Şimdi Ara

puma ayakkabı numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ykm den bir tane puma ayakkabı almak istiyorum. Aslını mağazasında görmüştüm. Şimdi fiyatı da uygun geldi. Almak istiyorum ancak numara olarak 10,5 var. Benim ayak numaram normalde 43-44. Acaba bu numara benim ayağıma olur mu? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim...

İşte bu da linki:http://www.ykmden.com/35010013-ROMA-68-VINTAGE-ERKEK-SPOR-AYA-P92734C4756.aspx

ayakkabı numara çevirme konusuna baktım ama burada 10,5=44,5 a denk geliyor. Ama kalıp farklılığı varmıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Puma Ayakkabı Numara Rehberi

Puma ayakkabıların numaralandırılması çoğu standart ayakkabı numaralandırma sistemini takip eder. Ancak, farklı modeller ve kalıplar arasında bazı küçük değişiklikler olabilir. İşte Puma ayakkabı numarası hakkında bilmen gerekenler:

Puma Ayakkabı Numaraları Nasıl Çalışır?

Puma ayakkabı numaraları Avrupa (EU) boyutuna göre belirlenir. Bu numaralar, ayak uzunluğunu milimetre cinsinden temsil eder. Örneğin, bir EU 40 numara ayakkabı, 260 mm uzunluğundaki bir ayağa uygundur.

Puma Ayakkabı Kalıpları

Farklı Puma modelleri farklı kalıplarda gelir. Bazı kalıplar diğerlerinden daha geniş veya daha dardır. Bu nedenle, genellikle normal numaranın yarım numara yukarısını veya aşağısını denemek iyi bir fikirdir.

Puma Ayakkabı Beden Tablosu

Puma'nın resmi web sitesinde, farklı kalıplara göre numara dönüştürme tabloları bulunur. Ayakkabı satın almadan önce bu tablolara bakmak, doğru numarayı seçmene yardımcı olabilir.

Puma Ayakkabı Numarası Çevirme

Puma ayakkabı numaralarını ABD, İngiltere ve Japonya gibi diğer numaralandırma sistemlerine çevirmek için çevrimiçi dönüştürücüler kullanabilirsin. Bu araçlar, farklı sistemler arasındaki farkları hesaplayarak doğru dönüşümü sağlar.

Puma Ayakkabı Kaç Numara Almalıyım?

Doğru Puma ayakkabı numarasını seçmek için aşağıdaki adımları izle:

• Ayak uzunluğunuzu ölç.
    • Puma'nın beden dönüştürme tablosunu kullanarak EU numaranızı belirleyin.
    • Kalıba bağlı olarak yarım numara yukarı veya aşağı deneyin.
    • Mümkünse, alışveriş yapmadan önce ayakkabıyı deneyin.

Önemli Not: Puma ayakkabı numaraları üretim tesisine göre değişebilir. En doğru numara için her zaman resmi Puma web sitesine veya yetkili bir satıcıya başvurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  puma ayakkabı numarası
  • Spor ayakkabılarında markalar arası numara dönüşümü yapan ve ayak ölçüsünden ayakkabı numarası bulan bir site var:www.kacgiyerim.com

N11'deki spor mağazamızda çok soru alıyoruz "Nike'de 43 giyiyorum Puma'da kaç giyerim?" vs şeklinde.

O yüzden böyle bir uygulama yaptık. Kalıplar markaların kendi içinde bile fark edebiliyor ancak fikir verecektir size büyük ölçüde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.