Şimdi Ara

Punkbuster errors Hatası !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki dvd lerimi kardeşimin pc sine kurmak istedim kendi nicim ile yani aynı oyunu aynı nick ile ama iki farklı pc de kurmak istedim. Şimdi kendi laptopumda bu hatayı alıyorum

The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.

biraz araştırma yaptım ve Punkbuster mıdır nedir onu bulup indirip updating yaptım ama oda en son siystem kontorlde hata veriyor ne yapmam gerekiyor Punkbuster ımı yükleyemedim güncelleyemedim yoksaa daha başkabirşey mi yapmam gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bat3

Arkadaşlar elimdeki dvd lerimi kardeşimin pc sine kurmak istedim kendi nicim ile yani aynı oyunu aynı nick ile ama iki farklı pc de kurmak istedim. Şimdi kendi laptopumda bu hatayı alıyorum

The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.

biraz araştırma yaptım ve Punkbuster mıdır nedir onu bulup indirip updating yaptım ama oda en son siystem kontorlde hata veriyor ne yapmam gerekiyor Punkbuster ımı yükleyemedim güncelleyemedim yoksaa daha başkabirşey mi yapmam gerek ?

Dostum o sorun herkeste var. DICE bu sorun üzerinde büyük bir çaba harcayarak çalışıyor. Bununla ilgili Battlelog'da bir duyuru var. Büyük ihtimalle punkbuster hacklendi
  • beklemekten başka çare yok herhal :) teşekkürler
  • akşam oynadım şimdi giremiyorum a.q.
  • Note #2: Please go to your PB folder and create a plain text file "pbcl.cfg" in it (use a text editor like "Notepad", make sure it has no additional '.txt' extension). Put the text "pb_logtofile 1" as a single line to it. Then save the file and join a PB enabled server. After getting kicked, you should have a file "pbcl.log" in the PB folder. Open the pbcl.log, copy and paste the contents of the log into a new note,"

pbdan bana bu şekilde bi mail geldi;

"PB klasörünün içerisinde girin pbcl.cfg adında bi dosya oluşturun notepad kullanarak, " txt "uzantısı olmadan. İçerisine " pb_logfile 1" yazın tırnaklar olmicak tabiki. sonra kaydedin çıkın ve pb açık bi servera girin,kicklendiğiniz zaman pb klasörünün içerisinde pbcl.log adında bi dosya oluşucak. "

içerisinde GUID ıd yazan karışık kuruşuk harfler ve sayılar olan uzun bi ID 'niz var , GGC-Stream.com bu adrese girin sol tarafta guid search var, o IDyi oraya yazın banlandıgınızı göreceksiniz zaten :)))

4gündür originde ea ile yazışıyorum,pb tarafında bi sorun varmış geleni geçeni banlıyo sistemi mühendisler bunun için uğraşıyolar falan filan cinsinden bir sürü mail geldi bana, bir kaç gün süreceğinden bahsediyolar ama düzelicekmiş nihayetinde.İsterseniz Punkbuster'a elinizdeki loglarla sizde mail atın yada direk Origin EA supportla görüşün.

• şu anda düzeldi gibi duruyor :)
  • bende düzelen bir şey yok

Özür dileriz, teknik bir şey yanlış gitmiş hep bu yazı çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boot failure detected hatası
    2 hafta önce açıldı
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaa Vallaha hala düzelmedi bu punkbuster mevzu bende de.Nasıl bişey bu anlamadım gitti.Bir adam gibi yapamadılar şu güzelim oyunu yaaaa.Birde bu sorunu olup da çözebilen yok mu hiçç ??
  • Düzeldi demiştim ama düzelen pek birşey yok sadece ana sayfadaki hata yazısı yok o kadar rezil bir durum
  • KESİN ÇÖZÜMÜ buldum millet yapın hepinizde işe yarayacak adım adım yazıyorum

1)originden battlefield sağ tıklayıp repair and install deyin eğer rus keyi aldıysanız oyun tekrar 1.1 gb lık dil patchi yükleyecek eğer ingilizceyse sadece repair edecek
    2)Oyunun kurulu olduğu dosyaya gidin oradaki pb klasörüne kopyala diyin
    3)c/kullanıcılar/username/appdata/local/punkbuster/bf3/pb klasörüne gelin bu pb dosyasını silin
    4)Daha sonra ikinci maddede kopyalamış olduğumuz dosyayı sildiğimiz dosyanın olduğu yere yapıştırın
    5)İyi keyifler artık rahatlıkla oynayabilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.