım belgeleri ve faturasını vermediği için(Kayıpmış) garanti kapsamında yaptıramıyorum
  • Hocam motor senin üstüne değil mi ruhsat vb eğer bunlar senin üstüne ise servisle konuş onlarda kayıt var.
    Ha motor senin üstüne değilse motorun kaynağı konusunda da sıkıntı var demektir keşke almasaydın o zaman belki birilerinin çalınan motorudur (benimde çalındı yakın zamanda)
  • mgora kullanıcısına yanıt
    Hocam çalıntı gibi bir durum söz konusu değil, devir işlemlerini yaptık ruhsatı falanda bende ben servise ruhsatı gösterdiğim halde bu yanıtı aldım.
  • Hangi Şehirdesin ?
    İstanbul ise başka servisle konuş , başka şehirde isen ve seçenek az ise kuralkan'ı ara görüş , sonuçta evrak kaybolabilir , servis işlem yapınca sisteme giriş yapıyor , kuralkan Bajaj'da var bu kayıtlar.Ek olarak bende aynı motoru kullandığımdan biliyorum servisler garanti konusunda olumlu ve kullanıcı faydasına davranıyorlar.
  • Anladım hocam teşekkürler yarın iş saati içerisinde kuralkanı arayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.