Şimdi Ara

Punto - jazz- 207 - fiesta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğer marka araç sahipleri yazmadan önce yazdım seni kurtardım kanımca . :)

Zaten bende arkadaşa illada Colt al vs. demedim.

Benim demek istediğim tüm araçlar hakkında detaylı olarak bilgimiz olmadan cevap yazarsak buradan okudukları ile fikir sahibi olacak arkadaşları yanlış yönlendirmemiz sözkonusu olur buda bir nevi hak oluyor ..

Selametle ..
  • Eğer başlıktaki 4 araç kastedilerek söylendiyse ben de katılıyorum arkadaşa... Japonlar kesinlikle parasını hakediyor...
    Buna Colt da dahil Yaris de Note da...

Ama bir VW ya da Opel alan bir kişi bilmeli ki parasının en az 3-4 bin lirasını markaya veriyor... Levi's falan gibi...
    Ben bu 2 markayı pek alacağımı sanmam mesela... Tabi ne olacağı belli olmaz, bakmışsın Jetta almışım ama şu anki düşüncem "almam" yönünde...

Mesela kullandığım Rover aynı modeldeki Golf'ün neredeyse yarı fiyatı ama hem performans (nesnel) hem de tip (öznel) olarak Rover daha önde...
    Parça ve sorun durumuna gelirsek... Herkes bilir ki VW sorunsuz bi araç değil ve parça fiyatı olarak kimse onun eline su dökemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirekare -- 17 Ağustos 2008; 1:39:12 >
  • jazz derim içi daha ferah ve standart donanımları punto dan daha fazla
  • @Pirekare Başlıktaki 4 aracı kastettim. Benim ilk arabam vw di hızlı performanslı ama arıza çıkartıncada moralim nasıl bozuluyordu anlatamam. Sattım 1 yıldır toyota yaris kullanıyorum 6 ayda bir yağ değişimi için servise gidiyorum onun harici servisle başka hiçbir görüşmem olmuyor. Araba ilk önce sorunsuz olmalı arıza çıkartıp servis yollarına düşürecek araba ferrari bile olsa o zaman Ferrari benim için kötüdür. İsterse 0-100 km arasını 4 sn de çıksın.
    Ayrıca alınacak aracın:
    Servisi ilgili ve bilgili olmalı! Araç sınıfının en güvenlilerinden olmalı! Yakıtı verimli kullanmalı! Tabi daha birçok kıssas olabilir estetik olayı kişiden kişiye değişir. Ancak teknik veriler önemli. Ben yeni honda jazz ı bekleyin dedim çünkü teknik verileri beklenmeye değer olduğu izlenimi verdi bende. Gördüğüm kadarıyla en verimli motor şu anda onda daha testleri yapılmadı gerçi belki daha erken ama tavsiye olarak yazdım.

Kimsenin hakkını yemek istemem, kimsenin de hakkı yensin istemem. Sadece gözlemlerimi özetledim.

• bence dizelse fiesta benzinliyse jazz
  • ben olsam jazz ı tercih ederdim
  • Jazzın kasımda gelecek olan yeni 90 beygir 1.2 litre ve 100 beygir 1.4 litre i-VTEC motorları tüketimi sırasıyla 5.5 litreden 5.1’e ve 5.8 litreden 5.3 litreye çekilmiş. Ama bu iki motordan hangisi gelecek belli değil. Bence 1,4 olan gelecek. Yeni kasada idsi yerine ivtec motor, şanzıman olarak de CVT yerine i-shift geliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/otoyasam/9542281.asp?gid=55&sz=12140
    http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=Detay&VersionID=&Date=04.08.2008&ArticleID=891737

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.