Şimdi Ara

Hangisi: Heco victa 501 vs Magnat Monitor Supreme 802

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu hi-fi olayına yeni ısınanlardanım.AVR sistemini ilk gene bu forumdan öğrendiklerimle ayarlamıştım.

Şu an elimde Denon 1611 AVR ve JBL.200 hoparlör seti var. Sistemi yavaş yavaş yükseltmek istiyorum, bir anda dünyanın parasını bayılabilecek bir durumum yok maalesef.

Kule hoparlörler çok ilgimi çekiyor, odayı sesle doldurma durumuna, sürekli müzik dinleyen ve film izleyen biri olarak artık ihtiyacım var:)

Hem bu forumda hemde başka forumlarda ve sitelerde, kule hoparlörlerle ilgili deneyimleri tecrübeleri okumaya çalıştım. Benim bütçeme göre iki ürün belirledim.

1- Heco Victa 501
    2- Magna Monitör Supreme 802.

Tabi bunlar stereo için ama 5+1 için zannediyorum front hoparlör olarak kullanabiliyorum (mu?). Açıkcası henüz bir audiophilli değilim ancak müzik ve sinema için daha doğru düzgün ses istiyorum. Filmler genelde 5+1 bilim kurgu ve korku filmleri, müzik ise daha çok rock ve jazz tipi...

her ikisinide 1000 TL'ye bulabildim internette 2. ellerini, bu fiyat sizce yüksek mi?. Zorlasam sıfırlarını bulabilirmiyim daha iyi fiyata?.

Siz hangisini önerirsiniz, Ankara'da yaşadığım için, satıcıların bazıları kargo olayından çekinerek,(hoparlörlerin büyüklüğü sebebiyle sanırım) pek yanaşmıyorlar eğer satıcı Ankara dışındaysa tabi.

Sizce hangisi almalıyım, daha doğru düzgün bir avr aldığımda, hangisi daha performanslı olur?.

Dediğim gibi frontlar için 1000 TL gibi bir bütçe ayırabilirim. rear, center, sub daha sonra (gerçi JBL'in sub'ı fena değil aslında ondan memnunum)

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Umarım sorum forum kirliliği yaratmamıştır. Forumda bu ikisinin birebir karşılaştırmasının olduğu bir bölüm varda ben gözümden kaçırdıysam affola:)

• Selamunaleykum

Alacağınız kuleyi aynı seriden Center ve surroundlarla devam ettirmeniz daha iyi olur. Onun için kuleyi iyi seçin. Heco magnata göre bir tık iyidir. Ankaradaysaniz GSA elektronik var, Orhan bey. Gidin almasaniz da dinleyin. Size bir fikir verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 18 Ekim 2016; 17:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende magnat monitor supreme 1002 var cokta memnunum su an buradan test videomda mevcuthttps://youtu.be/T7gdfcRVtR8

O paraya onlar pahali uçmuş arkadaslar ben 1002 leri garantili 1000 tl ye almistim bi arkadaştan. Heco da o modeli o paraya pahali ama muzik ve sinema konusunda test etmedigim icin bisey diyemem.

• gsa hala heco-magnat satıyormu yav?
    802 bende mevcut.arkadaşların tecrübelerine göre heco biraz daha iyi magnattan.
    ha bu arada 802 ye (sadece 1+1 ise) 1000 lira verecekseniz sıfır alın.center surround ile beraber seti bulursunuz ikinci el o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

gsa hala heco-magnat satıyormu yav?
    802 bende mevcut.arkadaşların tecrübelerine göre heco biraz daha iyi magnattan.
    ha bu arada 802 ye (sadece 1+1 ise) 1000 lira verecekseniz sıfır alın.center surround ile beraber seti bulursunuz ikinci el o fiyata.

Yok, indiana line diye bir markaya döndü. Ama en azından tecrübe eder , tavsiye alir

• Heco dinlemedim ama magnata göre daha iyi olduğu söyleniyor. Fiyatlarda bu doğrultuda zaten. Alabiliyorsan daha iyisini almak mantıklı olanı yani heco.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saolun arkadaşlar::)..başka yorumu olan arkadaşlar var mı:):):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.