bide third person shooter olcak adamlar fpsde az hareeket oluyo diye tps yapmışlar
bende ilk defa orjinal oyun alıcam.ama 15 ytl ise harbiden yoksa veririm 2lira sahte alırım
bizim oynayacağımız karakterin adı fatih fatih natoda bir asker olarak çalışıyor ve fatih yurt dılındayken babası kaçırılıyor oyun çoğunlukla ist te geçiyor oyunun geçtiği yerler bire bir mekanlar değil
arkadaşlar 3te gamesin forum sayfası çıkmıştır pusu ile ilgili tüm şeyleri bu forumda bulabilirsinizhttp://www.3tegames.com/ ayrıca oyun 20 ytl
ne olursa olsun güzelse orjinalini alırım ama bu oyunun 6 yıla yakın zamandan beri sölentileri ve görüntüleri var yani kaliteden umutlu değilim ister türk olsun ister başka biri yaptığı işle aldığı parayı haketmesi lazım bu oyun hak etmezse orjinalini almam
inşallah güzel olurda herkes orjinal alır ayrıca türk oyunlarına destek..
abi bu ne ya herkes yeni bir topic açıyo orjinal cd alalım diyo yeter tamam alıcaz
15 ytl leyı nereye vermıyoruzkı bıde orjınal oyun almak nasıp olsun nede olsa turk oyunu feda olsun
quote:
abi bu ne ya herkes yeni bir topic açıyo orjinal cd alalım diyo yeter tamam alıcaz
iyi de bu topic 16 nisandan beri var
abi ben kendimi bildim bileli bu oyun yapımda bi çıksın bakalım neye benzio screenshotlardan pek bişeye benzemedii anlaşılıyor ama naapalım ilk defa yapıyorlar o kadar olacak de mi .destek veriyorum
Evde bilgisayar olsa Türk oyunlarına can feda ama internet kafelerde sürünüyoruz işte
alrıız baba alırız tabi biz ölene kadar cıkarsa
quote:
Orjinalden alıntı: x_axis
demek bu gunleri de gorecektim.. ilk defa orjinal oyun alıcam... hemde bir turk oyunu...
TURK OYUNLARINA HEP DESTEK TAM DESTEK......
aynen katılıyom harfi harfine
15ytl türk oyunu için helal olsun ! isterse içinden dandirik oyun çıksın hiç önemli değil yeterki türk oyunu olsun öncü olsun
harbiden ben bu oyun yapılırken tv de haberlerde çıkmıştı ya ben o zaman lisedeydim üniversite biticek bunlar hala pusu falan diyolar ne pusuymuş beaaa walla 6 yıldır bekliyom bu heyecana dayanamıcam artık galiba
Oyun için Gerekli Maddiyat saglanamadıgından cıkması uzun zaman almıştır.
Bundan yaklasik bir ay önce de pusu icin böle bir topic kampanya baslatmistik Orjinal alalim diye bakalim daha bekliyoruz..................
Arkadaşım bende tabiki orjinalini alıcam ama birde CUMHURİYET adında bir türk oyunu daha çıkacakmış o da 20 YTL civarlarında olacakmış ama çıkış tarihini bilen var mı?
kapanış sayfasında görmüştüm o oyunu oyun nasıl bişey dipçiknot:kabus 22 yi bilen var mı
Ben pusunun fiyatini 20 ytl diye duymustum.ama önemli degil önemli olan bir türk oyununun cikiyor olmasi. Umarim türk oyunlarinin bundan sonra önü acilir
LÜTFENN! ORJINAL CD ALALIM.
baba nisanı önemli değil arattır forumda böyle bi sürü topic çıkar tamam sen açmışsın iyi etmişsin öbürü gelmiş bida açmış biri gelmiş bida açmış