Şimdi Ara

punto evo, vw polo, ford fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

artık uzun düşünceler sonunda ailemden ayrı kendi arabamı almaya karar verdim.
    ancak biraz araştırma yaptıktan sonra tercih etmenin çok da kolay olmayacağını farkettim.
    ilk olarak dizel bir araç istiyorum her benzin aldığımda acı çekeceğime, ilk alırken biraz fazla öderim ama benzin pompasında keyfim yerine gelir diye düşünüyorum.
    0 araç alma değer kaybedecek diyenlere de fiyat kaybetmesi önemli değil satmak için almıyorum. kullanmak için alıyorum satmaya karar verdğimde de kaybettiği değerin bir önemi olmayacak.

şimdi de asıl soruma geleyim.
    konu başlığında da bahsettiğiim gibi bu üç aracın dizel modelleri arasında kaldım.
    ayırabileceğim bütce 36,000 tl civarı.
    bu araçları kullanan arkadaşlardan öneri ve tavsiyelerini bekliyorum.

ilk izlenimim punto evo start stop özelliği ve yakıt ekonomisiyle öne cıkıyor,
    fiesta baz model olucak ancak onun da dış tasarımını beğeniyorum,
    polo da da bu 1.2 dizel motor 3 silindirliymiş, bu konu kafamı çok karıştırıyor.

bu araçlardan birini kullanan arkadaşlar eminim ki benim düştüğüm çelişkiye düşmüştür.

bir de araç fiyatları 2010 aralık ayındakine göre biraz artmış gibi,
    bayiler inmez diyor ancak sizin düşüncenizi de merak ediyorum.
    araç fiyatlarında indirimler olacakmıdır. şimdi araba almak için uygun bir zaman mıdır?
    acelem olmadığı ailemin arabasını kullandığım için çok acil bir araba alma zorunluluğum yok.

konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

• 3 silindiri 5 silindiri bilmem ama POLO nun altin piyasasi gibi piyasasi oldugu gercegi, yani polon mu derdin var
  • Elbette her tercihe saygım var, fakat sıfır km baz model almayı gereksiz görüyorum. Verdiğiniz 36 bin liranın 5 bin lirası sadece vergi.. Size önerim 2010 model diri bir fiesta TDCI almanızdır. Hem dolu olur, hem de çok yıpranmamış olacağından sizi üzmez.
  • Konuyu açan kişi 2. elini dert etmemiş altın gibi de olsa kömür gibi de olsa piyasası etkilenecegini düşünmüyorum

Punto evo kullandığım için söylüyorum şehir içi kullanımı kolay direksiyonu çok hafif serçe parmağınızla bile dönüyor nerdeyse

Baz model fiesta ya da kapaklı jant polo almak yerine dolu bir punto evo tercihim olurdu
  • Polo'nun fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. Fiat'ın ise tek avantajının arkasının geniş olması.
    Fiesta üçü arasında en mantıklı seçim olur diye düşünüyorum.
  • vw iyidir ama alma aşamasına gelince fiyatı diğer seçeneklere oranla pahalı kalıyor. aracın fiyatını aşağı çekebilmek için donanımdan yoksun kalıyor. fiesta ve punto arasında tercih yapmak daha mantıklı.
  • Punto

Fiesta

Polo

• Bu sınıfta evo nun motoru, ekonomisi ve f/p oranıyl diğerlerinden önde olduğunu düşünüyorum. 3 aracında içi güzel o konuda objektif bir yorum yapamam ancak benim en çok hoşuma giden de evo. Ha bu arada diğer araçlarda durum nedir bilmiyorum ancak Evo bir çok kombinasyonunda Esp sunuyor.
  • aayyyy daha da kafam karıştı :D
  • peki sizce doğru bir zaman mı 0 km araba almak için yoksa beklemeli miyim sonbahar ya da kışı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unerdem

peki sizce doğru bir zaman mı 0 km araba almak için yoksa beklemeli miyim sonbahar ya da kışı?

Kur gittikçe yükseliyor ve siz simdi almaya gitseniz bile -hangisini tercih ederseniz edin-bir kaç ay sıra bekleyeceksiniz.kampanya veya indirimi bırakın fiyatları daha da artacak gibi geliyor bana.
  • ben de evo derim
  • Eğer 3000 TL daha çıkabilirseniz Polo 1.6 TDI 90 hp alabilirsiniz.Aracı kullandım kesinlikle performans olarak Polo için çok yeterli.Dİğer 2 araçtanda daha konforlu ve kaliteli bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 14 Temmuz 2011; 11:04:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.