Şimdi Ara

punto 1.2 69 bg 8 v (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 4 sene boyunca punto kullandım. Aracım 2008 modeldi. Daha geçen ay sattım. Ben böyle sorunsuz, keyifli, az yakan (benzin sınıfında) bir araç görmedim. C sınıfı araca geçmek için sattım. Ve satarken de bana ciddi bir kar bıraktı. . Clio, corsa, polo hepsi bildiğin eşşek. Konu puntoysa hiç düşünmeye gerek yok...
  • 1.3 dizelini kullanıyorum cok memnunum. arac yaramaz diyenlere gülüyorum sadece.
  • Bence punto fiat ın en iyisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehiriçinde gayet yeterlidirki hız sınırı 80-120km, eğerki hızlanma öne geçme, ışıklarda ilk önce kalkma gibi alışkanlığınız yoksa, araba arabadır, öbür türlü 100beygir bile bir süre sonra az gelecektir, diğer markalardada var 1.2 82-85beygir motorlarda, 1.2 atmosferik motor ile kımsenın sıklıkla 5500-6000dd çevireceğini sanmıyorum, içinize siniyorsa alın,
    bu araba çekmez diyenler eminim sol şeritte mermi gibi gidip, trafik cezaları ile övünüyorlardır :)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefta046 -- 20 Ekim 2014; 21:56:14 >
  • Şehir içi ekonomik ve sakin kullanımda tatmin eder kanımca, rampalarda bayılma yapar heleki araç doluysa. Bastımmı gitsin rampalarda bayılmasın derseniz belki sizi tatmin etmeyebilir. Eğerki bulabilirseniz 1.3 multijet bakın heleki 90 hp lik olursa tadından yenmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.