Şimdi Ara

Motosikleti Otobüse Nasıl Yerleştirmeliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
13.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar memleketten getirteceğim motorumu otobüsle getirmeye karar verdim. Ancak kafama takılan şey motoru bagaja düz olarak mı koyayım yoksa yere yatay olarak yatırayım mı? Görüşlerinizi beklerim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüse Motosiklet Yerleştirme: Adım Adım Bir Kılavuz

Bazı otobüs firmaları, yolcuların motosikletlerini bagaj bölümüne yerleştirmelerine izin vermektedir. Bu, motosikletinizi uzun mesafelere taşımak için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, otobüse bir motosiklet yerleştirmek için dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar vardır.

1. Otobüs Firmalarıyla İletişime Geçin

Tüm otobüs şirketleri motosiklet taşımamaktadır. Bu nedenle, otobüsle seyahat etmeyi planlıyorsanız, hangi firmaların bu hizmeti sunduğunu öğrenmek için önceden iletişime geçmeniz önerilir.

2. Yer Ayırtın

Bazı otobüs şirketleri motosiklet taşımak için önceden rezervasyon yapılmasını gerektirir. Bu nedenle, gezi planınızı yaparken bunu göz önünde bulundurmanız önemlidir.

3. Motosikletinizi Hazırlayın

• Yakıt deposunu boşaltın.
    • Aküyü çıkarın.
    • Direksiyonu sabitleyin.
    • Aynaları çıkarın veya katlayın.

4. Motosikletinizi Bagaja Yükleme

• Motosikleti bagaja dikkatlice yerleştirin.
    • Motosikleti emniyetli bir şekilde sabitlemek için kayış veya bağlama ipleri kullanın.
    • Lastik basıncının uygun olduğundan emin olun.

5. Motosikletinizi İndirme

• Hedefinize vardığınızda, motosikleti dikkatlice bagajdan indirin.
    • Aküyü yeniden takın.
    • Yakıt deposunu doldurun.

Önemli Hususlar:

• Bazı otobüs firmaları, motosiklet taşıma için ek ücret talep edebilir.
    • Motosikletinizi bagaja yüklemeden önce otobüs firmasının boyut ve ağırlık kısıtlamalarını kontrol edin.
    • Motosikletinizi yükleme ve indirme sırasında dikkatli olun.
    • Motosikletinizi sabitlemek için kullanılan kayış veya bağlama iplerinin güvenli olduğundan emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yagını,suyunu yakıtını tamamen bosalt.
    Mumkunse dık ve sabıt bır sekılde tasımaya calıs.
  • motorun içinde sıvı olan her şeyı boşaltırsan yatay olarak koyabilirsin diye biliyorum ama sen yine de dik koymaya çalış
  • doctor001 D kullanıcısına yanıt
    dik koy ve çok sıkı bağla hocam
  • benzinini boşalt ama sakın motoru yere yatırma indiğinde bir hurda ile karşılaşabilirsin.malum bagaja her türlü eşya konuyor.direklere yapışık vaziyette motor ile direkler arasına da koruyucu birşey koy sünger gibi sonra da sıkıca bağla aynalarını da çıkarırsan daha iyi olur kardeşim
  • yatık konurmu hocam aman, oraya buraya savrulur, üzerine bişey düşer sen dik koy, yanlardanda sabitle iple benzini boşaltmana gerek yok bence, az benzin olsun yeter...
  • tecrübe ettim.olay motosikleti nasıl koyacağın değil. motosikletin ve otobüsün ne olduğu. travego otobüs varsa onların bagajı yüksek. bws 100 motoru ancak travegoya dik olarak sığdırabildik.
  • Arkadaşlar içinde yağı vs. dursa, cok az benzin olsa ne zararı olabilir? Birde otobüs büyük ihtimal Travego olacak. Motosiklet Kanuni-Leopard. Ben sadece aynaları söküp, iplerle destekleyip, dik konumda durmasını düşünüyorum. Ha birde etrafını eski bir battaniye ile sarmayı. Daha fazlası gerekir mi ki? Bu arada teşekkürler hepinize
  • Böyle.

Motosikleti Otobüse Nasıl Yerleştirmeliyiz?
  • evet bunu görmüştüm. ama herhalde etrafının eşyalarla dolu olması gerekiyor ki daha sağlam olsun değil mi?
  • kütahyalılar yaw bu kesin pilavcıoğlu göndermiştir :D
  • O motor sığmış ya ben daha da bir şey demiyorum. Bu fotoyu babama göstereyimde içi rahatlasın :D
  • Herkes aynı şeyleri söylemiş. Hocam bazı otobüs bagajları uzun ve geniş oluyor. Motosikletinizi koyacağınız bagaj dediğim gibiyse motoru eşyaların az olduğu tarafa koyun ve bir köşeye iple sabitleyin. Yağını suyunu benzinini boşaltın demiş arkadaşlar zaten.
    Motorunuzu viteste bırakın. Boşta bırakırsanız motorunuz ileri geri savrulup düşebilir tecrübeye sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor001

Arkadaşlar memleketten getirteceğim motorumu otobüsle getirmeye karar verdim. Ancak kafama takılan şey motoru bagaja düz olarak mı koyayım yoksa yere yatay olarak yatırayım mı? Görüşlerinizi beklerim.

motorun nakliye işi bittimi ??

bittiyse kaç lira aldı firma veya otobüs kaptanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cömertyücesel

quote:

Orijinalden alıntı: doctor001

Arkadaşlar memleketten getirteceğim motorumu otobüsle getirmeye karar verdim. Ancak kafama takılan şey motoru bagaja düz olarak mı koyayım yoksa yere yatay olarak yatırayım mı? Görüşlerinizi beklerim.

motorun nakliye işi bittimi ??

bittiyse kaç lira aldı firma veya otobüs kaptanı

Valla dostum daha getirtmedim, şu an için erteledim ama Allah izin verirse kesin getireceğim bir şekilde. Fiyat ise muhtemelen otobüs boş olursa az bir şey alır diye tahmin ediyorum. Bu arada gelen cevaplar için tesekkrler.
  • Arkadaşım aradığın tüm soruların cevabını bir arkadaşımız anlatmış bu bağlantıdanhttps://www.youtube.com/watch?v=uk3VRNdwjJU fotoğraflarıyla birlikte görebilirsin, kazasız sürüşler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.