Şimdi Ara

Purevision 2 HD vs Acuvue Oasys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan acuvue oasys kullanıyorum ilk taktığım 10 dakika icinca acı batma yapıyor gözümdede ağrı yapıyor bide bulanık görme sorunu var sizce hangi lens daha iyidir ?

• denemelik lensler oluyor, git optikten rica et, dene ikisinide.. en doğru kararı yine sen verirsin
  • aimlife,

tüm marka lensler farklı meteriyal ve farklı üretüm teknikleri ile üretilmektedir. bu sebeple bir lensin bir başka lensten daha iyi veya daha kötü olma durumu kullanıcıdan kullanıcıya değişir. yani acu oasys i kullanıp cok menun olanda vardır ama memnun olmayanda var. aynı şekilde diğer lens markaları içinde.
    fakat bu bahsettiğin iki lens markasıda silikon hidrojel yapıda olup oksigen geçirgenliği yüksek lenslerdir. uzun süre gözde kalabilir. ayrıca artık optik magazalarından eskisi gibi deneme lensi olmak ta zor.

buarada senin lensi taktıktan 10 dk içinde batma sebebin, eğer lensi bilisterden (ilk kullanıma başlarken) çıkarırtıp direkt gözüne takıyorsan gözlerin yanabilir çünkü lensin muhafazasını yapan blisterin içinde ki sıvı solusyon değil saklama suyudur yani bildiğimiz tuzlu sudur. bu sebeple lensi blisterden çıkardıktan sonra solusyon ile durula sonra gözüne tak buarada lensi her gözüne takma işleminden önce lensi elinin ayasında hafif dairesel hareketlerle ovala. daha iyi hissedeceksin.

• Ben oasys kullaniyorum gozumde oldugunu bilene hissetmiyorum. Bilgisayar basinda biraz bulaniklik oluyor ama. Bitince hd 2 alicam bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencan35

aimlife,

tüm marka lensler farklı meteriyal ve farklı üretüm teknikleri ile üretilmektedir. bu sebeple bir lensin bir başka lensten daha iyi veya daha kötü olma durumu kullanıcıdan kullanıcıya değişir. yani acu oasys i kullanıp cok menun olanda vardır ama memnun olmayanda var. aynı şekilde diğer lens markaları içinde.
    fakat bu bahsettiğin iki lens markasıda silikon hidrojel yapıda olup oksigen geçirgenliği yüksek lenslerdir. uzun süre gözde kalabilir. ayrıca artık optik magazalarından eskisi gibi deneme lensi olmak ta zor.

buarada senin lensi taktıktan 10 dk içinde batma sebebin, eğer lensi bilisterden (ilk kullanıma başlarken) çıkarırtıp direkt gözüne takıyorsan gözlerin yanabilir çünkü lensin muhafazasını yapan blisterin içinde ki sıvı solusyon değil saklama suyudur yani bildiğimiz tuzlu sudur. bu sebeple lensi blisterden çıkardıktan sonra solusyon ile durula sonra gözüne tak buarada lensi her gözüne takma işleminden önce lensi elinin ayasında hafif dairesel hareketlerle ovala. daha iyi hissedeceksin.

Hocam bilgi için sağol.

Paketi açıp ilk kullanımda gelen yanma olayını deneme yanılmayla çözmüştüm fakat içerisinde farklı bir sıvı olup olmadığını merak ediyordum

• Oasys astigmatizm lensimi aldığım optikçiye götürdüm bana purevision hd vercek. Oasys batma yapıyordu sol gözde. Bakalım bu nasıl olacak?
    Bc değerim 8.7 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 20 Aralık 2012; 15:10:40 >
  • oasysten bende verim alamamıştım hd2 ye geçtim daha iyiydi en son cooper vision da karar kıldım
    tavsiyem oasysi değiştirmeden önce solüsyonunu değiştir
    solocare aqua veya biotrue dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Ben oasys kullaniyorum gozumde oldugunu bilene hissetmiyorum. Bilgisayar basinda biraz bulaniklik oluyor ama. Bitince hd 2 alicam bende.

hocam aldın mı nasıl sence? Ben oasys kullanıyorum neredeyse 1 yıl olacak. Hiç batma yapmıyor ama gözlerim yorulunca çıkacakmış gibi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Ben oasys kullaniyorum gozumde oldugunu bilene hissetmiyorum. Bilgisayar basinda biraz bulaniklik oluyor ama. Bitince hd 2 alicam bende.

hocam aldın mı nasıl sence? Ben oasys kullanıyorum neredeyse 1 yıl olacak. Hiç batma yapmıyor ama gözlerim yorulunca çıkacakmış gibi oluyor

Hocam bende oasys kullanıyorum bir süre sonra bende de lens çıkcakmış gibi oluyor üstelik günde lens fazla kullanan biri de değilim en fazla 2 saat takarım. Bu durum beni acayip rahatsız ediyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Purevision 2 HD kullandım göz kuruluğu yapıyor.Şuan Air Optik kullanıyorum süper bi lens tavsiye ederim
  • Air optix iyidir. Oasysten ne çektim lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oasys bende bulanıklık yapıyordu P 2HD daha rahat geldi, netlik konusunda bi fark göremedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

quote:

quote:

Hocam bende oasys kullanıyorum bir süre sonra bende de lens çıkcakmış gibi oluyor üstelik günde lens fazla kullanan biri de değilim en fazla 2 saat takarım. Bu durum beni acayip rahatsız ediyor...

Evet ben de yazın pek takmıyorum, normalde pek sorun olmuyor ama bilgisayar kullanınca falan ya da gözlerim yorulursa çıkacakmış gibi oluyor. Hatta bir kere uyurken unutmuşum çıkarmayı uyanınca çıkacakmış gibi oldu ama çıkmamıştı daha sonra yarım saat geçince kendini attı

• Ben 2 aydır phd2 toric kullanıyorum bi sorun yok fakat senin dediğin lenslerin bc değerleri farklı senin bc değerin neyse ona uygun lens kullan benim 8.9 olduğu için sadece bu markayı kullanabiliyorum
  • quote:

quote:

ALMA HEWAL ÇOĞ KÖTÜDÜR. ÇOK PİS BATIYİR. ÇOĞ ÇABUĞ KURUYİ.
  • ben aylık purevision 2 hd kullanıyorum
    şahsi olarak purevisionun ilk lensine oranla biraz daha kötü olduğunu düşünüyorum
    ayın sonuna doğru renklerde solma gerçekleşiyor yenisini takınca 'dünya varmış' diyorsunuz
    onun dışında hiç bir batma yanma gibi bir sorun yok gayet iyiler tavsiye edilir
  • oasys i iki gün üç gün gözümde unutmuşluğum var başka hiç bir marka model de bu rahatlığı yaşayamadım. Ama her zaman kişiden kişiye değişir.
  • Konu eskiden kalmış ben de hala oasys kullanıyorum hiçbir sorunum kalmadı sadece bu ay taktığım çift bulanık gösteriyor nedenini çözemedim. Yeni kullanacaklar için ben de tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dino Cavallone

Konu eskiden kalmış ben de hala oasys kullanıyorum hiçbir sorunum kalmadı sadece bu ay taktığım çift bulanık gösteriyor nedenini çözemedim. Yeni kullanacaklar için ben de tavsiye ederim

ya bende de arada bulanıklaşma oluyor, bu oasyslerde ortak bir sorun galiba.. bulan görüme problemi yaşayıp, oasys den purevision'a geçen ve bu sorunu ortadan kalkan oldu mu? bende değiştiriyim o zaman
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Tarih çok eskide kalmış ama cevap vereyim :) İlk lensim pure vision hd idi. Sonra araya askerlik girdi hiç kullanmadım. Ardından göz muayenesi akabinde qasys aldım ve bulanıklık sorunu bende de oldu. ilk lensimi taktığımda gerçekten rahat hissettiriyordu ve gözlüğü aramıyordum ama bunu takınca net görmek için hep fazladan çaba sarf ediyordum. En son doktora gidip durumu anlattım ve tekrar eski lens markama döneceğim. O zaman görüşlerimi yazarım buraya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.