Şimdi Ara

Pure İnt Bow Deneyimleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Ufacık meseleyi büyüterek birbirinizi üzmüşsünüz. Ben ikinizinde yorumlarını beğeenrek takip ediyordum forumda birbirinize böyle cümleler uzatmanız açıkçası beni şaşırttı. Closek ve shruikan meseleyi daha fazla uzatmaya gerek yok ikinizinde aşırı tepki gösterdiği noktalar var. Zaten sro bölümünde nitelikli eleman sayısı az olmayacak meselelerle uğraşmayalım .

Haklısın. su build meselelerinde cabuk sinirleniyorum galiba kusura bakmayın arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Ufacık meseleyi büyüterek birbirinizi üzmüşsünüz. Ben ikinizinde yorumlarını beğeenrek takip ediyordum forumda birbirinize böyle cümleler uzatmanız açıkçası beni şaşırttı. Closek ve shruikan meseleyi daha fazla uzatmaya gerek yok ikinizinde aşırı tepki gösterdiği noktalar var. Zaten sro bölümünde nitelikli eleman sayısı az olmayacak meselelerle uğraşmayalım .

Katılıyorum . . İki günlük dünya hayatında birbinizi üzmenize neden yok.Pireyi deve yapmışsınız . .
  • Greecede 100 lwl Full int bow sahibiyim skillerim 95'de olduğu halde kesemedımgım 100 ff str bow 100 ff warrior yok Tabi bazen zorlandım buildler oluyor ama kımse snowu yazmamıs snowu actında en kralı 6 7 k vuruyor snow bıtene kadarda ayakta kalamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The[q] ^^

Greecede 100 lwl Full int bow sahibiyim skillerim 95'de olduğu halde kesemedımgım 100 ff str bow 100 ff warrior yok Tabi bazen zorlandım buildler oluyor ama kımse snowu yazmamıs snowu actında en kralı 6 7 k vuruyor snow bıtene kadarda ayakta kalamıyor..

7k demişsin hp kaç
  • adam gibi itemin varsa çoğu build iyidir skil seçimleri sıraya koyması tamamen yetenek ve deneyim işi sonuçta kaç kombinasyonu olacakki ? bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

quote:

Orijinalden alıntı: The[q] ^^

Greecede 100 lwl Full int bow sahibiyim skillerim 95'de olduğu halde kesemedımgım 100 ff str bow 100 ff warrior yok Tabi bazen zorlandım buildler oluyor ama kımse snowu yazmamıs snowu actında en kralı 6 7 k vuruyor snow bıtene kadarda ayakta kalamıyor..

7k demişsin hp kaç

full int ve itemleri full blue bir charın yaklaşık 16k canı olur, 100 level için tabiki, ve premiumsuz.
  • Bence Glavie Char Her Lvde Çok Sağlamdı ama sadece 100Lvde Biraz Dengesiz Olduğundan Oyun,Glavierlerde Pek Aktif Olamadı.110Lvde Glavier Charların Çok Güçlü Olacağına inanıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.