Şimdi Ara

Pure Acoustics Junior Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir 5+1 temiz ses alabileceğim sesi bozmayan orta seviye bir hop. takım almayı düşünüyordum. Hi-fi de daha yeniyim araştır araştır öğreniyorum ama epey de zaman geçirdim. Ağırlıklı olarak müzik dinleyeceğim ama dvd izlerken ve tv seyrederken de beni tatmin edecek çok yüksek fiyatlı olmayan bir sistem istiyordum. Bir mağazayı gezerken Pure Acoustics Junior F,C,S ve RB1150 sub setini gördüm. Çeşitli amfilerle dinleme ve demene imkanım oldu. Mağazadakiler ellerinde epey stok biriktiğini o yüzden uygun fiyata bıraktıklarını söylediler. Bu markayı çok bilmediğim için yorum yapamadım. Şu sıralar da nette çok fazla bişey yok bu marka model ile ilgili. Bu sete 5+1 (sub dahil) 750 TL fiyat çektiler. Daha önceki konuları okuyunca fiyatın çok abartı olduğunu düşündüm. Size bu fiyat bu ürünler için nasıldır?

Şimdiden teşekkürler.

• Ben bu seti kullanıyorum gayette başarılı buluyorum . Tavsiyte ederim fiyatının hakkını veriyor her türlü plastik hoparlörden iyidir bence fiyat konusuna gelirsek ben f,c,s leri 250 ye almıştım 6 ay önce sub yok elimde ama subda 250 falan yani o kadar stok biriktirmeleri normal bence baya pahalı gerçi kurlardaki artıştan sonra bu sistemlerin fiyatları arttı benim dedigim fiyatlardanda bulman kolay degil eger 750 ye daha iyi bişey bulamazsan bence bu sistem yeterli olur
  • 750 çok pahalı. Hoparlorler 180-200 tl, sub ise 200 civarı satılıyordu. sub+hop ederi en fazla 500 tl.
  • Benim bildiğim hoparlörler sub hariç 150 tl idi bir ara. Nerden esmiş o kadar yükseltmişler?
  • Ayrıca Pure Acoustics Junior Set de orta sınıf felan degildir bilginiz olsun. Aksine alt giriş seviyesidir. Ama bütçeniz dahilinde tahammül edilebilir tabi..
    Orta sınıf güzel AVR ile max.performans alınabilir. Ama ne kadar ekmek o kadar köfte deyiminide göz ardı etmemek lazım
    quote:

Orijinalden alıntı: cagancebe

Merhaba

Bir süredir 5+1 temiz ses alabileceğim sesi bozmayan orta seviye bir hop. takım almayı düşünüyordum. Hi-fi de daha yeniyim araştır araştır öğreniyorum ama epey de zaman geçirdim. Ağırlıklı olarak müzik dinleyeceğim ama dvd izlerken ve tv seyrederken de beni tatmin edecek çok yüksek fiyatlı olmayan bir sistem istiyordum. Bir mağazayı gezerken Pure Acoustics Junior F,C,S ve RB1150 sub setini gördüm. Çeşitli amfilerle dinleme ve demene imkanım oldu. Mağazadakiler ellerinde epey stok biriktiğini o yüzden uygun fiyata bıraktıklarını söylediler. Bu markayı çok bilmediğim için yorum yapamadım. Şu sıralar da nette çok fazla bişey yok bu marka model ile ilgili. Bu sete 5+1 (sub dahil) 750 TL fiyat çektiler. Daha önceki konuları okuyunca fiyatın çok abartı olduğunu düşündüm. Size bu fiyat bu ürünler için nasıldır?

Şimdiden teşekkürler.

• Aynen. Ben almıştım bundan sub dahil. Harman Lardon AVR146 ile sürmüştüm çok vasat idi. Neden hortlattım? Sarı sitede biri kulelere 7000 fiyat çekmiş amerikan malı diye. Daha 2. Ayda tahtası soyulmaya başlamıştı oysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.