ne jamolarla nede wharf. ile kıyas kabul eder . hangi yönden bakarsanız bakın farketmez üzgünüm bunları yazdığım için ,fakat yazmasam eğer ayancıklı gibi bir çok insan boşuna para verip almış olacak .
quote:
Orjinalden alıntı: hakansolak
arkadaşlar dost acı söyler biraz ...
ne jamolarla nede wharf. ile kıyas kabul eder . hangi yönden bakarsanız bakın farketmez üzgünüm bunları yazdığım için ,fakat yazmasam eğer ayancıklı gibi bir çok insan boşuna para verip almış olacak .
Maalesef, ayancıklı da ben de aldık Hakan hocam , bir de bütçe hadisesi var tabi ki bu işleri yaparken, ben bu sete 350 ytl verdim ve fiyat olarak jamonun 3te 1 i olan bu setin ses kalitesinin de 3te 1 olacağını sanmıyorum, o kadar fark olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Bardağın dolu tarafından baktığımda bunları söyliyebiliyorum, ve bu seti daha yeni almış olduğum için bir şekilde hevesim kırılmadan kendimi telkin etmem gerekiyor kaldı ki henüz kullanmaya başlamadım, biliyorsun ki receiver olarak 705 düşünüyorum, onu bi alayım da umarım bu işe yeni başlamış biri olarak tatminkar bir sonuç alırım, bazı şüphelerim olsa da (sizlerin yorumları ışığında) hala umudumu yitirmedim.
olsun dostum ,üzülme. kullanırsın niye kullanmıcan .ben 1 yıl biçiyorum ( kulak referansından bahsediyorumm)sonrazaten kendin istemiceksin onları en çok ta ne hoşuna gidicek biliyomusun .705 e performans lı bir kolon sürdüğünde şaşıcaksın çıkan sese .bende yaşadım çünkü biliyorum . 8.4 lerden kurtuldum yeni evo 40 geldi eve avr de sağlam .denon vardı 3805 bir sürdü bizim mevlüt kolonları resmen ağzım açık kaldı . ulan dedim bunlara mı katlandım ben 6 ay . sona yarısı rear oldu diğer yarısı da aynen satıldı .
hakan hoca wharfedale 9.6 da bizi memnun etmez mi yani,bir de ben bu magnat quantumları baya merak ediyorum,507 ve 607 modelleri.
eder. neden etmesin dostum ? 8 serısınden cok farklı olmalı onlar . dinlemedim hiç fakat eminim ki bambaşka olmuşturlar .ama başlangıç cidden 9.6 yada jamo 606 larla olmalı .gerekirse tek tek alınmalı bence .
bak misal param yetmiyo bw 703 almaya . tek tek alıcam . basıcam 2000 usd fıyata 1500 .olmadı gırıcem taksıte . seneye de tekini alıcam . demek istediğim bu . evolarla takılırım 1 yıl daha tek tek alırım o arada 703 leri mesela yada focal 826 ları . sonada evoları satarım .son tekı aldıgımda taksıte sayarım yada pesıne . herşey bizim iyiliğimiz için kimse alınmasın sakın .
quote:
Orjinalden alıntı: hakansolak
eder. neden etmesin dostum ? 8 serısınden cok farklı olmalı onlar . dinlemedim hiç fakat eminim ki bambaşka olmuşturlar .ama başlangıç cidden 9.6 yada jamo 606 larla olmalı .gerekirse tek tek alınmalı bence .
bak misal param yetmiyo bw 703 almaya . tek tek alıcam . basıcam 2000 usd fıyata 1500 .olmadı gırıcem taksıte . seneye de tekini alıcam . demek istediğim bu . evolarla takılırım 1 yıl daha tek tek alırım o arada 703 leri mesela yada focal 826 ları . sonada evoları satarım .son tekı aldıgımda taksıte sayarım yada pesıne . herşey bizim iyiliğimiz için kimse alınmasın sakın .
evet hakan hocam anlıyorum,gönül ister ki komple ne lazımsa alıp oturmak,ama böyle yayarak almak ta güzel,araştırıp para biriktirip kalitelisini almış oluyorsun.ben bir müddet şu stereo olayına takılırım belki yıllar sonra sinema sistemine geri dönerim.alınacak bir şey yok zaten hocam her şey insanlık için.
3 yollu bass reflex 203mm woofer 127mm medium 25mm tweeter 45 - 20000 Hz frekans tepkisi 130W Rms güç 6ohm empedans 210W max güç 89dB hassasiyet 190 x 1080 x 345 mm
1 x S-60 cen (merkez)
2 yollu bass reflex 102mm woofer 25mm tweeter 75-20000Hz frekans tepkisi 80W RMS 6ohm empedans 130W max güç 87dB hassasiyet 400 x 133 x 210 mm
2 x S-60 suR (surround)
102mm woofer 25mm tweeter 80 - 20000 Hz frekans tepkisi 80W RMS güç 6ohm empedans 130W max güç 87dB hassasiyet 133 x 240 x 210 mm
MARANTZ SR 6004
AUDIO SECTION Power Output (20 Hz – 20 kHz/THD=0.08%) (SR6004) Front L&R ..............................8 ohms 110 W / Ch Center ....................................8 ohms 110 W / Ch Surround L&R .......................8 ohms 110 W / Ch Surround Back L&R ..............8 ohms 110 W / Ch Front L&R ..............................6 ohms 130 W / Ch Center ....................................6 ohms 130 W / Ch Surround L&R .......................6 ohms 130 W / Ch Surround Back L&R ..............6 ohms 130 W / Ch (SR5004) Front L&R ................................8 ohms 90 W / Ch Center ......................................8 ohms 90 W / Ch Surround L&R .........................8 ohms 90 W / Ch Surround Back L&R ................8 ohms 90 W / Ch Front L&R ..............................6 ohms 115 W / Ch Center ....................................6 ohms 115 W / Ch Surround L&R .......................6 ohms 115 W / Ch Surround Back L&R ..............6 ohms 115 W / Ch
Merhaba arkadaşlar
Üstteki değerlerini verdiğim amfi ve hoparlörlerin empedans değerleri tutmuyor
bu şekilde bir sistem kurarsam sorun oluştururmu ?
kuzenım bizzat jamo 606 kullanıcısı ve nefret duyguları beslıyr hoperlorlerıne hıc memnun deıl dehset kablolar aldı amfısı ınanılmaz ve memnun deıl diger marka ile pek bi bilgim yok baska markalara yonelmesını tavsıye ederım mesela wharfedale 9.6 9.2 9cs onu daha memnun eder daha hacımsel bır sesı war
POZITIVE her iki amfi de verdiğin hoparlörlere uyar,
24 Nisan 2008 tarihli mesajımı okudum sayende,ben mi yazmışım bu mesajı
inan yaklaşık 3 yıldır ilk defa Jamo 606 ı kötüleyen sana rastladım :)
sanıyorum arkadaşın yanlış birşeyler yapıyor olmalı bu alpaçinonun oyunculuğunun kötü olduğunu düşünüyorum demek gibi birşey
dediğin marka jamo 606 ne al paçino ne mcintosh nedeb&W deil sen gözünde cok buyutmussun jamoyu bence
O HALDE SÖYLE BAKALIM GÖZÜMDE büyütmeyeceğim sana göre kaliteli olan nedir?
walla bu konu tartısma yaratsın dıe yorum yapmadım sadece kuzenım ve benım ortak fıkrım bu begenmıyrz ztn yıne dh de tartısma halıne gelen paradigmler için gayet basarılı buldugunu soyledı kuzenım gel gelelım burdada kulak zevklerımızn farklı oldugunu anladım ama ıkımızde jamodan memnun deılız burda sadece bunu belırtmek ıstedım 3 yıldan beri dunya uzerınde sadece bız memnun kalmamıssak demekki dünyanın en ıyı hoperlorleri jamo 606 dır ztn
Merhaba,
Jamo 606 veya 506 almayı düşünüyorum,en uygun fiyatı nerede bulabilirim arkadaşlar?
Bir de bu ürünleri kaldırabilecek avr ne olabilir ? Denon 1311 düşünüyordum ancak bu avr bu ses sistemleri için yeterli midir?
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme