Yarışmayı da Falcao yada Mealle alır gibi. Oyumu Falcao'ya verdim
Falcao dururken messi'ye verirlerse yuh derim...
Mealle çok çok iyi gol atmış ama tanımadığımız biri olduğu için kazanamayacaktır ödülü.
quote:
Orijinalden alıntı: MasterElodin
Mealle çok çok iyi gol atmış ama tanımadığımız biri olduğu için kazanamayacaktır ödülü.
Hatem Ben Afra ya verdim ben cidden adam güzel gol atmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Gye_Baek
Hatem Ben Afra ya verdim ben cidden adam güzel gol atmış.
Alıntıları Göster
PUSKAS OLDU diye okudum. Dedim zaten oldu, anlam veremedim. Megersem Oduluymus.
quote:
Orijinalden alıntı: MasterElodin
Maella diyorum. 3 sefer oy verdim
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
PUSKAS OLDU diye okudum. Dedim zaten oldu, anlam veremedim. Megersem Oduluymus.
Alıntıları Göster
Olivia'ya verdim oyu.
quote:
Orijinalden alıntı: C.Rodriguez
Maella diyorum. 3 sefer oy verdim
Alıntıları Göster
Sanırım yanlışlıkla kadın futbolcuya verdim.Duygusal davransam Messi'ye atardım oyu,davranmasam Hatem Ben Afra ile Falcao arasında kalırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Cemo5834
Sanırım yanlışlıkla kadın futbolcuya verdim.Duygusal davransam Messi'ye atardım oyu,davranmasam Hatem Ben Afra ile Falcao arasında kalırdım.
Alıntıları Göster
Futboldan anlayan adam Badu'yu oylar.
quote:
Orijinalden alıntı: PlayforFun
Futboldan anlayan adam Badu'yu oylar.
Alıntıları Göster
Gastón MEALLA'nın attığı golu maç içinde 100 bin denemede bir atacak adam sayısı bile bir elin parmak sayını geçmez... topuk rövaşata mı denecek ne isim verilecek bilmem ama çok öte bir gol.. Kendi bile inanmadan vurmuştur herhalde..
quote:
Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27
Gastón MEALLA'nın attığı golu maç içinde 100 bin denemede bir atacak adam sayısı bile bir elin parmak sayını geçmez... topuk rövaşata mı denecek ne isim verilecek bilmem ama çok öte bir gol.. Kendi bile inanmadan vurmuştur herhalde..