Şimdi Ara

PvP server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emre901

quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

valla varsa girdiginiz buldugunuz guzel bi server bende gelirim.ben thesacredmetal de oynuyodum oyunda 7-8 turk arkadasa da rastladim. admalarin yapmaya calistigi seylere bakarsak guzel bi server yapmislar ppl sıkıntısı da yok ama ping 200 un altina dusmuyo lag var serverin iyi yonleri de var eventler saatte bir+20 item yapmak kolay rb jeveller shopta satiliyo :D sadece +30 skill iicn tvtlerde biraz zaman gecirmeniz gerekir

ama dedigfim gibi guzel bi server bulursaniz haberleselim

+30 u nasil yapiyorlar onu onlamadim ben 13 14 de yaniyor hep millet 30 yapmis nasil oalcak o ?

Giant codex mastery ile skilli yakmadan basabilirsin blessed enchant gibi

• Bir de dikkat etmen gereken şey level; level ne kadar yüksekse, skill basarken başarı yüzden o kadar yüksek olur. En fazla başarı için 85 levelda basmanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

Bir de dikkat etmen gereken şey level; level ne kadar yüksekse, skill basarken başarı yüzden o kadar yüksek olur. En fazla başarı için 85 levelda basmanı tavsiye ederim...

hmm anladim donate yok ama + 30 skiller var ugrasmislar adamlar olmuyorlar kolay kolay

Guzel bi sw bulursaniz haberleselim dediginiz gibi hep beraber baslayalim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

Bir de dikkat etmen gereken şey level; level ne kadar yüksekse, skill basarken başarı yüzden o kadar yüksek olur. En fazla başarı için 85 levelda basmanı tavsiye ederim...

hmm anladim donate yok ama + 30 skiller var ugrasmislar adamlar olmuyorlar kolay kolay

Guzel bi sw bulursaniz haberleselim dediginiz gibi hep beraber baslayalim

Bir çok serverda (Gmshopların olmadığı retail benzer serverlarda), adamlar önce fortress ile işe başlıyor. Çünkü fortress = fame + giants codex mastery + clan level 10... Bunlar da oyundaki en önemli faktörlerden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

valla varsa girdiginiz buldugunuz guzel bi server bende gelirim.ben thesacredmetal de oynuyodum oyunda 7-8 turk arkadasa da rastladim. admalarin yapmaya calistigi seylere bakarsak guzel bi server yapmislar ppl sıkıntısı da yok ama ping 200 un altina dusmuyo lag var serverin iyi yonleri de var eventler saatte bir+20 item yapmak kolay rb jeveller shopta satiliyo :D sadece +30 skill iicn tvtlerde biraz zaman gecirmeniz gerekir

ama dedigfim gibi guzel bi server bulursaniz haberleselim

+30 u nasil yapiyorlar onu onlamadim ben 13 14 de yaniyor hep millet 30 yapmis nasil oalcak o ?

serverin biraz ucuklugu var gcm alabilmen icin tek sart tvtlere gireceksin adam oldureceksin takimin kazanirsa tvt den gg gelcek onla alabilirsin gcm yi blessed scden farkli olarak gcm ile basilan skillde yanarsa geri dusmede yok29 dan 30 a bastiysan ve gecmediyse skiliin 28 e dusmez 29 da kalir server hosuna gittiyse gercekten sana biraz tio vereyim okcu biraz edit gibi olmus serverda donate yok ama okcu donete gibi :D bow mastery skilini +9 da birakirsan eger 2200 atk sped var okcuda (asas ta 2100 gordum ) he bide en son bana soyledikleri skill enc mac 50... 30 deil 32 olan bi arkadas vardi yani ilk pvpnde falan adam sana 465135879 vururken adama crt ile 3-4 fln vurursan uzulme buyuyunce gecer

• serverin biraz ucuklugu var gcm alabilmen icin tek sart tvtlere gireceksin adam oldureceksin takimin kazanirsa tvt den gg gelcek onla alabilirsin gcm yi blessed scden farkli olarak gcm ile basilan skillde yanarsa geri dusmede yok29 dan 30 a bastiysan ve gecmediyse skiliin 28 e dusmez 29 da kalir server hosuna gittiyse gercekten sana biraz tio vereyim okcu biraz edit gibi olmus serverda donate yok ama okcu donete gibi :D bow mastery skilini +9 da birakirsan eger 2200 atk sped var okcuda (asas ta 2100 gordum ) he bide en son bana soyledikleri skill enc mac 50... 30 deil 32 olan bi arkadas vardi yani ilk pvpnde falan adam sana 465135879 vururken adama crt ile 3-4 fln vurursan uzulme buyuyunce gecer

4 k P def var dominator + 20 set full 6k cp fln archmage var okcu bana daliyor 5 vuruyor yatiyorum ayni okcu archmage e daliyor yatiramadigi gibi kendi oluyor 5 k 5k atiyor archmage kac hp si kac p def i olacakki bunda bi puf noktasi var gibi bufflarida + 30 gibi normal bufferden almiyorlar hazir buffcularida var bide bu tvt de kac ggold geliyor her seferinde 5 mi 10 mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre901 -- 5 Haziran 2011; 15:38:37 >

• onun sistemini bende tam cozemedim oldurdugun adamla da alakasi olabilir cun ku bi sefer 32 aldim bi sefer 45 aldim bi sefer 33 aldim belli bi gelme yok
  • l2shax da var mi turk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuatermaN

http://www.l2thesacredmetal.es/ turk var mi swde?

Ben oynuyordumda codex mastery lazim o sw de pvp yapabilmek icin arada sirada giriyorum
  • sw de turk var 7-8 kisi fln nicklerini hatirlamiyorum ama
  • l2shax baktimda oynanacak gibi deil. Donate olayi çok saçma fiyatlar çok ucuz
  • quterman site vermissin dowland hatta hic bir yazı yok system dosyasını indirim basa yazmıslar 1000x tmmdır :D
  • yukarda arkadaşlar yazmişlar
  • donate olmayan pvp zor
  • aynen
  • Burada yazacağım server tam PVP sayılmayabilir, mid-rate bir server daha çok, ama yeni açılacak, ben bu yazıyı yazarken açılmasına daha 2 saat var. Gracia final tabanlı olduğunu yazmışlar. Kontrol etmekte fayda olabilir...

http://www.rpgplay.net/l2/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.