Şimdi Ara

Pure İnt Bow Deneyimleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadasım tavsiye etti gercekten cok hızlı level kasıyormus. str charlar arasında en hızlı level kasan bow ile birlikte int gücü de birlesince gercekten guzel birseyler cıkıcagından bende eminim. cogu insan int bowmu olur diyor ama klasik dusuncelerden kurtulup objektif bakınca super bir dusunce elbette cold acmak zorunda kalıcaz defans cok azalacagı için ama nuker skillerini kullanmıcaz kasarken kanımca bow skilleri cok daha hızlı
    Yorumlarınızı bekliyorum..

• Kasarken hızlı oluyor...Ama PVP'de ne yapar bilmiyorum
  • İlk charım... İnt bow cold lighttı tabii o zaman böyle demiyordum elektrik buza veriom ben bide oka bitek fln die tanımlıyordum 48 Lv oldu char elle kasmak ne kadr zor bileniniz var mı hiç neyse Üstümde Armor Cold el yakma babalar gibi takılıyordum.Ama taki 80 gelene kadar sonra charı bıraktım
  • Hızlı Kasmak İstiyorsan Crosbow veya Wizart aç Ama eğlenceli bir build olcağını düşünüyorum ama ong farm olması lasım kesinlikle bence bi aç dene
  • bn hi. kasmadım ama kasanı daha dun gordum gerçekten çok ezik vuroudu 78 liğe.. o lvl 79. ne nuke adam gibi nede pacheon adam gibydi..
    Bn 78 full intim adam 6k atıo bn 10-11k .Ve çok çabuk yatıodu .Pvp olayını bilemem bnde solemesi
  • PvP de s/s chardan hem daha çabuk yatarsın ,hemde daha az vurursun.
    Madem full int olacaksın eline neden sword-shield almıyosun ki?Sana tek atacak adamlara block şansın var en azından...
    PvE de madem çabuk kasmak istiyorsun o zmn neden wizard char açmıosun ki?
    Neresinden bakarsan bak int bow anlamsız gorunuyor.ilk oyuna başladıgımda elle LvL38 e kdr it bow kasmıstım.Ömrü o kadar oldu ancak
  • Bowu çok seviyorsan str,inti çok seviyorsan heuksal,ss veya pure int bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90 level sınırı varken oynamıştım arkadaşımın charı ile gerçekten çok memnun kalmıştım.. +7 Weaponu seti falan, takıları falan +5- +7 arası değişiyordu ama gerçekten mükemmeldi. Sadece sağlam crosbowwlar yatırabiliyordu. Kasacaksan pişman olmazsın onu söyliyeyim ayrıca uniq canavarı olursun.

100 pacheon > 100 cold >100 light Protector set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 6 Ağustos 2009; 17:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron99999

PvP de s/s chardan hem daha çabuk yatarsın ,hemde daha az vurursun.
    Madem full int olacaksın eline neden sword-shield almıyosun ki?Sana tek atacak adamlara block şansın var en azından...
    Neresinden bakarsan bak int bow anlamsız gorunuyor.ilk oyuna başladıgımda elle LvL38 e kdr it bow kasmıstım.Ömrü o kadar oldu ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: iron99999

PvP de s/s chardan hem daha çabuk yatarsın ,hemde daha az vurursun.

Benim bu konuyu acmaktaki amacım oyun bilgimizi sorgulamak benim 70 lv ff str bowerım 98 ff nukerim 65 wizardım, 90 a kasılmakta olan ff bardım war. ama int bowun plvl acısnıdan cok eglenceli oldugunu duydum . ayrıca hızlı kasmak için wizard acıcam elbette ama int bowun defansı cold ile cok artıcaktır wizardın boyle bi sansı yok cleric ile cok yavslar

• int bow kasması kolay benim var lwl 57 üst üste iki kez hacklenin ce goldlar oyunu bırakmıştım.ama pvp de güçsüz degildim tek atış indiriyodum.int in avantajı o biri yaklaşmadan saldırabilirsem indiremiyolardı.ama traderlikte filan 5-6 thif saldırınca indiriyolardı . yani açacagın skillere baglı eger en fazla darbe getircek skilleri açarsan indiremesler
  • 95 lwl full int bow sahibiyim,

Eğer pvp/hunter-thief seviyor isen cold100 light100 bow100 yapacaksın.

Ama uniq qeseyim dersen light el yakması elitlere sektiğinden cold ise vuruşu düşürdüğünden;
    Fire100 light100 bow100 yapacaksın, coldsuz int ölmez mi diye sorarsan son 1 aydır bir kez bile ölmedim.

İnt olduğun için atack rating veren kuşu açcaksıni pasif ile birlikte 95 lwl charımda şuanda 450 yakın hit ratio oluyor beyaz atack rating kuşu açtığımda elimde ise crt10 bow war ve int olduğumunda etkisi ile çok sık crt vuruyorum bu da cazibesini artırıyor.

Kasarken wizardlardan daha uzun mesafeden ve seri vurduğum için teka tmamdan dolayı wizardlardan kolay kolay ks yemiyorum, kasması epey hızlı ama eu charlara göre sp masrafı doğal olarak daha fazla, kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • Full int yerine 2str 1int dene.90 capındaki charımdı.Snow ile birlikte pvpde çok iyi.Glaivere karşı zorlanıyodum sadece 100de denemedim ama bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

95 lwl full int bow sahibiyim,

Eğer pvp/hunter-thief seviyor isen cold100 light100 bow100 yapacaksın.

Ama uniq qeseyim dersen light el yakması elitlere sektiğinden cold ise vuruşu düşürdüğünden;
    Fire100 light100 bow100 yapacaksın, coldsuz int ölmez mi diye sorarsan son 1 aydır bir kez bile ölmedim.

İnt olduğun için atack rating veren kuşu açcaksıni pasif ile birlikte 95 lwl charımda şuanda 450 yakın hit ratio oluyor beyaz atack rating kuşu açtığımda elimde ise crt10 bow war ve int olduğumunda etkisi ile çok sık crt vuruyorum bu da cazibesini artırıyor.

Kasarken wizardlardan daha uzun mesafeden ve seri vurduğum için teka tmamdan dolayı wizardlardan kolay kolay ks yemiyorum, kasması epey hızlı ama eu charlara göre sp masrafı doğal olarak daha fazla, kesinlikle tavsiye ediyorum.

çok guzel aradıgım cevap buydu

• kuş sağolsun spear nukerlerden daha fazla vuran bir builddir. Kasarkende çok çok hızlı kasabilecek bir build.
    fakat pvp yaparken hep uzakta tutman lazım rakibini, yakına geldiği an işin biter diye düşünüyorum.
    benim bakış açım olumlu int bowa zorda kaldığın zaman kb skillerini kullanırsın. karşında str bow olursa yenilirsin diye düşünüyorum. Geri kalan buildlerin hiçbirini alırken zorlanmazsın.

şahsen denemek istediğim buildlerden bir tanesi :)
  • spyxxx haklısın zaten ben int bowdan pvp beklemiyorum yani sonucta wizarddan bile beklemiyorum onun gibi bişe olucak tabi ama kıyaslarken cold buildini de eklemek lazım wizardla arasında daglar kadar fark war cnku int bowun plvl olarak super bir build olacagını dusundum sadece. bard charım 90 olunca ong farma baslıcam yine sp ticket pre falan da alıcam o zaman int bow yapmayı dusunuyorum o charı
  • Çok zevkli bir chardır 2 tane kb sayesinde hem ömürün uzar hem de mag atack yaptığın için damagelerin sağlam olur.Uniqte kesebilirsin,pvpde yapabilirsin her zevki tattıracak bir char ama bana sorarsan str bow uniq dışında daha mantıklı olur zaten bu kadar wizard varken medusa gibi uniqleride unut.
  • En Son tercih edilebilecek bir build. Nedenine gelirsek zaten bow da defans yok 110 - 120 gibi ilerki lv lerde tamamem yok olup gider. Zaten chinese charlar ki eğer master yükselmezse 2 build kalacak ve bu tür charları kullananar zorluk çekecek. Tabi o lv ler bize gelne kadar
  • Kb lerle iş görür en uzak nuke vurma mesafesine getirirsin(Zaten pacheonun uzaktan vurmayı arttıran skilli var) nukeyi vurursun ölmedi mi aynı şeye devam. Eğer kasacaksan çok iyi bir pro setin olmalı +5 full blue en az ve buildin 100pacheon 100cold 100light olmalı. Kısacası defansı yüksek tut yaklaştı mı kaç taktiği.
  • Bence Cold el yakması ve snow olmadan, İnt bow pek işe yaramaz gibime geliyor. Zaten int veren biri neden Fireye basar hala anlamış değilim. Cold Lighttan şaşma diyorum. Cold el yakmaya gelince. Atack düşecek ama. Pvp de zaten yüksek olan dmglerden cok Deffans larda lazım olacak. Bana kalırsa Light cold.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.