Şimdi Ara

Pvp Caster Karakter Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.3-4 Aydır wow oynuyorum.Arms war. PvE olarak.Oyunu biraz yardımla biraz kendı cabalarımda ogrendım 500i levelı buldm lfrlerle ısım kalmadı valor kasıyor ve raid gırmeye calısıcam artık guild ile .Fakat sürekli pve oynamaya ara verip bir pvp karakter acmak ıstıyorum.Ve bu caster bir karakter olsun ıstıyorum.Onlerılerınız neler olabılır bana yardımlarınız bekliyorum.Gelecek olan 5.4 patch'i göze olarak nerf/buff değerlendirirmisiniz lütfen.

- Çok pvp tecrübem yok tabi ama Frost Mage sanırım suan casterlar arasında en pisliklerden biri sanırım bgde.
    - Warlock dest mi aff mı bılmıyorum ama oda target dotları ıle iyi damage vuruyo sanırım pvpde (ama araştırdıma göre oynamasıda en zor classlardan biri yanlışım varsa düzeltin)
    - Ayrıca Balance/Resto druid ile bişiler yazarsanız sevinirim.
    - Ve açacağım ırk human olucak arkadaşlar.Male/Female cast animasyonları arasında male çok hoşuma gitti.Kişisel görüşüm olarak female begenmedım.Ama daha cok female var piyasada.Male acmam ufak bı sıkıntı yaratırmı ?

• 1. Frost mage her zaman iyidir, kötü olduğu dönem neredeyse yoktur gönül rahatlığıyla açabilirsin.
    2. İkisi de iyi durumda ama affli daha çok tercih ediliyo kurduğu baskı sebebiyle
    3. Balance ve Resto druid ikisi de rbg ler için çok aranıyor, arena için ise resto druid daha çok iş yapıyor. İkisi de iyidir, zevklidir, sağlamdır.
    4. Bloodelf Male açma da ne açarsan aç...
  • ben 2yıldır oynamıyordum oyunu cata zamanı bıraktım warrıor oynuyordum senin gibi döndüğümde pek beceremedim pvp takılıyordum genelde cünkü warrıor biraz el alışkanlığı istiyor digerlerine nazaran spell reflect gibi skilleri macro istiyor vs..
    su an frost mage actım 90 yaptım ilvl kasıyorum ondan önce warlock denedim elemental shaman denedim ve bir çok karakter denedim pala gibi cabuk sıkılan ve masırı maymun istahlı olmama ragmen frost mage cok eglenceli ve basit çözebilecegine inanıyorum bence warrıordan kolay sahsi fikrim ve dps te genelde dglarda 1.oluyorum eger ilvl baya yüksek bir adam yoksa grubumda kesinlikle öneririm dedigim gibi dps cok iyi ve cok eglenceli ve basit.

• Günde 20-25 kez rbg giriyorum. Baya bi pvp yaptım retri pala olarak. En çok zorlandığım casterlar lock (affli-dest) ve disc pri. zaten holy demiyorum god mode on dolaşıyorlar. Mage seviyorum ben de ama magede kaçabildiğin kadar iyisin kaçamazsan çabuk kesilirsin. Bir pala olarak mage kesmede zorlanmıyorum açıkçası. Bunlar benim görüşüm oyuncu tecrübesine göre değişir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pingme -- 1 Ağustos 2013; 15:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Slayer

Merhaba arkadaşlar.3-4 Aydır wow oynuyorum.Arms war. PvE olarak.Oyunu biraz yardımla biraz kendı cabalarımda ogrendım 500i levelı buldm lfrlerle ısım kalmadı valor kasıyor ve raid gırmeye calısıcam artık guild ile .Fakat sürekli pve oynamaya ara verip bir pvp karakter acmak ıstıyorum.Ve bu caster bir karakter olsun ıstıyorum.Onlerılerınız neler olabılır bana yardımlarınız bekliyorum.Gelecek olan 5.4 patch'i göze olarak nerf/buff değerlendirirmisiniz lütfen.

- Çok pvp tecrübem yok tabi ama Frost Mage sanırım suan casterlar arasında en pisliklerden biri sanırım bgde.
    - Warlock dest mi aff mı bılmıyorum ama oda target dotları ıle iyi damage vuruyo sanırım pvpde (ama araştırdıma göre oynamasıda en zor classlardan biri yanlışım varsa düzeltin)
    - Ayrıca Balance/Resto druid ile bişiler yazarsanız sevinirim.
    - Ve açacağım ırk human olucak arkadaşlar.Male/Female cast animasyonları arasında male çok hoşuma gitti.Kişisel görüşüm olarak female begenmedım.Ama daha cok female var piyasada.Male acmam ufak bı sıkıntı yaratırmı ?

-Mage iyidir ve kolay çözersin classı fakat benim gibi sıkılacaksan mageden hiç başlama derim şöyle bi düşünüyorumda 4 ya da 5 skill atıosun pvpde ve bi yerden sonra bi kombinasyon ayarlıosun kendine sadece onu kullanıyorsun ki karşındaki bi caster ya da ranged char ise o melee kombinasyonunda yalan oluyor kafayı yiyerek boşa kastığını hissediyorsun (şahsi fikrim kimse yanlış anlamasın mage'im warken yine kastım) ayrıca warrior ile pvp yapmanı tavsiye ederim hem zordur hemde cok keyiflidir sürekli deli gibi timing yapman lazım fln fln :)
    -warlock dest bg.lerde güzel iş yaparken affli ile arenada süper işler yapabilrsin
    -balance druid efsane bir class ve 5.4 de druide gelen buff düşünüldüğünde resto druid imba oluyor healer oynamak istersen kafan rahat kasabilrsin
    -oyunda male/female farketmez hiçbir race'de hoşuna gideni açabilrsin herhangi bir artısı eksisi yok

• Mage kesmesi çok kolaya oluyor (en azından benim için). Ice barrierı sürekli purgelüyorum bu yüzden kalkanı işe yaramıyor. Bi ice block attığında sıkıntı oluyor onun dışında cloth giydiği çin çabuk kesiyorum.

Ama locku kesmek bana zor geldi. Çok fazla CC'si var. Defansifleride baya iyi.
  • Human male oynayacaksan druidi ve shamani elemen lazim. 90 lvl mage im var fire oynuyorum. Frost daha cok dmg yapabiliyor ancak fire da uca kaca kesio hem bn bastan beri alistim is goruyor.
    90 lock umda demon, affli ve destro daha etkili damage konusunda ancak, demon daha dayanikli. 5.4 te demon a nerf, affli ye buff geliyor. Ufaktan alismaya basliycam affliye^^
    Mage daha basittir, lockta ustalasirsan kesemeyecegin class yoktur. Kacsada dot lari yeter. Frost ise rahat olursan, rakip LOS oynamaz ise kesebilecegin classtir.
    Sonuc olarak tavsiyem locktan yana, daha komplike bir char

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.