Şimdi Ara

Puma Spor Ayakkabı 240TL 40-45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gezerken gördüm 13 saat boyunca indirimdeymiş.Güzel ayakkabı bence.Ben de dün dışarıda 400-700 arası olan ayakkabıyı 280'e aldım(sonuncuydu-
    www.amazon.com.tr
    PUMA IGNITE LIMITLESS 2 Erkek Koşu Ayakkabısı Iron Gate-Puma Black 42: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07F4432PK/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
    )
    www.amazon.com.tr
    PUMA Enzo Sport Erkek Koşu Ayakkabısı: PUMA: Amazon.com.tr: PUMA Türkiye
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07TP46JRK/ref=cm_sw_r_tw_dp_U_x_g7gaEb6F82V8W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 23 Aralık 2019; 10:49:22 >

• Tahminimce 5 dakikaya biter :)
  • Fiyat hâlâ yüksek. Reebok lite plus 120 tl ye aldık. Geçen günde reebok kendi sitesinde çok güzel indirim yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle hocam :).Az stok kalmış zaten
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen halihazırda hem reebok hem puma kullanıyorum.Bariz şekilde reebok kalitesiz ayakkabı hissiyatı veriyor.Puma'da ise 190 liraya bir ayakkabı almıştım 1 ay sonra baktığımda 450 liraydı.İndirimli fiyatla şahsen puma çok daha kaliteli bir marka rahatlık konusunda.
  • bitmiş gitmiş bile :)
  • Bu arada 42 numara için 200 liralık bir ürün var.
    www.amazon.com.tr
    PUMA Enzo NETFIT MID Erkek Antrenman Ayakkabısı Forest Night-Puma Black 42: PUMA: Amazon.com.tr: PUMA Türkiye
    https://www.amazon.com.tr/PUMA-NETFIT-Antrenman-Ayakkabısı-Night-Puma/dp/B0783S2S2T/ref=pd_rhf_dp_p_img_8?_encoding=UTF8&refRID=1RMVPD6YP59Z0H5NN5Z5&th=1&psc=1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yoo stokta var ayrıca beni zarara ugrattıgından ötürü donanım haberden davacıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 23 Aralık 2019; 11:7:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha da indiği oluyor pumanın..ayrı bir başlık açıp puma erkek ayakkabıları mı paylaşşsak oradan acaba?
  • doncorleone06 D kullanıcısına yanıt
    Olur aslında hocam. Amazon bu konuda çok indirim yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    giyim ve ayakkabı için beraber açılabilir bence. bazen kelepire giyim ürünleri de olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açacak biri aranıyor:)

Dersteyim, olmasam açarım ama :(

• beyler nike 44.5 numaranın reeboktaki karşılığı kaç numara ?
  • LoRDNeLL L kullanıcısına yanıt
    2 kez reebok ayakkabı aldım, kalıpları normalde ne giyiyorsan aynı. nike da 1 numara büyük aldığını düşünerek söylüyorum 43.5 reebok ta ki numaran senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.