Mrb hocalarim deneyimli arkadaslarin fikrini almak istiyorum 2012 model 6 binde punto 1.2 punto pop alinirmi satmak istesem kolay satilirmi kayserideyim sehir ici kullanacagim.araba cok temiz boya degisen yok.yalniz iste motor beni dusunduruyor hic kullanmadimda bu motoru deneyimi olan arkadaslardan yardim istiyorum
Hız kurallarına uyan sürücü için o motor her şeye fazlasıyla yeter. Kam mili avanslıdır (VVT), eski 16 valflerden daha iyidir.
Uzun yolda fazla eşyayla zor çeker gibime geliyor ilk arabam 1.4 modeliydi bana anca geliyordu fakat 1.2 al çünkü fazla sağlam bir arabada değil
Cok kararsiz kaliyorum 27bin diyor biraz daha asagi cekecegimi dusunuyorum sifir gibi sadece 6000 de.. sifiri 35 bin civari sanirim.fiyat olarak nasil.
Hem 1.2 hem 8v abovv kaç kaç kaç 1.4 8v benzinli arabayla deliriyorum yahu uzun yolda.
Bende kacmayi dusunuyorum 😁ama yinede kullanicilarinin fikrini almak istiyorum.uzun yol degil genelde sehir ici kullanacagim.yilda 1 2 defada sehir disi
quote:
Orijinalden alıntı: jwill35
Bende kacmayi dusunuyorum 😁ama yinede kullanicilarinin fikrini almak istiyorum.uzun yol degil genelde sehir ici kullanacagim.yilda 1 2 defada sehir disi
Hocam bence şehir içi yeterli olur aşırı performans beklentiniz yoksa
Şehir içi için yeterlidir.
İyi araçtır.
quote:
Mrb hocalarim deneyimli arkadaslarin fikrini almak istiyorum 2012 model 6 binde punto 1.2 punto pop alinirmi satmak istesem kolay satilirmi kayserideyim sehir ici kullanacagim.araba cok temiz boya degisen yok.yalniz iste motor beni dusunduruyor hic kullanmadimda bu motoru deneyimi olan arkadaslardan yardim istiyorum
O fiyata yeni aveo 1.2 16v 86 bg esp asr 8 hava yastığı bulunur da 2.eli düşündürür.
quote:
Orijinalden alıntı: predator93
quote:
O fiyata yeni aveo 1.2 16v 86 bg esp asr 8 hava yastığı bulunur da 2.eli düşündürür.
Şehiriçi ağırlıklı kullanılacaksa mantıklı. Tüketimi epey düşük, zaten araç hafif olduğundan öyle çok hantal bir araç değil kesinlikle. Pop donanımı ise boş sayılır. 2 Airbag - ABS - yol bilgisayarı harici bir donanım yok. 1.4 Fire ile aman aman bir çekiş farkı yok.
Sizce punto 2012 1.2 pop 6000km 27bin tl mi 2007 model 207 1.4 servis bakimli 90.000km 25500tl mi.
quote:
Sizce punto 2012 1.2 pop 6000km 27bin tl mi 2007 model 207 1.4 servis bakimli 90.000km 25500tl mi.
Punto derim
jwill35J
kullanıcısına yanıt
Punto tabi ki. Sıfır ayarında araç almak varken 2007 model mantıklı değil. Donanım olarak 207 biraz daha iyi olsa da öyle aman aman bir fark yok.
powermoon
kullanıcısına yanıt
Fiyat iyimi yarin bakacagim 27 diyor en son ben yarin 26 teklif edip 26500de anlasirim herhalde diye dusunuyorum
jwill35J
kullanıcısına yanıt
Fiyat normal, orijinal 6000km'de ise.
Öyle bir motora 5 bin tl bile verilmez değil punto maybach in b segmenti olsa bile yine verilmez vaz geç hocam 1.3 mj bulursan al yoksa punto alma
quote:
Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.
Öyle bir motora 5 bin tl bile verilmez değil punto maybach in b segmenti olsa bile yine verilmez vaz geç hocam 1.3 mj bulursan al yoksa punto alma
Hocam 30bine kadar km dusuk bi arac tavsiyen varmi ne olabilir sen ne alirdn
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.
Hocam 30bine kadar km dusuk bi arac tavsiyen varmi ne olabilir sen ne alirdn
Temizinden hb clio dci alırdım ben olsam buda iyi olmayabilir ama audi a3 ten düşmediniz sonuçta aynı türden araçlar
Punto 1.2 ve 1.4 motor olarak guzel fakat şanzıman olarak sınıfta kalır. 1.4 motora 6ay dayanabildim açıkçası zorda kaldığınızda güç arıyorsunuz bu da onlarda yok. Şu an multijet kullanıyorum iyi ki diyorum. Turbo başka bir dünya o paralara temiz 2011 dizel bulursunuz....