Şimdi Ara

PUNTO EVO NASIL BİR MAKİNADIR? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
81.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abisi ben size katılmıyorum araçın eksiklerini bulmaya çalış ma? Benzin kapağı içerden açılmasın bu eksiklik değil.
  • arkadaşlar bu punto çok harika bir araç güçlü estetik ve ayrodinamik araçı kullanıyorum ya harika tarif yok kullanalım bayırlarda hiç bayılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZERİSM

arkadaşlar bu punto çok harika bir araç güçlü estetik ve ayrodinamik araçı kullanıyorum ya harika tarif yok kullanalım bayırlarda hiç bayılmıyor.

Şu anda sadece 75 Hp lik multijetleri kullanıyor Fiat Punto Evo lar için.... Şu anda Fiorino için kullanılmaya başlanan 95 Hp lik multijet motorları da uyguladıkları zaman bu araçlar çook daha güzel olacak , resmen tadından yenmeyecek kullanım konforu olarak...

Valla Fuarda İ 20 Crdı baktık , Prime Gp donanım özellikli araca 36.800 TL dedi adam... OHAAAAA dedim resmen....

Punto Evo ya baktık daha sonra.. Evo Multijet Dynamıc 31.500 dediler.

Safety Plus Kit + Safety Kit + Asist Kit + Freedom Kit + Blue&Me + Pop Kit + 17inch Jant opsiyonlarının toplamına 5000TL dediler.

Yani Skydome harici tüm opsiyonları aldığım zaman 36.500 TL + İtalya bayrak desenli Renkli Anahtar Kabı hediye dedi oradakı satış temsilcisi kız

Tabi ki bu fiyatı showroom a gidip daha da aşağıya 35-35.500 gibi bir fiyata bağlamak mümkün... Ama ben 95 Bg lik motorların Evo lara gelmesini bekleyeceğim biraz daha...

Gerçekten Grande Punto ya göre çok fark var Evo da... Kalite hissi daha yukarılara çıkmış...

İ 20 den sonra Evo gerçekten çok daha konforlu geldi bana...

• 95 beygir motorların gelceğini nerden duydunuz? böyle bişi varsa tarih belli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

95 beygir motorların gelceğini nerden duydunuz? böyle bişi varsa tarih belli mi acaba?

Fuardaki satış temsilcisi 95 lik motorlarda Evo da kullanılacak dedi , ama tam bir tarih vermedi.. bence 2011 de kullanmaya başlarlar...

Çünkü bildiğiniz gibi eski Gp lerinde iki çeşit multijet alternatifi vardı (75-90 Bg)
  • arkadaşim ben 1 kasımda punto evo aldım 1.4 daynamıc 105 olandan ya olmaz boyle ful aldım. Birkere devirde hiç problem yok ne istiyorsan bas. İtalyanlar yapmış .
  • ARKADAŞLAR İLERLEYEN ZAMANDA PUNTO EVONUN 1,4 135 HP OLANI GELCEK YILBAŞINDAN SONRA .
  • PUNTO EVO DA SAFETY PLUS KİT VARSA BU ARAÇ HIZLI KALKMAZ TAMAM. ARAÇTA ÖN GÖĞÜSTE ARS/OFF VAR ONU DEVRE DIŞI BIRAK BAKALIM NASIL OLCAK .ARAÇIN 1 ,2 ,3 VİTESLERDE SESİNİ DİNLE NASIL YOL İSTİYOR DEMİ.HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZERİSM

PUNTO EVO DA SAFETY PLUS KİT VARSA BU ARAÇ HIZLI KALKMAZ TAMAM. ARAÇTA ÖN GÖĞÜSTE ARS/OFF VAR ONU DEVRE DIŞI BIRAK BAKALIM NASIL OLCAK .ARAÇIN 1 ,2 ,3 VİTESLERDE SESİNİ DİNLE NASIL YOL İSTİYOR DEMİ.HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN.

Sakin ol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 9 Kasım 2010; 23:57:50 >
  • ABİCİ BAGAJ KONUSUNA KATILMIYORUM BENDE DAHA ÖNCEDEN PALİO 1,2 VARDI 2001 MODEL BEN ONUNLA TEKLİ TAM 20 KASA İHRAÇAT KİRAZI TAŞIDIM ÇANAKKALEDEN LAPSEKİYE Kİ.BU PUNTO ONDAN DAHA BÜYÜK O YÜZDEN BAGAJ KÜÇÜK FALAN DAR DEMEYİNİZ.KATILMIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZERİSM -- 10 Kasım 2010; 0:10:26 >
  • ABİSİ SORUN YOK ARAÇ YOL İSTER BASARSIN GİDER YERİNDE SAYMASSIN TAMAM.
  • arkadaslar dıger sayfalarada yazdım ama kımse bılmıyor galıba yenı punto evo aldım ama ıkıncı anahtarı otomatik degıl merkezı kılıt nasıl yapabılırım anahtarı bılen yada yapan duyan var mı benı bılgılendırırsenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: key_1097
    arkadaslar dıger sayfalarada yazdım ama kımse bılmıyor galıba yenı punto evo aldım ama ıkıncı anahtarı otomatik degıl merkezı kılıt nasıl yapabılırım anahtarı bılen yada yapan duyan var mı benı bılgılendırırsenız sevınırım

Hocam tek çaren servise sustalı anahtar siparişi vermen bende çok oto anahtarcı dolaştım kimse yapamıyor punto evo ve grande punto içinde geçerli serviste yaklaşık fiyatı 250 TL.
  • cok sagolasın tesekkur ederım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onn.off

quote:

arkadaslar dıger sayfalarada yazdım ama kımse bılmıyor galıba yenı punto evo aldım ama ıkıncı anahtarı otomatik degıl merkezı kılıt nasıl yapabılırım anahtarı bılen yada yapan duyan var mı benı bılgılendırırsenız sevınırım

Hocam tek çaren servise sustalı anahtar siparişi vermen bende çok oto anahtarcı dolaştım kimse yapamıyor punto evo ve grande punto içinde geçerli serviste yaklaşık fiyatı 250 TL.

İstanbul da istinye anahtar diye bi yer var oradan derdine çare olurlar , hem de servise vereceğin paranın çok daha az fiyatına.. internet ten istinye anahtar diye arattığın zaman detaylara ulaşabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orijinalden alıntı: onn.off

quote:

İstanbul da istinye anahtar diye bi yer var oradan derdine çare olurlar , hem de servise vereceğin paranın çok daha az fiyatına.. internet ten istinye anahtar diye arattığın zaman detaylara ulaşabilirsin...

coook tesekkur ederım bunu degerlendırıcem eşimle kullandıgımız ıcın sorun oluyor bazen yedek anahtar :)

• 1 Ay Önce Fiat Punto Evo 2011 Dynamic Model 1,4 Multiair 105 Ps'lik Modelini Aldım,Aslında İlk Gittiğimde Farklı Bir Araç İçin Gitmiştim.Kapıdan İlk İçeri Girdiğimde Gördüğüm Bu Beyaz Araç Direk Dikkatimi Çekti,Bir Bakıyım Dedim Ve Bakmakla Kalmadım :D Araç Bana Yıl Sonu Kampanyası İle 28,500 Ytl Anahtar Teslim Denildi,Ekstre Olarak Kasko'sunu da Eklersek 30,500 e filan geldi.. Biraz Araçtan Bahsetmek Gerekirse; Alırken Aklımda Performans Açısından Soru İşaretleri Vardı Ama Hepsinin Yersiz Olduğunu Anladım..

Araçın Artı Kısımları;

-Araç İçi Konfor'u Mükemmel Sağlamışlar,Sizi Şehrin Dışındaymış Gibi Hissettiriyor

-Kokpitteki Bütün Düğmelerin Kullanımı Kolay,Hepsi Anlasılır Bir Şekilde Yerleştirilmiş

-City Modu Daha Da Geliştirilmiş,Eski Punto Ya Göre

-Muzik Sistemi Bence Yeterli(Kişiye Göre Değişebilir)

-Klima Gerçekten Hakkını Veriyo

-İç Tasarımda Renk Seçimini Muhakkak Bordo Olarak Kullanın

-4-5 Kişilik Bir Aile İçin Çok İdeal Bir Genişliğe Sahip

-Bagaj Kısmı Bana Göre ii,Çünkü Sonuçta Yük Taşıma Aracı Değil,

-Ön Kol Dayama Cidden Rahatlık Veriyo

Performansa Gelicek Olursak

-1,4 Multiair Motor 105 Ps'nin Hakkını Her Viteste Veriyor Arkadaşlar,

-1,2,3,4 hatta 5 Vitesde Bile Araba Resmen Gaza Baz Diye Bagırıyor,Eğerki Araba'yı Kendi İradenizle 4 bin devirlerde kullanırsanız yarış arabası hissi alırsınız,motordan çıkan o ses için bile bu araçı alan ve düşünen arkadaşlarım var.

-İstanbul Tekirdağ Yolunda 2011 Model A3 1,4 Tsi 125 Beygir Araçla Son Ana Kadar Kafa Kafaya Gitti,Taki 20 ps lik Motor Farkı Hissedilinceye Kadar,Eğer Motoru Sağlam Ve Dikkatli Açarsanız Piyasadaki Aynı Segmenteki Araç Sadece Stop Lampanızı Görür...

-Yakıt Olarak Aracım Suan 510 km 'de ve 1/100km de 10 Lt Yaktıgını Gösteriyor Yol Bilgisayarı,Fakat Ben Şu Ana Kadar,190 Ytl Lik Benzin Koydum Arkdaşlar,Ve Aracın Motoru Açılsın Diye Yüksek Devirlerde Vites Değişikliği Yaptım,Biraz'da Bunun da Etkisi Vardır...

Kısaca Anlatıcak Olursak,2007 Kasa Opel Astra'dan Sonra Bu Araç Bana Çok Daha İii Geldi,Zaman Zaman Araçta Vites Değiştirmeye Yetişemiyorum Motorun Ataklığından,Şu An Piyasa Bu Segmentte Bu Fiyata Alınıcak Olan En İyi Araçtır Bence,Fiat Bu Sefer Yapmış Arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp Yıldırım

1 Ay Önce Fiat Punto Evo 2011 Dynamic Model 1,4 Multiair 105 Ps'lik Modelini Aldım,Aslında İlk Gittiğimde Farklı Bir Araç İçin Gitmiştim.Kapıdan İlk İçeri Girdiğimde Gördüğüm Bu Beyaz Araç Direk Dikkatimi Çekti,Bir Bakıyım Dedim Ve Bakmakla Kalmadım :D Araç Bana Yıl Sonu Kampanyası İle 28,500 Ytl Anahtar Teslim Denildi,Ekstre Olarak Kasko'sunu da Eklersek 30,500 e filan geldi.. Biraz Araçtan Bahsetmek Gerekirse; Alırken Aklımda Performans Açısından Soru İşaretleri Vardı Ama Hepsinin Yersiz Olduğunu Anladım..

Araçın Artı Kısımları;

-Araç İçi Konfor'u Mükemmel Sağlamışlar,Sizi Şehrin Dışındaymış Gibi Hissettiriyor

-Kokpitteki Bütün Düğmelerin Kullanımı Kolay,Hepsi Anlasılır Bir Şekilde Yerleştirilmiş

-City Modu Daha Da Geliştirilmiş,Eski Punto Ya Göre

-Muzik Sistemi Bence Yeterli(Kişiye Göre Değişebilir)

-Klima Gerçekten Hakkını Veriyo

-İç Tasarımda Renk Seçimini Muhakkak Bordo Olarak Kullanın bence gri olmalı

-4-5 Kişilik Bir Aile İçin Çok İdeal Bir Genişliğe Sahip 4 kişi ile ancak yolculuk yapılır bence karı koca 1 de çocuk için ideal 4 kişi için epey küçük bir araç

-Bagaj Kısmı Bana Göre ii,Çünkü Sonuçta Yük Taşıma Aracı Değil, bagaj küçük ama dynamic modeli ile koltuk katlanma sistemi çok güzel bagaj ile tamamen aynı seviyede katlanıyor koltuklar

-Ön Kol Dayama Cidden Rahatlık Veriyo

Performansa Gelicek Olursak

-1,4 Multiair Motor 105 Ps'nin Hakkını Her Viteste Veriyor Arkadaşlar,

-1,2,3,4 hatta 5 Vitesde Bile Araba Resmen Gaza Baz Diye Bagırıyor,Eğerki Araba'yı Kendi İradenizle 4 bin devirlerde kullanırsanız yarış arabası hissi alırsınız,motordan çıkan o ses için bile bu araçı alan ve düşünen arkadaşlarım var.

-İstanbul Tekirdağ Yolunda 2011 Model A3 1,4 Tsi 125 Beygir Araçla Son Ana Kadar Kafa Kafaya Gitti,Taki 20 ps lik Motor Farkı Hissedilinceye Kadar,Eğer Motoru Sağlam Ve Dikkatli Açarsanız Piyasadaki Aynı Segmenteki Araç Sadece Stop Lampanızı Görür...

-Yakıt Olarak Aracım Suan 510 km 'de ve 1/100km de 10 Lt Yaktıgını Gösteriyor Yol Bilgisayarı,Fakat Ben Şu Ana Kadar,190 Ytl Lik Benzin Koydum Arkdaşlar,Ve Aracın Motoru Açılsın Diye Yüksek Devirlerde Vites Değişikliği Yaptım,Biraz'da Bunun da Etkisi Vardır...

Kısaca Anlatıcak Olursak,2007 Kasa Opel Astra'dan Sonra Bu Araç Bana Çok Daha İii Geldi,Zaman Zaman Araçta Vites Değiştirmeye Yetişemiyorum Motorun Ataklığından,Şu An Piyasa Bu Segmentte Bu Fiyata Alınıcak Olan En İyi Araçtır Bence,Fiat Bu Sefer Yapmış Arkadaşlar...

kasko ile 30500 nasıl oldu 2000 tl kasko mu tuttu ben 500tlye full kasko yaptırdım

• herkese merhaba
    ankarada bugün punto evo 1.3 mjet 77bg için 33.250 fiyat aldım.
    araç gerçekten çok hoş
    sizce fiyat nasıl?
    opel corsa enjoy 1.3. dizel de 35.000 dediler en son.
    (ankaradayım)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.