Şimdi Ara

Push Mail...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Siyah 16GB İphone 3GS sahibiyim. Şu an telefonun yazılımı vs herşeyi güncel. Jailbreak vb programlarda yüklü değil. Fakat bir türlü şu Push Mail olayını beceremedim . Yapabilen arkadaşlardan yardım bekliyorum....

Saygılar....

• hocam push mail derken bu özelliği açmak mı istiyorsunuz yoksa kapatmak mı?
  • Push desteği tüm mail hesaplarında yok maalesef. Mesela apple'ın kendi mobileme servisi push desteği sağlarken gmail henüz desteklemiyor...
  • Şu an forumda push mail kullanabilen yok mu acaba??? Yahoo da push mailin iphone için desteklediği yazıyor fakat ben Yahoo da da bu özelliği kullanamadım.
  • Exchange hesabı ve mobile me hesabın varsa push mail kullanabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: advancedmobile

Exchange hesabı ve mobile me hesabın varsa push mail kullanabilirsin..

Bu bahsettikleriniz ücretlimi acaba??
  • exchange'i bilmem ama mobileme yıllık 70 euro falan olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    html mail gönderme
    7 yıl önce açıldı
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahoo ile kullanabilirsiniz.
    Önce yahoo hesabınızı iphone cihazınıza kurun.
    Anında ilet seçeneğini aktif edin. Sonra ayarlar email kısmında da o hesabın detaylarında anında ilet açık olduğunu kontrol edin.
    Bundan sonra yapmanız gereken bir kereye mahsus olarak telefonunuzun 3g/edge bağlantısı ile mail hesabınıza girmek ve kontrol etmek(mail app ile). Böylece yahoo yeni gelen maillerin push sinyallerini hangi ip ve cihaza ileteceğini öğrenmiş olacak.
    Bundan sonra yeni email geldiğinde cihazınız kapalı dahi olsa hafifce dıtlayacak(bazen 3-5dk gecikme olabiliyor) ve email programı yeni gelen mesajı indirecek..

Dikkat.. Push özelliği hem data kullanır hem de anormal süratli bi şekilde bataryanızı emer götürür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 4 Eylül 2009; 17:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Yahoo ile kullanabilirsiniz.
    Önce yahoo hesabınızı iphone cihazınıza kurun.
    Anında ilet seçeneğini aktif edin. Sonra ayarlar email kısmında da o hesabın detaylarında anında ilet açık olduğunu kontrol edin.
    Bundan sonra yapmanız gereken bir kereye mahsus olarak telefonunuzun 3g/edge bağlantısı ile mail hesabınıza girmek ve kontrol etmek(mail app ile). Böylece yahoo yeni gelen maillerin push sinyallerini hangi ip ve cihaza ileteceğini öğrenmiş olacak.
    Bundan sonra yeni email geldiğinde cihazınız kapalı dahi olsa hafifce dıtlayacak(bazen 3-5dk gecikme olabiliyor) ve email programı yeni gelen mesajı indirecek..

Dikkat.. Push özelliği hem data kullanır hem de anormal süratli bi şekilde bataryanızı emer götürür :)

Dediklerini harfiyen yapmıştım zaten dostum ama yinede olmuyor. Aynısını ipod touch ımda da denedim onda da olmuyor maalesef... nerde hata yapıyorum acaba????

• Gmail exchange ve dolayısıyla push destekliyor arkadaşlar. Ayarlarını gmail'in help sitesinden bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Gmail exchange ve dolayısıyla push destekliyor arkadaşlar. Ayarlarını gmail'in help sitesinden bulabilirsiniz.

bunu bilerek mi soyledin?

gmail imap ve dolayisi ile imap idle destekliyor, ama iphone da imap idle destegi yok

gmail exchange ile ilgili bilgi bulamadim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Gmail exchange ve dolayısıyla push destekliyor arkadaşlar. Ayarlarını gmail'in help sitesinden bulabilirsiniz.

bunu bilerek mi soyledin?

gmail imap ve dolayisi ile imap idle destekliyor, ama iphone da imap idle destegi yok

gmail exchange ile ilgili bilgi bulamadim..

Dogrumudur bende birşeye ulaşamadım???
  • Bu arada telefonu kapatıp açtıktan sonra yahoo mail de push özelliğini 2 kez çalıştırabildim. Daha sonra tekrar çalışmamaya başladı. Bu push özelliğini problemsiz sorunsuz kullanabilen birileri yokmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makel -- 5 Eylül 2009; 15:51:23 >
  • Afedersiniz bahsettiğim buydu:
    http://www.google.com/support/mobile/bin/topic.py?topic=14252
    Push mail yahoo da denedim çalışıyordu. Şu an test edemiyorum çünkü 1 adet exchange accountum var.
    Yanlış yönlerdiğim için ceremesini çekeyim:
    http://lifehacker.com/398526/set-up-push-email-contacts-and-calendar-on-your-iphone-for-free
    Bu linkten exchange destekli bedava email nasıl kullanacağınızı görebilirsiniz.

• Yahoo'nun push özelliği çok düzgün çalışmıyor. Mailler genelde geç geliyor. iPhone'da en iyisi MobileMe...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.