Şimdi Ara

PvP server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güzel bir pvp server arıyorum rate falan yüksek olsun sadece pvp :D char filan kasmak istemiyorum:D

• Harbi baydi orda char kas surda char kas gina geldi.
  • aynen ama yazan yok :S
  • Bu aralar boş zamanlar gibi bu ayda gecsin dokulur serverlar.
  • Benim oynadığım bi tane freya server ama player yok:S
  • L2 Dubai biraz farm atarsaniz itemlerinizi cekersiniz :D +16 olarak sw de pazar olayi cok cok iyi Gelen Arkadaşlar CriticalHitWin pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkRood

L2 Dubai biraz farm atarsaniz itemlerinizi cekersiniz :D +16 olarak sw de pazar olayi cok cok iyi Gelen Arkadaşlar CriticalHitWin pm atabilir

Baktım donate bölümüne 100gcm 10 euro... Adam 20 euro verir çeker +30 skilleri :D

Pvp ve event olayı nasıl? 30dk da bir çeşitli eventler olsa çok iyi olur :D TNSdeki gibi.. (onda saatte birdi sanırım)

Online statisticte 1000lere ulaşmış ama bu anlık mı yoksa 1 gün içerisinde oyuna giren toplam kişi sayısı mı?

Biz L2 Easyfundayız bikaç arkadaş yeni başladık 2 gün oldu :D Duruma göre gelebiliriz dubaiye daha server arıyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    Metin2 pvp serverler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her gun 1k ppl var usta event lere pek girmiyorum ben tam saatlerini bilmiyorum mass pvp pvp ariyosan +16 larını yap full kovala ha dogru diyosun donate olayı var evet ama sende 10 k gb kas 2 haftadan fazla ugraş sahsen ben ugrasmadim +20 item cek :D gerek yok aslında +16 li olmama rahmen kafa tutabiliyorum donatelere skilleri bizde +30 luyoruz problem degil gb kasarsin pazardan alirsin pazar olayi cok geniş bi server
  • 19 Mayıs bitti dershane var şimdi olmasa bugün denerdim :(

Neyse 10 hazirandan sonra kesin gelicem adam gibi bi servere. Hala orda olursan takılırız
  • usta bende sınıfta kalırsam kendi capınızda takılırsınız :D
  • Beyler L2 TNS çok değişmiş ben tekrar başladım. +30 skill basmak kolaylaşmış eskiden sadece donatelerde vardı şimdi herkes en fazla 1 hafta farmla full item full skill yapabiliyor. RB Jeweller biraz zaman alabilir tabi
  • ARKADAŞLAR BEN BUSERVERDEYİM İSTİYEN QXYGEN PM ATABİLİR

BIENVENID@S A: THE SACRED METAL

********SERVER DEDICADO 24 HORAS ON*********

SERVER SIN DONACIONES!!! NO DONATION SERVER!!!

Server Rates:

« Exp: x1000

« SP: x1000

« Drop: x1

« Adena: x10.000

« Safe enchant +10

« Max enchant +20

«Rate 80% Normal // Rate 100% Blessed

Server Info:

«No Clan Penalties

«Clan lvl 11 Activo, Full skill

«5 Subclases + la clase Base

«Tatoos

«Attribute System

« Augment

« Gm Shop Full

«r Nobless in Quest

« Npc Buffer FULL (10 Hours ) // Buffs sin Limite

« Global Gatekeeper

«Wedding System

« Castle Siege
    «Fortress Siege

«Territory War Activos

« Olympiads

« NPC InfoServer

«TvT Event cada 2 horas

«Eventos Especiales

«Zonas Especiales de DROP

«Zonas PvP

«GM’s ON todo el dia

• SERVERDA DONEYT YOKSA BİR DENEMEK LAZİM.
  • kusuruma bakmayin serverin adresini vermemişin

http://www.l2thesacredmetal.es/
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Beyler L2 TNS çok değişmiş ben tekrar başladım. +30 skill basmak kolaylaşmış eskiden sadece donatelerde vardı şimdi herkes en fazla 1 hafta farmla full item full skill yapabiliyor. RB Jeweller biraz zaman alabilir tabi

l2 Tns :D o serverda hiç turk yokken biz 4-5 kişi gittik ve baya bi sure oynadik o serverdan bi cacık olmaz parayi veren dalgasını otturur oyle bi server 1 hafta olayi skilleri 30 lama olayi birakin bu işleri :D biz giant codex bulunca dua ediyoduk
  • valla varsa girdiginiz buldugunuz guzel bi server bende gelirim.ben thesacredmetal de oynuyodum oyunda 7-8 turk arkadasa da rastladim. admalarin yapmaya calistigi seylere bakarsak guzel bi server yapmislar ppl sıkıntısı da yok ama ping 200 un altina dusmuyo lag var serverin iyi yonleri de var eventler saatte bir+20 item yapmak kolay rb jeveller shopta satiliyo :D sadece +30 skill iicn tvtlerde biraz zaman gecirmeniz gerekir

ama dedigfim gibi guzel bi server bulursaniz haberleselim
  • http://www.l2thesacredmetal.es/ guzelmis pvp serveri tam tavsiye ederim

PM=CrawL , gargamel , Lykia , JustinG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre901 -- 4 Haziran 2011; 6:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

valla varsa girdiginiz buldugunuz guzel bi server bende gelirim.ben thesacredmetal de oynuyodum oyunda 7-8 turk arkadasa da rastladim. admalarin yapmaya calistigi seylere bakarsak guzel bi server yapmislar ppl sıkıntısı da yok ama ping 200 un altina dusmuyo lag var serverin iyi yonleri de var eventler saatte bir+20 item yapmak kolay rb jeveller shopta satiliyo :D sadece +30 skill iicn tvtlerde biraz zaman gecirmeniz gerekir

ama dedigfim gibi guzel bi server bulursaniz haberleselim

+30 u nasil yapiyorlar onu onlamadim ben 13 14 de yaniyor hep millet 30 yapmis nasil oalcak o ?
  • http://www.l2shax.com/info.php

zor gibi gorunebilir ilk girildiginde ama 1 gun takildim serverde zor biseyi yokmus butun itemleri +18 yapip pvp yapiyorsun bi bakin derim

safe +4
    max+18 armor +16

http://www.l2shax.com/info.php
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.