Şimdi Ara

PunkBuster kicked player ''for 5 minutes'' Empty Player Name Disallowed - Hata yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle merhabalar yardım etmenizi umuyorum .. Eminim benim gibi çogu kısılerde veriyordur hata...

Oyuna girdigimde serveri yazıyorum daha sonra oyuna gırıyor 10 15 sn sonra atıyor. ve karşıma soyle bir yazı cııkıyor.

PunkBuster kicked player ''for 5 minutes'' Empty Player Name Disallowed - Ne yapabileceğim bilemiyorum lütfen yardım edin...

• aynısı bendede oldu heralde tüm cod5 sorunlarını yaşadım hepsini çözdüm gelelim senin sorununa o problemin çözümü bir profil oluşturmaktan geliyor.
    C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
    buraya $$$ adlı dosya açıp ismini oyun consolundan oluşturcaksın bi solo game açıp dosyalarını oluşturcaksın problemin geçmesse bana msj at tüm sorunları çözebilirimhepsini yaşadım
  • İsimsiz olarak girişe izin verilmiyormuş, oyuna girerken bi nick belirlemeniz gerekiyor yani.
  • sade nickle bitmiyo diablo profil olusturmak lazım uzun is unuttum nasıl olduunu
    nie bedava olmaski
  • nicki değiştir o zaman olmaz tabi sanırım
  • Arkadaşın dediği gibi profil oluşturmak gerekir.. Eğer solo'dan oyunu açıp oynadığında o kısımda hala profil oluşmamışsa bir arkadaşının profil dosyasını al yapıştır oraya halledersin..
  • mrb bende C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles dizini yok wista yüklü bende sizdeki dosyaları rapide atsanızda indirsek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.