Şimdi Ara

PvE de rogue için en ii talent!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PvE en ii rogue sword build mi yoksa dagger build mi daha fazla dmg için ? Bence sword süper çünkü ben onu kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇılgınJack -- 19 Nisan 2006; 16:12:40 >

• arkadaşım bak rogue de pve için deil pvp için talent dizeceksin !!
  • dizmeye dizerim da guild pve istiyor ayak uydurmak lazım + sword kullanacam dmg için
  • hmm... sizin guild biraz şeymiş... ııhhh şey ... valla ben hep rogueyi pvp için düşünüp ona göre dizmişimdir talentleri aklıma da hiç pve için dizilecek bi talent gelmedi açıkçası gelmio da

• bana kalsa da pvp dizerim da mesela master of depestion mu ne gereksiz birşey pve de + dmg e bir katkısı yok
  • olm çık guildden senin talentlerine nie karışıolar ki?? alla alla ilk defa görüom ben olsam çıkarım guildden isterse guildim olmasın en azından charımı istediim gibi oynarım!!!
  • ya zaten ben pvp yapmıyorum // onu yapacak vaktim yok akşamlar sadece giriyorum oyuna instancelara katıldıgım için // beni pek etkilemiyor
    // dedigin gibi bir zorlama olsa ortada ki yok öyle bir durum (sadece istiyorlar fazla dmg ) o yüzden talent degişimi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ohoooo.. naptın be kardeş battlegroundsuz geçmez bu wow:D pvp olmadan olmaz naptın be kardeş!!
  • birde rogue char ın var offf offf ama dersler var çalışmak lazım anca o kdar vakit ayırabiliyorum
  • acıdım sana kardeş
  • benim için bir sorun yok ki sadece az acık pvp yapamıyorum
  • daha ne olm pvp olmadan ..... cık cık cık olmazzZZ:D
  • yahu deme öyle

anılarım flim şeridi gibi geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇılgınJack

yahu deme öyle

anılarım flim şeridi gibi geçiyor

banane!!benim sorunummu? şaka şaka abi napim "gerçekler acıdır"
  • evet herzaman acıdır napalım gülüp geçeceyik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.