Bildirim
PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yazdığım hafta idi hocam. Bir daha yolum düşmedi bilemiyorum var mı yok mu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben dun aldım kalanları bır subeye toplamıslar galıba cunku cıktıgı hafta gıttıgımde kalmamıstı. 11.15 tl aldım. -
Eyvallah sağolun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün 11 tl ye buldum a101 den :)quote:
Orijinalden alıntı: M i M
Hangi tarihte idi acaba şimdi bulamaz mıyız?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ahşap puzzle’lar için normal puzzle yapıştırıcı iş yapar mı?
8 şubat cuma "BİM"
"Clementoni 1000 Parça Puzzle" 18,90 TL
Piyasadan çok çok ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 5 Şubat 2019; 23:3:55 > -
eyvallah, sadece insertte görünen 2 çeşit puzzle vardı,(ben çok daha fazla çeşit olur diye beklemiştim) ben 2'sini de aldım, Clementoni için çok uygun fiyat. (Daha önce Amazon'da 22TL'ye bir çeşiti satılmıştı.) -
Arkadaslar 1500lük puzzle için çerceve lazım ölçüleri 85/60 cm nerden bulabilirim?
ikea'da arama yapın. orada olabilir. -
Sağolasın hocam ikedan aldım uygun fiyata 1500lik için cerceveleyip astım :) şimdi 3000lik panaromaya başladım bakalım
Beyaz temalı bi eve puzzle önerileriniz olur mu arkadaşlar? -
Forumda bu konuyu görünce çok mutlu oldum doğrusu.
Puzzle işine yeni başladım. Takipteyim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bauhaus vs gibi yapı marketlerde 300-350 TL'den aşağı fiyat çıkarmazlar 3000 parçanın çerçevesine -
Götürsem orda yaptırabilir miyim hocam yani?
evet Bauhaus'ta çerçeve yapan bölümde siz diğer reyonlarda gezerken müsaitliğe bağlı 1 saate hallederler normalde. Yapıştırdınız değil mi ? -
Yok hocam 1500lük paylaştığım bitti çercevesini yaptım, şimdi 3000liğe başladım kimbilir ne zamana biter :)
Puzzle halısınd puzzle bitinde yapıştırma işlemi basıl yapılır?halıdan pızzle'ı nasıl dağıtmadan alabiliriz.ya da puzzle halı üzerinde yapıltırmak sakıncalımı.elimde yapıştırıcı da mevcut bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X