Şimdi Ara

Pvp Server Arayanlar ( http://www.white-eagle.com.pl/ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pvp server arayan arkadaslara duyrulur. Yaklasık 6 aydır bu server uzerinde oynamaktayım ve memnun kaldıgım bir serverdir.
    Ozellikleri siteden ogrenebilirsiniz. Yalnız sunu soylemem gerekli, pvp serverin sunucusunun adı Bartz ve burada donate yapmıs bir sürü
    oyuncu bulunmaktadır. Oyuncuların bir cogu profosyoneldir ve onları yenebilmek hicde kolay degildir. Oracle isimli chardan pm ile oyunda bana ulasabilirsiniz elimden geldigi kadar yardım etmeye çalısırım. Bastan ben sıkılacagımı ummustum ama yanılmısım cunku gercekten pvp hırsını bastırmak icin degilde uzun soluklu oyuncular var. Mesela ornegin 6 aydır aynı arkadaslar ile oyunuyorum. Server bir cok defa kendini restart ediyor ama zamanla alısıyorsunuz. Bu arada kalıcı olarak kalmayı dusundugum bu serverda bende donate yaptım.

• Kardes o server asırı ucuk ve baya bı donate mevcut sadece ıtem deıl skıll donate eden bıle var bı arkadasım abım gıbı severım kendısını veysel abim char verdı full donator bır char ama kullanmadım donateyı sevmem bıde mageler cok ucuk guclu yanı sanmıorum kımsenın o servera gelıp oynayabılıcegını donate yapmadan soyle soylıyım sps nın tek atısı ıle yerdesiniz !!!!

Arkadaslar oynamayı dusunen varsa oncelıkle arkadasın statlarına bır bakım donate yapmadan o statlara karsı koyamassınız onun gıbı onlarca player var

Bilmem belkı bılırsın o bana verdıgı charın nıck Azraıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 24 Eylül 2008; 19:54:59 >
  • Evet aynen oyle, asırı ucuk bir server kısacası limitlerin cok cok uzerinde.
    Azrail isimli kisiyi oyunda gordum. Ben gibi bir kaç Turk daha var burada,bazen beraber takılıyoruz. Sunuda soylemek istiyorum
    bu serverda tek hareket etmek olmek ten baska bir anlamı yok :) Onemli olan clanla birliklte hareket etmek. Benim ekledigim resimde gorecegin gibi
    yaklasık 70 kisilik grup birazdan tp olup savasa gidecek ve gittik. Bu her an yasanan her an olan bir durum. Goz gozu gormuyor savas alanında ben boyle bir goruntu daha once gormedim, tabi bana guzel gelen tarafı bu en zevk aldıgım durum. Eger l2 nin hakkını veren bir oyuncu iseniz gayet donate yapmadan kendi imkanlarınız ile burada rahat rahat da oynayabilirsiniz +15 kendi enchant imkanı ile oynayan bir suru oyuncu var.

Benim ve diger oyuncuların ki biraz abartı :)) Arkadaslarım kanıma girdi :))

Gelen olursa bekleriz.
  • Kardesım ben tek basımada dagıtmayı severım eger tek basıma town dan dısarı cıkamıcaksam napayım kı benbır kere gıttımbı yere o serverda kafamı kaldıramadan gg olduk yanı sps nın yanına bıle gıdemıosun adam ıkı bılemedın 3 vurusta belkı o arada 6-7 tane vurmus olabılır cast speed o kadar yuksekkı oluyosun baska bısey yok yanı sadece oluyosun baba cok zor geldı bana bılemıorum ..
  • Dogrudur sana katılıyorum,
    Dedigim gibi alısmam altı ayı buldu. Bu oracle isimli char ım en son actıgım char.
    Bundan once bir suru denedim ve en son bunda karar verdim. Dikkat edersen figther in subclası sh ve bazı skiller diger charlardan.
    Kısaca biraz sacma sapan bi char ama iidir. :)
  • Biliorum veysel abımın charı aldıgımda elıme affallamıstım bu neyın nesı bole dıe char th ama paladın shıeld lapadının p def actıve skıllı tyrantın fıst fury ve daha bır dunya baska klass skıllerı ne bılım kardesım manyaklastım bı an ama o mage darma dagın edınce yok dedım ben burda bı halt edemem bıraktım..
  • Bu gibi yerlerde bu oyunu mukemmel derecede ogrenme sansin var. Nerdeyse tum charların ozelliklerini biliyorum. Sende biliyorsun super bir char malasef yok denge icin. Onemli olan sana destek olan diger adamların ne kadar iyi oldukları.
    Ornegin ben mage yim ama isi bilen oyuncu ister mage ister fighter beni alt eden bir suru oyuncu var. Yani kısacası mecburen bir çok seyide ogreniyorsun. Ben cok uzun yıllar dusuk xp li yerlerde de oynadım. Son olarak abyss. Orda isterdim kalmak ama her sey cok degisti ortamda bende cok uzun zaman once bıraktım.

Bu tip yerlerde oynamak isteyenler,

1. Oyundaki bir cok charı cok cabuk zamanda ogrenir
    2. Lvl 85 e 30 dk icinde ulasılabilir oldugu icin butun skilleri ogrenme gorme sansı var ( dusuk xp li bir ortamda cok uzun zaman alabilir )
    3. Pvp yi cok iyi ogrenmis olur.
    4. Zaman kazanır.
    5. Dusuk xp li bir serverda cok saglam arkadaslıklar gerektirir ornegin tum ihtiyacların ortak karsılanması gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O SERVERDA BENDE OYNADİM WEYSEL ABİYLE BİRLİKTE İTEM DONATEYE KARSİ BELKİ BİSEYLER YAPABİLİRSİNİZ AMA SKİLL DONATEYE KARSİ DONATE YAPMADAN HİC SANSİNİZ YOK BEN BİRAYA Bİ MAGEYLE KARSİLASTİM ADAMIN HER ATTİGİ SLEEP BENİ UYUTUYOR TAM UYANİYORUM TEKRAR UYUTUYOR BENİ OLDURMUYORDA ADAMA YALWARDİM BENİ OLDURMESİ İCİN YANİ ESC CEKMEYE BİLE FİRSAT BULAMADİM Kİ ADAMİ OLDURMEYİ DUSUNEYİM YANE GERİSİNİ SİZ DUSUNUN......
  • Hahahahaaaa adam sana karsı cok acımasız davranmıs :......
  • Mesela dun yasanan bir olayı anlatayim,
    Primeval adasında bizim clandan bir donateli arkadas dusman takımından baska bir donateliyi sıkıstırmıs ama bir turlu olduremiyor.
    Bende katıldım olaya tam adamı oldurecez adam adanın baska bir bolumune tp oluyor bizde tp oluyoruz adam tekrar eski yere tp oluyor.
    Ben tp olmuyorum clandaki arkadas kovalıyor falan derken 30 dakka boyle gecti. En sonunda adamı root ile baglayıp cleanse yide tutturunca adamı oldurdum ama adam nerdeyse tesekkur edecekti bu kadar zevk aldıgı icin. Anllattıgım bu olay gibi daha nicelerini yasanıyor. Meseala x bir oyuncu var bu serverda daha kesemedik onu hala arastırma icindeyiz adam oyle bir donate yapmıski mage ilr oldurmek imkansız gibi duruyor ama oldurecez tabiki :))

Gm ler cok aktif gorev yapıyor oyunda her an herkezi iziliyorlar ben daha torpilli adam gormedim desem yalan olmaz. Dengeler daha cok donateler arasında ve savaslar yine onlarla yapılıyor. Tabi donate ile de hersey bitmiyor ornegin silaha active ozelligini kazandırmak icin yaklasık 50 tane life stone harcadım veya root skiline +10 enchant yapabilmek icin nerdeyse butun ganimetim gitti surekli patladılar cunku 9 dan sonra. Bu altı aylık sure zarfında ortalama 1000pvp yaptım. İlk baslarda surekli yerdeydim daha yeni yeni toparlanıyorum :)

Kale savaslarının atmosferi mukemmel diyebilirim. Siege zamanında online sayısı max. cıkıyor. Daha town dan dısarı kale yoluna cıkısta cok buyuk savaslar baslıyor tabiki bir de kaleyi dusunun artık.

Syg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.