Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.428
Cevap
48
Favori
613.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    duvar derinliği sorun olmazsa yapılır ama çok orjinal bir iş olmaz, normalde pervazları kasaya vidalayıp pencereyi pervazla birlikte monte ederiz zira. El işçiliği konuşuru biraz öyle birşey yaptırmak istiyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-ime

Merhabalar. 2 sene önce evimin tamamının pimapenlerini değiştirdim. Taktırdığım pimapenlere sonradan pervaz ekleyebilir miyim? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

Daha önce böyle uygulamalarımız oldu. İyi bir usta bulursanız yaptırmamanız için bir neden olmayabilir.
    Whatsapp ile iletişime geçtiğiniz firmalara görüntü atıp uygulanabilip uygulanamayacağı konusunda fikir alın.
    Uygun ise Metrajını belirtip teklif alın.
    Konum olarak siz Ankara biz İstanbul'da olduğumuz için sadece tavsiye ile yardımcı olabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarmaraPimapen -- 21 Ocak 2018; 22:25:57 >
  • Merhaba arkadaşlar. Evemize 7 tane pencere takakacağız. Birçok dükkan gezdim yani anlaşmalı firmalarla çalışan dükkanları gezdim. Alfapen, teknoplas ve Adopen gibi ürünlerini incedim. Bana göre pek birşey anlaşılmıyor ama en iyisi Adopen gibi geldi.

Adopen biraz daha sert ve parlak duruyor sizce nasıldır Adopen arkadaşlar?

Birde 60 lık ile 70 lik arasında sağlamlık bakımından bir fiyat farkı varmıdır? Aşağı yukarı 7 pencrede(150cmx150cm) de 500 lira falan oynama yapıyor aslında pek fazla fark yapmıyor fiyat bakımından ama yine merak ediyorum gereksiz mi acaba? Teşekkürler.
  • Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Merhaba farklı markalar yok sanırım bulunduğunuz bölgede. Saydığınız markalar arasında Adopen fena değildir. 60lık seriye hiç girmeyin derim pek kalmadı kullanan zaten artık size nasıl denk geldi hayret.

Pimapen veya Winsa varsa bölgenizde bir sorun isterseniz. Şu sıra daha kaliteli ürünleri iyi fiyatlara almanız mümkün.
  • 2.40 yükseklik için wolksvagen ileride sorun çıkartır dedi usta,

2,40 yükseklik, 3,60 genişlikte ölçüye wolswagen sürme sistemi yapmak istiyoruz, tek kanat açılacak ve açılan kanat üst kısımdan da yarım açılabilecek.

Fiyat bilgisini özelden paylaşabilecek olan var mı?

yer İstanbul tuzla
  • hamucera kullanıcısına yanıt
    Doğru söylenmiş 2400 yükseklikte son limit ölçüdür. Yapılır yapılmasına ama kullanımda çok zorlanırsınız.
  • Eve 4 pencere 1 kapı yaptıracağım. Şu ana kadar en iyi fiyatı 75 lik Fırat pen verdi. Ama bı kaç yere sordugumda firatpen kesinlikle yaptırma dediler. Fırat pen nasildir.
  • HyDeS kullanıcısına yanıt
    Eğer doğru düzgün biri yapacaksa iyidir..Eğer düzgün birileri yapmayacaksa hepsi kötüdür.. Ustaya güvendiyseniz yaptırın. Ya da genel merkezi arayıp bulunduğunuz bölgede bayi tavsiyesi isteyin..Tasarım, oval hatları vs nedeniyle de estetik anlamda diğerlerinden bir adım öndeler bana göre..Özellikle eşiği düşük Selenit 75 kapılarının tasarımları gayet güzel diğerlerinden farklı..
  • Merhaba arkadaşlar kpss hazırlanıyorum.Kiralık kaldığımız evin hemen yanında 4 inşaat birden başladı ve evden çıkmak zorunda kaldık.Evde kullanılan pvc fıratpen winkhause sinerji 16mm idi ev kuzey cephesinde ısı yalıtımında bir problem yasalamadık ses izalasyonu bakımındanda dışarıdaki uğultuyu ve araba,otobüs seslerini kesiyordu.Yeni taşındığımız ev sakin bir yerde ama tepede ve 4.katta rüzgarın uğultusu ve 2-3 km ötedeki otobanın uğultusu geliyor.Ses yalıtımı için ne yapmam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapor41 -- 18 Mart 2018; 20:50:29 >
  • Son durum nedir arkadaşlar? Hangi marka öncelikli tercih edilebilir? Sonra bayi, model araştırırız ama önerilen marka-model bilgisi var mıdır?
  • 11.5m2'lik bir terasım var. Katlanır camlardan yaptırmak istemiyorum. Güneyden çok kuvvetli rüzgar yiyorum. Bazen 40km hızı bulabiliyor. Paralel sürgü wosvagen yaptırayım diyorum ama buradaki firmalar da pek içime sinmiyor. Yer: Burdur bu arada.

Yükseklik de 2.1m kadar var. Bu teras için önerileriniz ne olur? Nasıl bir yol izleyelim?
  • barbarossa18 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Zenia Tam Yalıtımlı Sürme taktırmak istiyorum. Siz memnun musunuz?
    Sürme sistemlerin yalıtımı sıkıntılı olduğunu duydum hep. Satıcı Volkswagen sistem; müşteri hizmetleri Zenia önerdi.
    Kararsız durumdayım, siz Zenia önerir misini?
    Bir de sineklik yaptırdınız mı, sineklik için de bir tavsiyeniz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygunbt

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Zenia Tam Yalıtımlı Sürme taktırmak istiyorum. Siz memnun musunuz?
    Sürme sistemlerin yalıtımı sıkıntılı olduğunu duydum hep. Satıcı Volkswagen sistem; müşteri hizmetleri Zenia önerdi.
    Kararsız durumdayım, siz Zenia önerir misini?
    Bir de sineklik yaptırdınız mı, sineklik için de bir tavsiyeniz olur mu?
    Sineklik yaptirmadim. Ama kesinlikle memnun degilim. Fakat firma gelip duzeltecegiz dediler. Fabrikadan gelip duzeltmelerini bekliyoruz.
  • barbarossa18 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, umarım düzelme olur.
    Daha sonra son durumun paylaşabilir misiniz burada?
    Siz nerede yaptırdınız? Ben Tokat'ta yaptırmak istiyorum, bulunduğum bölgede çok rüzgar yok.
    Burada da sıkıntı olur mu acaba bilginiz var mı?
  • Ben de Ankara da sehir icindeyim. Terasa yaptirdim. Alti orme tugla perepet duvar. Ustu lambiri icinde ona on. Fakat orta siddetli Ruzgarda sallaniyo. Ilgi ve alakalari cok iyi ama bilen birisi takmali. Bnimksi iceriye su aliyo. Yeniden sokulup takilacak.

Firatpen Zenia cok iyi mi deil mi gorecegiz ama bildigim bi sey varsa musteri iliskileri 10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarossa18 -- 15 Nisan 2018; 22:10:35 >
  • Winsa revotech gold fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Normal ölçülerde bir kapının fiyatı nedir ?
  • Merhaba

4 camlı bir çerçevenin orta iki cam kanatlı ve sağa sola açılıyor, bu iki kanat wv kayar kapı haline getirilebilir mi?
  • Selamlar dostlar,

Antalya'dayım evimin tüm pencere ve balkon kapılarını değiştirmeyi planlıyoruz, buradaki adopen 9bin, alfapen 8bin fiyat verdi. yapılacak iş 6 pencere çift açılımlı ( 3ü 2 kanat bir sabit, 3ü bir kanat bir sabit ),4 balkon kapısı,2 banyo kapısı.

Aslen İzmir'liyim, İzmirdeki egepen bayi bir ile aile dostumuz tüm işin toplam 5-6bin e halledilmesi gerektiğini söylemekte.Antalya da bu iş neden bu kadar pahalı?

En uygun fiyat/performans için önerebileceğiniz bir marka var mı?
  • Egepenle anlaştım 4+12+4 Fusion yapacaklar.Dikkat etmem gereken birşey var mı?
  • merhaba,
    Herkes farklı önerilerde bulunmuş sanırım, usta en az malzeme kadar önemi olsada, fiyat kalite olarak bakıldığında hangi marka seçilmeli ? Bilgisi olan arkadaşlar en pahallı dan ucuza bir sıralama yapabilir mi acaba ? teşekkurler
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.