Şimdi Ara

Pulsar NS200 'den gelen Teneke Sesi.. Video var. Sorun ne bilen varsa Yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar.

3. elden başlangıç motoru olarak ns 200 (2014 model) aldım. ilk motorum olduğu için çok heyecanla çoğu kusurunu istemeden görmedim. motoru aldıktan sonra bu sesi farkettim ama ilk başlarda bu kadar ses rahatsız edici değildi. Artık bu ses beni deli etmeye başladı. Bajaj servisine götürdüm. Ağır bakıma soktular 500 TL fatura çıkardılar ama sorun gitmedi. üstüne sallamasyon bir cevap ile o zaman susturucun bozuktur deyip geçti. Sizden ricam bilen varsa bu ses neyden geliyor söyleyin tamir ettireceğim. Motorumu çok seviyorum ama bu ses beni deli ediyor.

Çalışınca belirgin değil bu ses. devir 5000-6000 arasında cidden çok belirgin duyuluyor teneke sesi bildiğin. Daha Önce bu sesi duyup tamir etmiş bir ustamız varsa burada çok memnun olurum paylaşsın deneyimini. Antalya'da ikamet ediyorum.

Video ::https://www.youtube.com/watch?v=y56R8H_ZVCo

• Merhaba, hocam videodan ses pek belli olmuyor. Bir sıkıntı var belli ama nerden kaynaklı belli değil. Servis olarak tayfun motoramı gittiniz?
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    evet tayfun motora gittim. Tayfun abi kendisi baktı. çoğu şeyi yeniledi vs. ama bu sorunu bulamadı. Açıkcası ben ilgilendiğini bile sanmıyorum.
    videoda kulaklık takın daha iyi anlarsınız. bende kulaklık takılı duyuyorum o teneke sesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi og06 -- 18 Haziran 2019; 1:4:42 >
  • @og06

Tayfun ustanın belki işleri yoğunsa dikkatinden kaçmıştır.
    İyi bir motor ustası harici bunu çözmek zor.
  • arkadaşlar sorunu buldum. egzoz direğini söktürdüm katalizorün içini boşaltmış benden önceki sahibi. güzel kaynak attıramamış. tekrar kaynak attırdım çatlak yeri kapatırdım. ses gitti. Egzozcuya 20 TL , tak çıkar cıvataları değiştir, boyat 50 TL de servise verdim. bilginiz olsun eğer karşılaşırsanız böyle bir sorunla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.