Şimdi Ara

pvp.net sunucu ile bağlantı kesildi hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 3 gündür bu hatayı alıyorum, oyuna girince sorun yok fakat şampiyon seçiminde falan bu hatayı veriyor. Bazende lolclient.exe çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum.

pvp.net sunucu ile bağlantı kesildi hatası.

• aynı sorun bende de var
  • bendede var aynı sorun 3 gündür. 2 dediginde oluyor
  • Bende de var malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun ile ilgili nerdeyse tüm çözüm önerilerine baktım format attığı halde aynı sorunla karşı karşıya olanlar var yeni güncellemede düzelme ihtimali varmı, sorun güncellemeden sonra oldu.
  • Ben iki kez konu ile ilgili mail attım. Bu kadar kişinin bu sorunu yaşaması client veya internet ile alakalı olamaz diye ekledim. Otomatik cevap istemiyorum dedim. Sunucunuzda sorun var ve en kısa zamanda düzeltilmesini talep ediyorum dedim. Gelen cevap ise: özür dilemekten başka bir sey elimizden gelmiyor , anlık sorunları bir dakika içinde duzeltiyoruz ama 6000 kişi etkileniyor falan fisman yalanlar yalanlar. Sunucumuzda sorun var deniyorlar da. Uzatiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni güncelleme gelmesine rağmen sorun aynı, sorunu çözen varmı ?
  • Bi ranked atayım dedim champ secim ekranında bu hata cıkmaya basladı üstüne 25dk ceza aldık. Ticket yolladım ama bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pingu

Bi ranked atayım dedim champ secim ekranında bu hata cıkmaya basladı üstüne 25dk ceza aldık. Ticket yolladım ama bakalım ne diyecekler.

Sorunun çözümü başlatta hizmetlere gir orda "ip yardımcısı" var onu durdur sorun çözülecektir, bilgisayarı her yeniden başlatmada aynısını tekrarlaman lazım.
  • yvzslmypc kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmistim
    Ip yardimcisina sag tik ozellikler yapin ordan devre disi birakin pc her acilisinda ugrasmaniza gerek kalmaz tesekkure gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvzslmypc

quote:

Orijinalden alıntı: Pingu

Bi ranked atayım dedim champ secim ekranında bu hata cıkmaya basladı üstüne 25dk ceza aldık. Ticket yolladım ama bakalım ne diyecekler.

Sorunun çözümü başlatta hizmetlere gir orda "ip yardımcısı" var onu durdur sorun çözülecektir, bilgisayarı her yeniden başlatmada aynısını tekrarlaman lazım.

Başka bi konudan halletmiştim ama teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.