Şimdi Ara

Pvp Sistemi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: JAX

1 aydır Tera oynuyorum. Güzel bir oyun. Fakat Battleground dediğimiz 15 vs 15 yapılan savaşlar tam bir saçmalık. Oyunda DENGE kelimesinin D si dahi yok. Akıl var mantık var dimi. Gidersin item seviyeleri, yani güç seviyeleri, üzerindeki silahlar birbirine denk olan insanları eşleştirip savaştırırsın. Yok ama işin aslı öyle değil. Karman çorman bir savaş sistemi yapmışlar. Bunun sonucunda ne mi olmuş sürekli Güçlülerin güçsüzleri taruman ettiği,ezdiği sizleri oyundan soğutan bir savaş sistemi. En iyi silahları, en iyi setleri zırhları kuşanmış adamlar gelip milleti tek vuruşta öldürüyor. Bunun adıda Battleground yani savaş alanı oluyor.

Bir diğer saçmalıksa craft sistemi. Oyunda +9 yapılan silahlar ve setler var. Ancak birde +12 yapılmasını sağlayan masterwork olayı var. Kimisi tek seferde bir silahı masterwork yapıyor. Kimiside 200 sefer denemesine rağmen yapamıyor. İşin kötü yanı bir silahı masterwork yapmak o kadar pahalıya mal oluyor ki. Hem zaman hemde oyun içi ciddi gold harcıyorsunuz. Sonra insan durup düşünüyor. Ben neden zamanımın büyük bir kısmını garantisi dahi olmayan bir masterwork sistrmi için harcıyayım? Siz 100 kere deniyorsunuz yapamıyorsunuz. Çünkü tamamen şans. Ama biri gelip diyorki abi 3. denememde silah master oldu. Sonra çıldırıyorsunuz.

Durum bu akadaşlar.

Evet, battleground konusunda sonuna kadar haklısın dengesizlik var ama enchant olayında yapacak bir şey yok, her mmo'da enchant şans üzerine kuruludur.

Katılıyorum herkesin eşit şansı olsaydı herkes kırmızı parlayarak gezerdi yine saçma olurdu.

Bg mevzusuna girmeyeceğim bile Conjuct item için Pvp istiyor ama nasıl yapalım ki ? en fazla 8-9 kişi öldürüyorum Zerk olarak çoğu zaman kaçıyorum warrior stun attımı adamın silahı zaten +12 conjuct 1 stunda 40 k can gidiyor . Çok saçma olmuş bunu düzeltmezlerse çoğu kişi oyunu bırakır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Nisan 2013; 15:22:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

1 aydır Tera oynuyorum. Güzel bir oyun. Fakat Battleground dediğimiz 15 vs 15 yapılan savaşlar tam bir saçmalık. Oyunda DENGE kelimesinin D si dahi yok. Akıl var mantık var dimi. Gidersin item seviyeleri, yani güç seviyeleri, üzerindeki silahlar birbirine denk olan insanları eşleştirip savaştırırsın. Yok ama işin aslı öyle değil. Karman çorman bir savaş sistemi yapmışlar. Bunun sonucunda ne mi olmuş sürekli Güçlülerin güçsüzleri taruman ettiği,ezdiği sizleri oyundan soğutan bir savaş sistemi. En iyi silahları, en iyi setleri zırhları kuşanmış adamlar gelip milleti tek vuruşta öldürüyor. Bunun adıda Battleground yani savaş alanı oluyor.

Bir diğer saçmalıksa craft sistemi. Oyunda +9 yapılan silahlar ve setler var. Ancak birde +12 yapılmasını sağlayan masterwork olayı var. Kimisi tek seferde bir silahı masterwork yapıyor. Kimiside 200 sefer denemesine rağmen yapamıyor. İşin kötü yanı bir silahı masterwork yapmak o kadar pahalıya mal oluyor ki. Hem zaman hemde oyun içi ciddi gold harcıyorsunuz. Sonra insan durup düşünüyor. Ben neden zamanımın büyük bir kısmını garantisi dahi olmayan bir masterwork sistrmi için harcıyayım? Siz 100 kere deniyorsunuz yapamıyorsunuz. Çünkü tamamen şans. Ama biri gelip diyorki abi 3. denememde silah master oldu. Sonra çıldırıyorsunuz.

Durum bu akadaşlar.

Evet, battleground konusunda sonuna kadar haklısın dengesizlik var ama enchant olayında yapacak bir şey yok, her mmo'da enchant şans üzerine kuruludur.

Katılıyorum herkesin eşit şansı olsaydı herkes kırmızı parlayarak gezeldi yine saçma olurdu.

Bg mevzusuna girmeyeceğim bile Conjuct item için Pvp istiyor ama nasıl yapalım ki ? en fazla 8-9 kişi öldürüyorum Zerk olarak çoğu zaman kaçıyorum warrior stun attımı adamın silahı zaten +12 conjuct 1 stunda 40 k can gidiyor . Çok saçma olmuş bunu düzeltmezlerse çoğu kişi oyunu bırakır

Gameforge u hiç anlamıyorum, eşleştirme sistemini düzeltmek çok mu zor sanki. Yüzde 10-20 galibiyet ortalamasıyla falan oynuyorum, bizde solo queue itemsız adamlar, karşıda guild olarak girenler. Haliyle hep lose. Çok can sıkıcı cidden.

• Masterwork olayında anlatmak istediğimi görüyorum ki anlayamamışsınız beyler. Ebette kolay olmamalı ancak 500 kere deneyeceksin birde olmayacak buda saçmalığın dik alasıdır. En azından belirli bir başarı yüzdesi olmalıydı. Mesela her başarısız girişim %0,010 dahi olsa bir sonraki denemenin başarılı olma olasılığını arttırmalıydı. He siz hala dedikleirmden tatmin olmadıysanız yapacak bir sey yok. Acı cekmek hosunuza gidiyor demekki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 7 Nisan 2013; 21:27:11 >
  • quote:

Masterwork olayında anlatmak istediğimi görüyorum ki anlayamamışsınız beyler. Ebette kolay olmamalı ancak 500 kere deneyeceksin birde olmayacak buda saçmalığın dik alasıdır. En azından belirli bir başarı yüzdesi olmalıydı. Mesela her başarısız girişim %0,010 dahi olsa bir sonraki denemenin başarılı olma olasılığını arttırmalıydı. He siz hala dedikleirmden tatmin olmadıysanız yapacak bir sey yok. Acı cekmek hosunuza gidiyor demekki :)

Celallenmene veya iğneleme yapmaya çalışmana gerek yok, normal enchanting de zaten correction var. Masterwork de şans işi, abarttığın gibi de değil. 500 deneme diye bir şey yok.
  • quote:

quote:

Masterwork olayında anlatmak istediğimi görüyorum ki anlayamamışsınız beyler. Ebette kolay olmamalı ancak 500 kere deneyeceksin birde olmayacak buda saçmalığın dik alasıdır. En azından belirli bir başarı yüzdesi olmalıydı. Mesela her başarısız girişim %0,010 dahi olsa bir sonraki denemenin başarılı olma olasılığını arttırmalıydı. He siz hala dedikleirmden tatmin olmadıysanız yapacak bir sey yok. Acı cekmek hosunuza gidiyor demekki :)

Celallenmene veya iğneleme yapmaya çalışmana gerek yok, normal enchanting de zaten correction var. Masterwork de şans işi, abarttığın gibi de değil. 500 deneme diye bir şey yok.

Ne iğnelemesi ne abartması sen iyimisin? Ortamı germe durup dururken lütfen. Ben gözlemimi söyledim. Katılırsınız katılmassınız o sizin seçiminiz. Konuyuda daha fazla uzatmayalım lütfen.

• Slayer lvl 60'ım pvp sistemi gayet iyi +12 conj silahimla akiyorum desem yeridir bg de :)
  • Warrioru, eşit item seviyesindeki hiç bir karakter teke tekte alamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moundor -- 9 Nisan 2013; 10:04:16 >
  • melek Ben Xaldorn getir istediğin wayi tokatliyim sana ahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Warrioru, eşit item seviyesindeki hiç bir karakter teke tekte alamaz

Zerk arkadan affetmez dogru kristal dogru skill ve scrool ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoo şu mantıkla bakarsak zaten beni V bile kesemedi, duel boyunca kaçarak heal yaptım
  • bu oyunda ilk once warrior nerf yemesi gerekli cok sacma ve ustun olmus ikincisi pvp sistemi gayet basarili kac yildir knighttan baska oyun oynamazdim bu oyun sardi artik gozumde knight coluk cocuk oyunu bidaha girmem bu varken bence tera on numara

• yinemi knight. Yani şu oyunu bilmesek cidden güzel bir oyun sanacağız. Her yerde "über süper oyun" diye geçiyor ona yanıyorum. Piyasada ne eğlenceli oyunlar vardı. Knight neymiş?

neyse nefretim sana felan değil. 10 muhabbetin 5 i knight diye geçiyor. Belkide ilk defa f2p bir oyun oynadığım için sürekli bu isimle karşılaşıyorum.
  • quote:

Ohoo şu mantıkla bakarsak zaten beni V bile kesemedi, duel boyunca kaçarak heal yaptım

Dostum farkettin mi bilmem V hic tek gezmiyor tamam saglam adamda yanindaki pri veya mystic olmasa ne yapabilir bilmem

Tabiki saglam oyuncu ve takimida saglam fena zevkini aliyor oyunun adam bu aralar gormuyorum gerci

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Ohoo şu mantıkla bakarsak zaten beni V bile kesemedi, duel boyunca kaçarak heal yaptım

Dostum farkettin mi bilmem V hic tek gezmiyor tamam saglam adamda yanindaki pri veya mystic olmasa ne yapabilir bilmem

Tabiki saglam oyuncu ve takimida saglam fena zevkini aliyor oyunun adam bu aralar gormuyorum gerci

BG'de aynen tek gezmiyor. Biz normal duel atmıştık, o da full kite yaparak oynuyor gerçi ama bayağı sağlam.

Bu aralar girmiyor evet, sunucu değiştircekti bi de Capsule Corp olarak bırakıyorlar frayayı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.