Şimdi Ara

Puss in Boots: The Last Wish | Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022) | Shrek Spin-Off 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puss in Boots: The Last Wish | Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022) | Shrek Spin-Off 2

IMDB

Fragman

Türkçe Dublajlı Fragman

Puss in Boots: The Last Wish, 9 canının 8'ini acımasızca harcayan Çizmeli Kedi’nin maceralarını konu ediyor. Çizmeli kedi macera tutkusunun ona çok pahalıya mal olduğunu keşfeder. Macera tutkusunun bedelini 9 canından 8’ini harcayarak ödeyen Çizmeli Kedi, son bir maceraya atılır. Efsanevi Son Dilek'i bulmak için destansı bil yolculuğa çıkan Çizmeli Kedi, amacına ulaşabilirse dokuz canını yenileyebilecektir.

Gösterim Tarihi: 23 Eylül 2022 (ABD)

https://www.turkcealtyazi.org/mov/3915174/untitled-puss-in-boots-project.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Mart 2022; 16:46:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022): Shrek Spin-Off Macerası

"Çizmeli Kedi: Son Dilek", 2011 yapımı "Çizmeli Kedi" filminin devamı niteliğinde bir animasyon filmidir. "Shrek" serisinden bir yan üründür ve 2022'de vizyona girmiştir.

Film, kaderini değiştirmek için son dileğini kullanmaya zorlanan Çizmeli Kedi'yi konu alıyor. Efsanevi son isteğini bulma arayışında, yeni ve eski düşmanlarla yüzleşmek zorunda kalıyor.

"Çizmeli Kedi: Son Dilek", dünya çapında 400 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve eleştirmenlerden de olumlu yorumlar aldı.

Çizmeli Kedi Son Dilek Hangi Platformda?

"Çizmeli Kedi: Son Dilek", şu anda sinemalarda gösterimde. Ayrıca vizyona girdikten bir süre sonra dijital platformlarda da yayınlanması bekleniyor. Yayın haklarını alacak platformlar henüz açıklanmadı.

"Shrek" serisinin hayranları ve animasyon severler için "Çizmeli Kedi: Son Dilek" kaçırılmaması gereken bir film. Aksiyon, macera ve mizah dolu bu destansı macera, sizi baştan sona eğlendirecek.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

2021 ne ya

He ya hiç vicdan yok bunlarda. İlk yapım 2011 yılına aitti. 10 sene çok büyük bir zaman aralığı.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Gözümün nuru

[simage]
    Puss in Boots: The Last Wish | Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022) | Shrek Spin-Off 2
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Three Diablos adlı kısa animasyonu uzun metrajlı olanından daha iyiydi, 10 dakika içinde gülmekten gözlerimden yaş gelmişti. 😂

Efsane yapım. Bu arada Türkçe dublaj sever biri olarak bu animasyonun orijinal dilinde izlenmesi taraftarıyım. Antonio Banderas'ın sesi mükemmeldi. Pisi pisiye cuk oturmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Haziran 2017; 18:50:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Favorilerden iki sahne

Humpty Dumptynin kaz yavrusunu uçurtmaya çalıştığı an filmin en komik olayıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 12 Haziran 2017; 18:48:50 >

• gerçekten bu sektörde bizimkilerin güzel yaptığı tek şey animasyon dublajı. neredeyse orjinali gibi yapıyorlar.
  • @kdr-2015 Benim de şu Çizmeli'nin siyah kediyi dans sırasında öpecekken kollarında kaz yavrusunu görüp panikle tıslaması favorim. Aynı kediler işte. Kedi besleyenler ve sevenler bu animasyonu her türlü sevecektir. Three Diablos'tan da favori sahne koymak isterdim lakin o animasyonun tamamı benim favorim.

@Ryan Gosling Aynen ancak nadiren de olsa orijinal olanı öne geçebiliyor. Mesela bu animasyonu ben altyazılı izledikten sonra dunlajla izleyememiştim. Alışkanlıktan mıdır bilmilyorum ama Çizmeli Kedi'yi Antonio Banderas çok iyi seslendirmiştir. Ama evet genel olarak bu yerelleştirme işini iyi kotarıyoruz. Örnek: Karayip Korsanları serisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Haziran 2017; 3:8:15 >

Kedileri iyi tanırım Bizde de eskiden bir tane vardı adını Felix koymuştum 8 yıl baktık ona. Sonra bir gün kayboluverdi yaramaz bir daha da bulamadık onu.

Siyah beyaz renklerdeydi tatlı yüzlüm güzel gözlüm

• Geçen tvde Shrek 2 ye denk geldim tekrar izledim,çok güzeldi. Puss in boots nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Geçen tvde Shrek 2 ye denk geldim tekrar izledim,çok güzeldi. Puss in boots nasıl?

Daha güzel. Kedi seviyorsan daha çok beğenirsin. Bir de Three Diablos diye 10 dk'lık bir kısa animasyonu da var ekstra. Onu da izle. O daha da güzel.

@kdr-2015 Yazık olmuş. Neyse 8 yıl da az bir süre değil. Ben de epey pisi beslemişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Haziran 2017; 16:30:5 >
    Bre arkadaş şu Three Diablosu öve öve ömrümüzü yedin bizim

Relax bro kendini (→ bizi ←) yıpratma bu kadar

• Neyse konudan sapmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Neyse konudan sapmayalım.

Hangi konu bu Three Diablos mu ?

• HORT! Puss in Boots: The Last Wish | Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022) | Shrek Spin-Off 2 Fragman gelmiş.

Puss in Boots: The Last Wish | Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022) | Shrek Spin-Off 2Universal Picturesyoutube
    Puss In Boots: The Last Wish - Only In Theaters September 23 This fall, everyone’s favorite leche-loving, swashbuckling, fear-defying feline returns. For the first time in more than a decade, DreamWorks Animation presents a new adventure in the Shrek universe as daring outlaw Puss in Boots discovers that his passion for peril and disregard for safety have taken their toll. Puss has burned through eight of his nine lives, though he lost count along the way. Getting those lives back will send Puss in Boots on his grandest quest yet. Academy Award® nominee Antonio Banderas returns as the voice of the notorious PiB as he embarks on an epic journey into the Black Forest to find the mythical Wishing Star and restore his lost lives. But with only one life left, Puss will have to humble himself and ask for help from his former partner and nemesis: the captivating Kitty Soft Paws (Oscar® nominee Salma Hayek). In their quest, Puss and Kitty will be aided—against their better judgment—by a ratty, chatty, relentlessly cheerful mutt, Perro (Harvey Guillén, What We Do in the Shadows). Together, our trio of heroes will have to stay one step ahead of Goldilocks (Oscar® nominee Florence Pugh, Black Widow) and the Three Bears Crime Family, “Big” Jack Horner (Emmy winner John Mulaney, Big Mouth) and terrifying bounty hunter, The Big Bad Wolf (Wagner Moura, Narcos). Puss in Boots: The Last Wish features an all-star comedic cast that includes Oscar® winner Olivia Colman, Ray Winstone (Black Widow), Samson Kayo (Sliced), Emmy nominee Anthony Mendez (Jane the Virgin) and Tony nominee Da'Vine Joy Randolph (Trolls World Tour). The long-awaited follow-up to the 2011 Academy Award®-nominated blockbuster, The Last Wish is directed by Joel Crawford and produced by Mark Swift, the creative team behind DreamWorks Animation’s smash, The Croods: A New Age. The film’s executive producer is Illumination founder and CEO Chris Meledandri. The character of Puss in Boots first appeared in 2004’s Oscar®-nominated Shrek 2 and instantly became a global, scene-stealing sensation. Puss then co-starred in two other Shrek sequels and his solo film, as well as in multiple DreamWorks Animation videos and TV series. The Shrek and Puss in Boots films have collectively earned more than $3.5 billion worldwide. Social Handles Facebook: https://www.facebook.com/pussinboots Twitter: https://twitter.com/Dreamworks Instagram: https://www.instagram.com/pussinboots TikTok: https://www.tiktok.com/@dreamworks Website: https://www.PussInBootsMovie.com #PussInBoots
    https://www.youtube.com/watch?v=xgZLXyqbYOc

• Türkçe dublajlı fragmanı da varmış. Puss in Boots: The Last Wish | Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022) | Shrek Spin-Off 2 

Puss in Boots: The Last Wish | Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022) | Shrek Spin-Off 2UIP Türkiyeyoutube
    #ÇizmeliKediSonDilek 23 Eylül’de sinemalarda! [www.uip.com.tr/ÇizmeliKediSonDilek] Bizi Facebook’ta takip edin [www.facebook.com/DreamworksAnimationTR] Bizi Instagram’da takip edin [www.instagram.com/UIPTurkiye] Bizi Twitter’da takip edin [www.twitter.com/UIPTurkiye] Youtube Kanalımıza abone olun [www.youtube.com/UIPTurkiye] Yönetmen: Joel Crawford Yapımcı: Mark Swift İdari Yapımcı: Chris Meledandri Bu sonbaharda herkesin sevgilisi, süt sever, maceracı, korkusuz kedi geri dönüyor. DreamWorks Animation 10 yıldan uzun bir süredir ilk kez Shrek evreninde yeni bir macera sunuyor. Cesur kanun kaçağı Çizmeli Kedi, tehlike tutkusunun ve güvenliği ihmal etmesinin zarar verdiğini keşfediyor. Çizmeli Kedi, hesabını şaşırsa da dokuz canından sekizini kullanmıştır. O canlarını geri almak için bugüne kadarki en büyük macerasına çıkıyor. Akademi® ödülü adayı Antonio Banderas, kötülüğüyle nam salmış, efsanevi Dilek Yıldızı’nı bulmak için Kara Orman’a doğru destansı bir maceraya çıkan Çizmeli Kedi’yi yeniden seslendiriyor. Ancak sadece tek bir canı kalan Çizmeli Kedi’nin boyun eğmesi, eski ortağı ve düşmanı olan çekici Yumuşak Pati Kitty’den (Oscar® adayı Salma Hayek) yardım istemesi gerekecektir. Çizmeli Kedi ve Kitty, maceralarında, yanlış olduğunu bile bile, sinirli, geveze ve bıkıp usanmadan neşeli köpek Perro’dan (Harvey Guillén, Aylak Vampirler) yardım alacaklar. Kahraman üçlü birlikte Goldilocks’tan (Oscar® adayı Florence Pugh, Black Widow) ave Üç Ayı Suç Ailesi, “Büyük” Jack Horner’dan (Emmy ödüllü John Mulaney, Big Mouth) ve dehşet saçan kelle avcısı Büyük Koca Kurt’tan (Wagner Moura, Narcos) bir adım önde gitmek zorunda kalacaklar. Çizmeli Kedi: Son Dilek’in yıldızlarla dolu komedi kadrosunda Oscar® ödüllü Olivia Colman, Ray Winstone (Black Widow), Samson Kayo (Kesik), Emmy adayı Anthony Mendez (Jane the Virgin) ve Tony adayı Da'Vine Joy Randolph (Troller Dünya Turu) yer alıyor. 2011 yılının Akademi® ödülü adayı, gişe rekortmeninin uzun zamandır beklenen devam filmi Son Dilek’in yönetmeni Joel Crawford, yapımcısı Mark Swift ve DreamWorks Animation’ın hit filmi Crood’lar: Yeni Bir Çağ’ın arkasındaki yaratıcı ekip. Filmin idari yapımcısı Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri. Çizmeli Kedi karakteri ilk olarak 2004 yılında Oscar® adayı olan Şrek 2 filminde yer almış ve tüm dünyada hemen sahne çalan bir fenomen olmuştur. Daha sonra iki Şrek devam filminde ve solo filmi ile çeşitli DreamWorks Animation videolarında ve TV dizilerinde yer almıştır. Şrek ve Çizmeli Kedi filmleri, tüm dünyada toplamda 3,5 milyar dolar hasılat yapmıştır.
    https://www.youtube.com/watch?v=aVas30fjaSg
  • Yapım malum ortamlara düşmüş. Hatta düşeli 4-5 gün olmuş, altyazı da düşmüş ancak kimsenin umrunda olmamış. Eski, animasyonsever DH'lilerden kimse kalmamış anlaşılan.

Yapımı bugün izledik. Gerçekten beklediğimden de şahaneydi. Yeni animasyon şeklini pek sevmesem de buna rağmen oldukça sağlam yaptıklarından ilk filminden bile daha çok sevdim diyebilirim. Orijinal seslendirenler değişmemiş. Yine Çizmeli'yi Antonio Banderas üstad seslendiriyor. 4K mevcut, yapıştırın izleyin çoluk çocukla ama çok fazla küçük çocuk olmasın. Malum villain'den korkabilir. Villain sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Ocak 2023; 6:33:15 >
  • 4 4'lük. Al çerezi, izle.

Puanım 10/9.4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.