Bildirim
pupg sistem tavsiyesi 4000tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok zor
monitör 880 klavye 200 fare 150 kulaklık min 200
1430 tl ediyor bura zaten
2570 tl kalıyor bu parayada pc kasası yapman imkansız hele pub g vs acayip zor
istedigin şeyler için min 8 bin tl şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 16 Ekim 2019; 21:9:24 > -
profesyonel oyuncu degilim
monitör mouse klavye kulaklık düşük ücretli olanlardan alacam
istediğim ekran kartı anakart ve ram tavsiyesi lütfen -
tamamda zaten bu ürünleri düsük bile alsan kasa çıkmıyor en ucuz ürünleride almazsın sadece pub g içinde klavye fare özellikle kulaklık orta kalite olmalıki aldıgına deysin yoksa git en dandik ürünleri koy gene 4000 e düzgün bir pc çıkmaz -
Ryzen 1600
A320 anakart
8 gb ram
240 GB SSD
Rx570 e.kartı
450 w Power
Ucuz kasa
2700 TL. İşlemci 12 nm olarak teyit edilmeli. -
-
bu listelediğin monitörsüz rahat oynatır mı ? -
-
-
eyvallah bi bütçeyi yüksekteyim senin önerdiklerine bakıcam websitesi güvenilir dimi -
saka herhalde :D -
evet sinerji güvenilir kendimde ordan alısveriş yapıyorum -
yuh. 400 lira sadece klavye ve fareye veren bi zihniyetten tavsiye mi bekliyosunuz hocam? 40-50 liralik mouse ve klavyeler işini haliyle görür. yok ışıklı mışıklı, mekanik ses olsun kankalı, razermis dinazormus bunlara gerek yok. klavye ve fareye max 100 sana haliyle yeterli. -
klavye mouse ve kulaklık 200 tl olarak ayarladım -
Derler bi boku yiyeceksen tam yiyeceksin diye.
Tavsiyem alma, 4.000 tl'ye drone, bisiklet, scooter, dslr makine al daha mutlu olursun. Laptop'a 1,500 pound vermiştim. Ultrada oynatıyorum herşey, O bile beni kesmiyor. Razer farem, hi-res kulağım var. Kulaklığa 40 pound vermiştim. Burada herhalde 800 tl isterler sanırım.
Paran neye düzgün yetiyorsa ona harca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zacharryyou -- 16 Ekim 2019; 22:22:30 > -
söylediğinde kesinlikle haklısın uzun yıllardır bilgisayarla internetle haşır neşir biriyim pc de tek oynadığım oyun pes'tir. sistemi işyerinden arkadaşım istiyor onun için topluyorum. -
49 lira, klavye + fare. İşe yarayabilir. www.vatanbilgisayar.comFRISBY FK-G440QU Gamemax Işıklı Gaming Klavye Mouse Set - USB - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fk-g440qu-gamemax-isikli-gaming-klavye-mouse-set-usb.html
-
Şu sisteme 8 daha ram ekleyip alabilirsin, hem monitöre de fazlasıyla para kalıyor -
klavyeye para verme git en dandiğini al oyuna etkisi yok fare önemli ama bütçeni ona göre bölersin -
DADG2 sizce nasıl? Arkadaşa önerebiliyor muyuz? Ben de alıp almamakta kararsız kaldım da.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yuh. 400 lira sadece klavye ve fareye veren bi zihniyetten tavsiye mi bekliyosunuz hocam? 40-50 liralik mouse ve klavyeler işini haliyle görür. yok ışıklı mışıklı, mekanik ses olsun kankalı, razermis dinazormus bunlara gerek yok. klavye ve fareye max 100 sana haliyle yeterli.
|
Benzer içerikler
- hotfix nedir
- i3-12100f alınır mı
- gürcistan media markt
- göz yormayan monitör
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- intel işlemci sorunu
- rtx nasıl açılır
- amd fluid motion frames 2
- amd en iyi işlemci
- litografi makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X