Şimdi Ara

Putin fabrikatörleri hizaya çekince... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam bişi yapmamışmı ya fabrika devletin olur yada işçilerin maaşını ödersiniz demiş ee doğru olanda bu bir avuç zengin milyonlarca orta gelirli insanlar sorun değildi putin bir avuç zengini haklı bi sebeple uyarırkenmi sorun
  • ne ikiyüzlü insanlar var burada, keşke bizim başımızdada böyle birisi olsa diye söylenmişler. eminim sizin başınızdaki böyle bişey yapsa etmediğiniz küfür, söylemediğiniz söz kalmaz.
  • gerçekten haberi izledim resmen hayran kaldım işte bizim ülkemizdekilerde böyle olmalı koministlikle felan bir alakası yok bizim başbakanda benzincilere böyle bir ayar çekmeli ttnete böyle bir ayar çekmeli putine söylesek o tay yeapin yerine yapar mı ki? adam şaka maka rusyada halkın desteğini aldı acayip güveniyor ve seviyor halk onu bu haberi izleyince neden sevdiklerini şimdi anladım bir an gözüme fatih sultan mehmet, kanuni sultan süleyman geldi
  • işçileri ezenlere bişi demiyosunuz ama zenginleri hizaya getirdi diye kızıyosunuz herife. Putin'i sevmem ama bu yaptığı hareket doğru.
    "sizin beceriksizliğiniz ve bencilliğiniz yüzünden" diyo herif. Bu zengin milleti anca bu dilden anlar. Şerefsizler işçilerin hakettiği maaşlarını vermemişler. İyi valla sen çalış çalış, maaş yok. Olur mu lan öyle şey. Putin yine iyiymiş, ben olsam asardım moskova meydanında
  • Gerçekten olgun bir davraniş, takdir ettim.
  • herkes ezilen işçileri niye savunmuyorsunuz diye çemkirmiş. yahu asıl işçileri savunmasız bırakmak değildir de nedir bu? demek ki işçinin hakkı yalnızca devletin başındakinin 2 dudağı arasında. yani o ülkede kanun koyucu kanunlarla işçileri desteklemek yerine halkının bir parçasını eşşek yerine koyup hak arıyorsa, eee o zaman sen neden hala kendine cumhuriyet diyorsun; desene çarlık. 2 yanlış bir doğru yapmaz. ama bizdeki zihniyet de aynı yönde olduğu için laf anlatmak zor.nasıl da koyun-çoban ilişkisini benimsemişsek, asır da geçse sıyrılamıyoruz.
  • herşey bu kadar kolay olsa idi.
    ne yazıkki ekonomide sorunlar emir komuta ile yoluna girmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kılıç_

quote:

Orjinalden alıntı: metete

quote:

Orjinalden alıntı: döküntü

Helal olsun, Putin hakikaten işini düzgün yapıyor.

Katılıyorum, başımızda Putin gibi adam olsaydı...

2. günde DARBE olurdu.

katılmıyorum ama olada bılırdı cunku o sıstemın burda nasıl uygulanacagı bellı olmaz.. orda darbe olmuyor cunku herıf hem eskı KGB cı hemde ordununda gonlunu hos tutuyor mılletınde... bızım ulkemızde oyle bır sistem uygulamaya calısıyorlar gorduk davosta pereze ıkılaf sokma cabasına gırdı halkın kahramanı oldu yazık ulkemıze valla yazık... tayyıb bey sımdı gıtse ulkedekı sanayıcılerı karsısına alsa el pece dıvan karsılarında durur...

• "Kalemi geri vermeyi unutma"

Helal olsun adam resmen freestyle yapmıs
  • Dünyanın Kaderini Değiştirecek Tek Adammış Putin. Yaptığı bu davraniş ile kendisine bir kat daha hayran olduğum devlet adamı. Rusyanın Dizlerinin üstünden kaldırıp ayaklarının üstünde durmasını sağladı.!
  • Helal olsun adama halkının hakkını söke söke almış valla.
  • aslında çok sert hareketler yapmasına rağmen ses donu ne kadar tek düze .... bu adamdan korkulur
  • yazılanları görünce forumun yaş veyahut genel kültür seviyesi ortaya çıkıyor.
  • Bizim insanımız bir garip.Başbakanımız ''one minute , one minute'' derken ondan iyisi yoktur,ezilenin yanındadır ancak Putin böyle bir şey yapınca tribünlere oynuyor olur.Ben burada Putin'i savunmuyorum umrumda bile değil.Demek istediğim şey ikisi de tribünlere oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Bizim insanımız bir garip.Başbakanımız ''one minute , one minute'' derken ondan iyisi yoktur,ezilenin yanındadır ancak Putin böyle bir şey yapınca tribünlere oynuyor olur.Ben burada Putin'i savunmuyorum umrumda bile değil.Demek istediğim şey ikisi de tribünlere oynuyor

tamamiyle katılıyorum. Adam siyasetçi sonuçta ve bunla hayatını geçindiriyor. Bunla para kazanıyor. reklam yapmasa nasıl oy toplasın saçmalık. Ayrıca 2 dk sonra geri vites takmıyor. Bizim davos kahramanları gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocam? -- 16 Ağustos 2009; 22:28:36 >

• Helal olsun adama iş adamların cebinde sıcak tutmuyo o paralar hiç işçilerin gözüyle bakmıyosunuz olaya.2 ay para alamadığımı biliyorum çalışırken gerçekten şu zamanda parasızlık ve işsizlik gerçekten çok zor.İş adamları neden imzaladı sizce ? Çünki putin kgb ajanıydı eskiden.Sıkıyosa imzalama valla
  • helal olsun putin'e

bizim hıyar ne zaman cıkıpta halkı sömüren özel sektöre 1 laf etti?

üstüne üstlük oda o özel sektöre dahil oldu .

telekom en süper örneği

şu ekonomik krizde dünyanın en pahalı telefonu nu ve internetini bize satarken devlet ne zaman arka çıktı ?

bizimkisi başbakansa Putin ne?
  • kutluyorum putin'i. severim zaten politikaci olarak.

ayrica uykusuz sayi 93'te umut sarikaya'nin bununla ilgili bir yazisi var, okumanizi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.