Şimdi Ara

pusu BU BİR TÜRK OYUNUDUR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an idefixe de ön siparişte 18 ytl fiyat biçmişler. bence gayet uygun. alıyorum ben. sizde alın lütfen. emin llun bu paralar verdiğimiz paralar sayesinde 4-5 sene sonra süper oyunlar yapıcağız türk insanı olarak.
  • İlk defa Orijinal CD alacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: G_E_N_E_R_A_L

Arkadaşım bende tabiki orjinalini alıcam ama birde CUMHURİYET adında bir türk oyunu daha çıkacakmış o da 20 YTL civarlarında olacakmış ama çıkış tarihini bilen var mı?

Oyun değil, oyunu andıran animasyonlarla desteklendirilmiş bir sunum..

Atatürk'ün Sivas'a çıkışından, Kurtuluş Savaşı'na kadar
  • bu başlık 2. kez açıldı.arama yapsanız....
  • demosu yok mu yaw bunun.ayrıca 15 se ben taksitle alırım vallahi.
  • HELE BİR ÇIKSIN HAYIRLISIYLA ORJİN ALICAZ TABİKİİ DİMİ MİLLET
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DeaDman_

arkadaşlar 13 mayısta çıkacak olan pusu oyununa destek amacıyla orjinal cd alalım
    cdnin fiyatı ise 15 ytl olacak orjinal cd alalım ki türk oyunu gelişsin yeni yeni katılımlar gerçekleşsin

Sonuna Kadar Katılıyorum...
  • oyun bugün bandrol sorunyüzünden ertelenmiş çıkacak günü bugün söyleyeceklermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowman88

o para da türk'e gitsin olacak girsin değil :))

• ön sipariş vermiştim havale yapmayı unuttum
    5 gün yapmayıncada iptal oluomui bugun okul çıkışı capitol D&R a gittim bu hafta içnide gelcek dediler
  • pzt günü geliyo
  • quote:

arkadaşlar 13 mayısta çıkacak olan pusu oyununa destek amacıyla orjinal cd alalım
    cdnin fiyatı ise 15 ytl olacak orjinal cd alalım ki türk oyunu gelişsin yeni yeni katılımlar gerçekleşsin

kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

15ytl türk oyunu için helal olsun ! isterse içinden dandirik oyun çıksın hiç önemli değil yeterki türk oyunu olsun öncü olsun

Bendemi bi oyun yapsam ne millet türk oyunu almaya çok meraklı

• quote:

Orjinalden alıntı: ninis

quote:

arkadaşlar 18 mayısta çıkacak olan pusu oyununa destek amacıyla orjinal cd alalım

EVET HERKES DESTEK OLMALI

Benim bilgisayarım olmadığı için alamıcam ama alınırsa Keeeeeeeeeesinlikle alacağım.Hadi Arkadaşlar.TÜRK OYUNLARINA HEP DESTEK TAM DESTEK

• dün teknoloji televizyonunda oyunun tanıtımını yaptılar grafikler çok hoş olmuş sokaklar aynen yansıtılmış

ben gayet beğendim

TÜRK OYUNALRINA DESTEK
  • ARKADAŞLAR İÇİNİZ RAHAT OLSUN PUSUNUN YAPIMCISI BENİM ARKADAŞIM ONUNLA KONUŞTUMDA KORSANLARI ÖNLEMEK İÇİN BİR PROGRAM YAZMIŞ CD Yİ KOPYALARKEN HATA VERECEKMİŞ
  • quote:

15ytl türk oyunu için helal olsun ! isterse içinden dandirik oyun çıksın hiç önemli değil yeterki türk oyunu olsun öncü olsun

bu smileyden kaç kere yapsam yetmez....

• quote:

Orjinalden alıntı: G_E_N_E_R_A_L

quote:

bu smileyden kaç kere yapsam yetmez....

• quote:

Orjinalden alıntı: alizee

ARKADAŞLAR İÇİNİZ RAHAT OLSUN PUSUNUN YAPIMCISI BENİM ARKADAŞIM ONUNLA KONUŞTUMDA KORSANLARI ÖNLEMEK İÇİN BİR PROGRAM YAZMIŞ CD Yİ KOPYALARKEN HATA VERECEKMİŞ

İlginç neden dersen henüz microsoft bile böyle bir yazılım yapamadı baksana hala korsan xp'ler piyasada

geziniyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: ..:FoRcE:..

quote:

Orjinalden alıntı: alizee

ARKADAŞLAR İÇİNİZ RAHAT OLSUN PUSUNUN YAPIMCISI BENİM ARKADAŞIM ONUNLA KONUŞTUMDA KORSANLARI ÖNLEMEK İÇİN BİR PROGRAM YAZMIŞ CD Yİ KOPYALARKEN HATA VERECEKMİŞ

İlginç neden dersen henüz microsoft bile böyle bir yazılım yapamadı baksana hala korsan xp'ler piyasada

geziniyo...

bu mümkün değil olsa microsoft yapar , zaten Türk Oyunlarına destek amaçlı orjinal oyun almalıyız.

unutmayalım: TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.