Şimdi Ara

Pure Acoustics Dream 77 & Jamo S 606 HCS 3 Hangisi Tercih Edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar yakın bir arkaşım başlıkta belirttiğim markalardan hangisinin alınması konusunda tereddütte kalmış jamo mu pure mi sorusunu sordu bana ben mini sistem kullandığım için bu tarz sistemleri açıkcası pek bilmiyorum bildiğim bilgide başkasına fikir verecek kadar değil açıkcası iki modelinde resimlerini ve özelliklerini ekliyorum bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşk ediyorum saygılarımla (tüm arkadaşların geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun)

Jamo S 606 Hcs 3 ( 1200 ytl )

3 yollu bass reflex
    203mm woofer
    127mm medium
    25mm tweeter
    45 - 20000 Hz frekans tepkisi
    130W Rms güç
    6ohm empedans
    210W max güç
    89dB hassasiyet
    190 x 1080 x 345 mm

1 x S-60 cen (merkez)

2 yollu bass reflex
    102mm woofer
    25mm tweeter
    75-20000Hz frekans tepkisi
    80W RMS
    6ohm empedans
    130W max güç
    87dB hassasiyet
    400 x 133 x 210 mm

2 x S-60 SUR (surround)

102mm woofer
    25mm tweeter
    80 - 20000 Hz frekans tepkisi
    80W RMS güç
    6ohm empedans
    130W max güç
    87dB hassasiyet
    133 x 240 x 210 mm

Pure Acoustics Dream 77 ( 600 ytl )

POWER HANDLING (RMS) : 250 WATTS
    FREQUENCY RESPONSE : 36 Hz - 22.0 KHz
    SENSITIVITY (+/- 3dB): 92 dB
    NOMINAL IMPEDANCE: 8 OHMS
    DRIVER COMPLEMENT 3 WAYS, 4 DRIVERS
    WOOFER 1, 8 "
    WOOFER 2 - 5 "
    TWEETER 1, 1 "
    CROSSOVER FREQUENCY: 2.5-3.5 KHz
    DIMENSIONS (HXWXD): 1130 x 200 x 410 MM

POWER HANDLING (RMS) : 150 WATTS
    FREQUENCY RESPONSE : 65 Hz - 22.0 KHz
    SENSITIVITY (+/- 3dB): 88 dB
    DRIVER COMPLEMENT 2 WAYS, 2 DRIVERS
    WOOFER 1, 5 "
    TWEETER 1, 3/4 "
    CROSSOVER FREQUENCY: 3.50 KHz
    DIMENSIONS (HXWXD): 300 x 180 x 190 MM

POWER HANDLING (RMS) : 150 WATTS
    FREQUENCY RESPONSE : 65 Hz - 22.0 KHz
    SENSITIVITY (+/- 3dB): 89 dB
    DRIVER COMPLEMENT 2 WAYS, 3 DRIVERS
    WOOFER 2, 5 "
    TWEETER 1, 3/4 "
    CROSSOVER FREQUENCY: 2.70 KHz
    DIMENSIONS (HXWXD): 550 x 180 x 190 MM

• ben olsam jamo derdim hem teknik donanım olaraktan hem yedek parça olaraktan hem şıklık olarak ama sölemedi demeyin bu topic kavga çıkarttırır.
  • slm evt tabiki jamo tartışması bile yalnış diğer marka ile
  • tartışma değilde tavsiye olarak yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa sevinirim benimde gördüğüm kadarı ile jamo çok şık dün dinlemeye gittim Darty de çok iyi bir izlenim verdi pure dream77 yi de dinlemek lazım jamo baya iyi bir malzemeden yapışmış sanırım kolonların ağırlıkları baya şaşırttı beni ön kolonları kaldıramadım yerinden saygılarımla
  • slm evt seninde gördüğün gibi ürün bayağı iyi tekrar söylüyorum bu üründe kampanya var ağustos ayından beri sub 200 hediyedir yalnız karıştırılmaması gereken bir konu var nedir o bu hop. stereo olarakta satılıyor tabiki kampanya orada geçerli değil cinema tk. mında geçerli
  • abi pm de belirttiğim gibi komple 5.1 olarak almış arkadaş fiyatı bana söyledi bende sormak lazım dedim ben en uygun 1040 ytl gibi gördüm nette ama peşin satışta başka seçenekler varmıdır bilmem abi ilgin için tşk ederim saygılarımla
  • SRC ile konuşmanı öneririm..

www.srcelektronik.com.tr

quote:

Orjinalden alıntı: ilkereferee34

abi pm de belirttiğim gibi komple 5.1 olarak almış arkadaş fiyatı bana söyledi bende sormak lazım dedim ben en uygun 1040 ytl gibi gördüm nette ama peşin satışta başka seçenekler varmıdır bilmem abi ilgin için tşk ederim saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 16 Ekim 2007; 11:08:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • src ye baktım abi 1120 ytl diyo fiyatı arkadaşımın dediği fiyat 900 ytl / 10 taksitli baya bir fark var neden acaba birde nerden baktığını sormak lazım c.tesi günü eminönüne gitcez arkadaşla pure de dinlemek istiyo ama jamo daha iyi gibi pure dream 77 de 520 ytl ye bulmuş çelişkide kalmış haliyle birde dream 77 daha kuvvetli diyo ama bilmiym artık ben olsam jamo alırdım
  • benimde kafamda jamo s606 var.ama dinleyebileceğim bir yer arıyorum.ve hediye verilen sub200 ün yeterli olmayacağını düşünüyorum.sisteme göre güçsüz kalıcak gibi duruyor.daha doğrusu benim beklentime göre düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Ekim 2007; 12:49:33 >
  • bende geçen gün dinledim arkadaşla onkyo marka bir av alıcı dan güç alıyordu yarım sese getiremedik yani satıcıda %40 dedi Darty de dinleme imkanım oldu çok iyi açıkcası %70-80 de dinlense ne olur bilmem tabi bana göre farklı marka hoparlör seti dinlemiş olanlar beğenmeyebilir normaldir benimde evim müsait olsa alırmıydım diye düşünmeye başladım açıkcası ama nerde sony mini sistem var ona bile problem çıkıyo binada ilerde inşallah dubleks ev alınca Allah nasip ederse Denon marka amfi yada yamahanın en son çıkanı :) hayırlısı artık
  • önemli olan şu
    ikisi arasında yarı yarıya fiyat farkı var. Ben bir ev kullanıcısıyım. Jamo'nun iyi olduğu kesin ama iki kat para vermeye değer mi? pure acoustics in ses kalitesi yeterli değil mi? Hoparlörlere bu kadar para vermek istemiyorum.
    Başka bir soru: 500-600 ytl civarına alınabilecek en makul hoparlör sistemi bu mudur?
  • ben pure acoustiğin joniour serisi 225ytl aldım ve yamaha 361 ile kullanıyorum ve gayette başarılı oldugunu söyleyebilirim bence hop setine dinlemeden çok paralar vermeyin derim.saygılar
  • merhaba,

dream 77 hoparlor setini nerede bulup dinleyebilirim?
    yardım pls.

tşk.
  • Active electronic in mağazasında her iki modelde var mümkünse gidip karşılaştırın bana kalırsa tartışmasız Jamo ama
  • mantılı olan nedir ?
    1 çift front alınır 606 ,avr ye takılır keyfine bakılır ,zamanla keyfe keder tamamlanır bu sistemler .kimse hata yapsın istemiyorum yanlış anlamasın kimsse beni
    diğer markayı kimselere tavsiye edemem açıkçası .en önemli husus içindeki devlerer bile ne kadar kaliteli meçhul ?
    her an bozulma rıskı olacaktır ,heleki kullanımda ,amplı dengesızlıklerı ,yuklemeler ve zorlanmalara ne kadar dayanır bunlar arkadaşlar ?
    iyi düşünün aldanmayın frontların boyutlarına falan sakın .
    selamlar sevgiler .
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

mantılı olan nedir ?
    1 çift front alınır 606 ,avr ye takılır keyfine bakılır ,zamanla keyfe keder tamamlanır bu sistemler .kimse hata yapsın istemiyorum yanlış anlamasın kimsse beni
    diğer markayı kimselere tavsiye edemem açıkçası .en önemli husus içindeki devlerer bile ne kadar kaliteli meçhul ?
    her an bozulma rıskı olacaktır ,heleki kullanımda ,amplı dengesızlıklerı ,yuklemeler ve zorlanmalara ne kadar dayanır bunlar arkadaşlar ?
    iyi düşünün aldanmayın frontların boyutlarına falan sakın .
    selamlar sevgiler .

Aynen katılıyorum, dream 77 almama rağmen jamo 606 ile kıyaslanması mercedes ile tofaşın kıyaslanmasına benzer. Zaten bu yüzden AVR konusunu hala netliğe kavuşturamadım. Hakan arkadaşımızın önerdiği yerdeki fiyatlar çok uygun olmasına rağmen ileride alacağım WHARFEDALE 9.6 vaya üstü hoparlör seti için avr nin yetersiz kalacağı endişesi içindeyim. Çünkü mağazada onkyo 605 ve 705 kalmış, en azından 805 bulabilseydim gözüm kapalı dalacaktım ama diğer modeller konusunda endişem var.

• dostum 9.6 olmasın ? jamo olsun . onlarıda bir dinlesen olmaz mı ? oda ne kadar buyuk senın ,illaki 9.6 mı var yani bence kolon konusunda çakılıp kalma 9.6 lara . araştırırsan bence daha fazla alternatıf olabılır bu mevzuda .
    ayrıca bence 705 9.6 ları sürebilir gibi . test etmek lazım sadece .rakamlar yalan olabiliyomuş biliyosun
  • quote:

dostum 9.6 olmasın ? jamo olsun . onlarıda bir dinlesen olmaz mı ? oda ne kadar buyuk senın ,illaki 9.6 mı var yani bence kolon konusunda çakılıp kalma 9.6 lara . araştırırsan bence daha fazla alternatıf olabılır bu mevzuda .
    ayrıca bence 705 9.6 ları sürebilir gibi . test etmek lazım sadece .rakamlar yalan olabiliyomuş biliyosun

Hakan Kardeş 9.6 çok övdükleri için düşünüyorum , odam 28 m2 , tabi sizlerin bilgileri sayesinde Jamo da olabilir. Dream 77 ler ile benim panasonik amfi yok tatsız tuzsuz kaldı. Şimdi ilk önce AVR sonra dream77 leri değiştireceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

dostum 9.6 olmasın ? jamo olsun . onlarıda bir dinlesen olmaz mı ? oda ne kadar buyuk senın ,illaki 9.6 mı var yani bence kolon konusunda çakılıp kalma 9.6 lara . araştırırsan bence daha fazla alternatıf olabılır bu mevzuda .

Hakan Kardeş 9.6 çok övdükleri için düşünüyorum , odam 28 m2 , tabi sizlerin bilgileri sayesinde Jamo da olabilir. Dream 77 ler ile benim panasonik amfi yok tatsız tuzsuz kaldı. Şimdi ilk önce AVR sonra dream77 leri değiştireceğim.

Ayancıklı dostum,
    Dreamleri daha yeni almışken, değiştirmek için biraz acele etmiyor musun (9.6 lar için zaten birşey söylemiyorum ama jamolarla karşılaştırılabilir diye düşünüyorum), iyi bir receiver ve doğru ayarlarla deneme yapmadan dream ler için biraz acımasız davranıyormuşsun gibi geliyor, tabi ki herkesin kulak zevki farklıdır konusunun altını da çizmek istiyorum. Bu arada kablolarımızı cumartesi teslim alacam, ancak pazartesi gönderebilirim, gelişmeleri bildiririm

• quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

Ayancıklı dostum,
    Dreamleri daha yeni almışken, değiştirmek için biraz acele etmiyor musun (9.6 lar için zaten birşey söylemiyorum ama jamolarla karşılaştırılabilir diye düşünüyorum), iyi bir receiver ve doğru ayarlarla deneme yapmadan dream ler için biraz acımasız davranıyormuşsun gibi geliyor, tabi ki herkesin kulak zevki farklıdır konusunun altını da çizmek istiyorum. Bu arada kablolarımızı cumartesi teslim alacam, ancak pazartesi gönderebilirim, gelişmeleri bildiririm

Kablolar için amf gerçekten teşekkür ederim , dream konusunda haklısın ama ilk izlenimlerim olumlu olmadı , bu yüzden avr peşine düştüm. Bütçem avr için 2.000 ytl civarı olduğu için ince eleyip sık dokumak zorunda kalıyorum. Alacağım avr 3-5 yıl beni sorunsuz götürmeli...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.