Şimdi Ara

Pvp Sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pvp serverında pk olarak pvp yapmanın bi katkısı var mı? Aion oynuyordum orda Abyss point kasıyorduk burdada o tarz bişey var mı?

• bende merak ediyorum
  • cevap yazmamış oynayanlar sanırım pek oynayan yok diyeceğim ama ilgilenen yok diyelim en azından birileri cevap yazsa iyi olur başlamak istiyorum hatta şuan indiriyorum o 22 küsür GB yi göze alarak ama?
  • PVP olayı o kadarda tatmin edici degil. Ve pk olamanında bi katkısı yok pvp serverinde. Bunlara ragmen oyunu indirin oynayın. PVP aramıcaksınız pek. Zaten level 60dan sonra pvp olaylarınada giriyoruz oyunda. 3 vs 3 ler falan. PVP ye aç bırakmıyor oyun. İndirin oynayın.
  • 25 lvl lim, başka player a sağ tıklayıp "duel" teklif etmekten başka şekilde pvp yapabilirmiyim bu levelde? aktiviteler de mi ne deathmatch var ama sürekli boş, onun dışında arena tarzı yerler var mı?
  • 60 levele kadar o şekilde pvp yapıyorsun yani karşındaki adam kabul ederse.... 60'tan sonra grup olarak savaşabileceğin yerler açılıyormuş diyorlar, bizde zevkle 60 olma yolunda ilerliyoruz.
  • Pvp olayı level 60 dan sonra baslıyo pve serverlarda.Ama sıkıcı olabiliyor. 15vs15 ve 3vs3 mapler var ama 3vs3 için hem çok sıra beklemek gerekiyor hem de rating sistemi olduğu için karşınıza gelenler sizi ezip geçiyo genelde 15vs15 battlegroundlara giriceksin devamlı oradan alınan puanlarla pvp set alıyorsun.Ama şöyle bir şey var oyundaki pvp bütün serverlar arası yapılıyo.Eski serverlardaki adamlar gelip tek atabiliyor.Oyun başında sadece taba basarak takımında V , Silveria , Asterion gibi adamları görürsen direkt kazandım diyorsun bg yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usko açıkken pvp oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Rogue stat ve skill dağıtımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Pvp olayı level 60 dan sonra baslıyo pve serverlarda.Ama sıkıcı olabiliyor. 15vs15 ve 3vs3 mapler var ama 3vs3 için hem çok sıra beklemek gerekiyor hem de rating sistemi olduğu için karşınıza gelenler sizi ezip geçiyo genelde 15vs15 battlegroundlara giriceksin devamlı oradan alınan puanlarla pvp set alıyorsun.Ama şöyle bir şey var oyundaki pvp bütün serverlar arası yapılıyo.Eski serverlardaki adamlar gelip tek atabiliyor.Oyun başında sadece taba basarak takımında V , Silveria , Asterion gibi adamları görürsen direkt kazandım diyorsun bg yi

Fraywind Canyon denilen savaş 60 ta başlıyor . ama bildiğin rezalet tabi ki . Ben oyuna yeni başladığımda bilgim yoktu ama hep aynı şeyi yaparım yeni server açılmışsa ona giderim . Neyse arkadaşlarda başka serverda açmış hep beraber zenobia 'ya geçtik . Önemli nokta arkadaşında dediği gibi SAVAŞ TÜM SERVERLARDAN adamlar ile karışık yapılıyor . Yeni server tabi ne item var ne item basmak ucuz ne de iyi craft yapabiliyorsun . O yüzden tavsiyem en eski serverda açın ki istediğiniz itemleri daha rahat yapma şansınız olsun ...

Tabi ki savaşlarda kazandığınızda gelen puanlar ile set diziyorsunuz . Oradan eee ne alaka herkes eşit olur o zaman desenizde adamlar GUİLD ile geliyor 15 kişi zaten eskilerde en üst seviye PVP setleri var üstüne sağlam adamların partileri ile gelince sizin kazanmanız imkansız oluyor :)

ben şurada isim saymak istesem saatler geçer kısaca FRAYA > ARCADİA > VERİTAS > ZENOBİA şeklinde oluyor . Bi de oyuna yeni başladıysanız ARCHER veya SORCERER uzaktan atak yapan karakterler seçin ki pvp zevk versin ;) oyun non-target olduğundan archer ve sorcerer gibi alan skilleri olan karakterler çok daha iyi oynuyor ^^

SORCERER > ARCHER > BERZERKER > WARRİOR > SLAYER bence sıralama ama tabi ki benden eski arkadaşlar daha değişik yorumlar yapabilirler

• Pvp ariyorsanız bu oyunu indirmeyin bu kadar açık fraya da adamlar 12 set dizmiş 2 senedir oynuyor tabi bizim gibi 1-1.5 aylık oyuncularda puan alalım diye uğraşıyoruz

Knight online oynamışsaniz yıllarca Pvp sistemi hiç sarmaz ama Dg Ler fln güzel bizde çabalıyoruz iste maksat item kasmak zaman geçsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Pvp ariyorsanız bu oyunu indirmeyin bu kadar açık fraya da adamlar 12 set dizmiş 2 senedir oynuyor tabi bizim gibi 1-1.5 aylık oyuncularda puan alalım diye uğraşıyoruz

Knight online oynamışsaniz yıllarca Pvp sistemi hiç sarmaz ama Dg Ler fln güzel bizde çabalıyoruz iste maksat item kasmak zaman geçsin

bende pvp denedim baktım olmuyor adamlar zaten parti ile guild ile geliyor sen ancak eziliyorsun

yani son 10 savaşta 9 yenilgi 1 galibiyet ki hiç şaşırmıyorum artık skorlar zaten biz yenince çooooook yakın onlar alınca 1-60 , 8-110 , 4-90 falan :D bunlar bizim öldürdüğümüz ve onların bizi öldürdüğü skor tablosu :D

not : Dg için guild yada tanıdık yoksa oyunu oynama zaten . 10-15 dg için MATCH sistemi kullanıyorum 1 saatten fazla beklediğim oldu kapatip kapatip açıyorum değişen birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir_s -- 31 Mart 2013; 21:18:59 >

• arkadaş başladığım bütün oyunların pvpsi kötümü olur ya piyasadaki tüm oyunlar böyle gerçi saçma sapan sistemler ırk koymuşsun arkadaş yap ırk savaşı knight gibi çokmu zor!? al bi oyun daha çöpe gitti
  • Senin fikrine saygı duyuyorum ama bence yanlış düşünüyorsun. En azından PvP serverına girip istediğinle savaşabilirsin, bunu koskoca oyuna mal etmek pek doğru olmadı dostum
  • pve server'ında karakterini 60 yap sonra geç pvp server'ına
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaş başladığım bütün oyunların pvpsi kötümü olur ya piyasadaki tüm oyunlar böyle gerçi saçma sapan sistemler ırk koymuşsun arkadaş yap ırk savaşı knight gibi çokmu zor!? al bi oyun daha çöpe gitti

Online oyunlar pvp diyemi tanınır? Online deyince aklına bumu geliyor? Neden LOL oynamıyorsun madem içinde böyle bir pvp ateşi var? :) DOTA ? Online oyunların mantıgı sadece pvp degildir. PVE en önemli etkenlerinden. PVE mantıgını anlamayan tera yı oynamasın zaten ki sıkılır. Sen bi boss'u nasıl kesecegini kafanda planlamaktan sıkılıyosan harbiden tera indirme 27 gb boşa gitmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

quote:

arkadaş başladığım bütün oyunların pvpsi kötümü olur ya piyasadaki tüm oyunlar böyle gerçi saçma sapan sistemler ırk koymuşsun arkadaş yap ırk savaşı knight gibi çokmu zor!? al bi oyun daha çöpe gitti

Online oyunlar pvp diyemi tanınır? Online deyince aklına bumu geliyor? Neden LOL oynamıyorsun madem içinde böyle bir pvp ateşi var? :) DOTA ? Online oyunların mantıgı sadece pvp degildir. PVE en önemli etkenlerinden. PVE mantıgını anlamayan tera yı oynamasın zaten ki sıkılır. Sen bi boss'u nasıl kesecegini kafanda planlamaktan sıkılıyosan harbiden tera indirme 27 gb boşa gitmesin.

benim anlamadığım madem çeşitli ırklar var neden adam gibi ırk savaşı koyulmadığı fenamı olur? şehir basmalar vsler

• quote:

quote:

quote:

benim anlamadığım madem çeşitli ırklar var neden adam gibi ırk savaşı koyulmadığı fenamı olur? şehir basmalar vsler

Knight çok oynadın :D Irk savaşı saçma geliyor. Siege tarzı bişeyler olabilirdi ama ırk savaşı gereksiz. Oyunu indirmeden daha fazla önyargılı olma. Henüz girmeden doldurdun kendini baya .d

• quote:

quote:

quote:

quote:

Knight çok oynadın :D Irk savaşı saçma geliyor. Siege tarzı bişeyler olabilirdi ama ırk savaşı gereksiz. Oyunu indirmeden daha fazla önyargılı olma. Henüz girmeden doldurdun kendini baya .d

hocam çok fazla oyun aradım bir türlü aradığımı bulamadım 26 gbtan sonra pvp hakkında kötü konuşmaları duyunca hayallerim yıkıldı ister istemez neyse oyun güzel non target olayı keyifli olmuş. yalnız görevler çok sıkıcı hepsini yapmak zorundamıyım bilmiyorum onu topla bunu topla fenalık geldi

• 5 sene önce bu oyunun ilk bam kesme videosunu izledigimde vay anasını dedim gelirmi lan böyle bişey ! Gelsede dedim paralı olur oynayamayız. Şimdi adamlar böyle bi kaliteyi sundular bize. Bizde sagına soluna takıyoruz :D İnsan oglu işte hep fazlasını ister.
  • 1 aydır Tera oynuyorum. Güzel bir oyun. Fakat Battleground dediğimiz 15 vs 15 yapılan savaşlar tam bir saçmalık. Oyunda DENGE kelimesinin D si dahi yok. Akıl var mantık var dimi. Gidersin item seviyeleri, yani güç seviyeleri, üzerindeki silahlar birbirine denk olan insanları eşleştirip savaştırırsın. Yok ama işin aslı öyle değil. Karman çorman bir savaş sistemi yapmışlar. Bunun sonucunda ne mi olmuş sürekli Güçlülerin güçsüzleri taruman ettiği,ezdiği sizleri oyundan soğutan bir savaş sistemi. En iyi silahları, en iyi setleri zırhları kuşanmış adamlar gelip milleti tek vuruşta öldürüyor. Bunun adıda Battleground yani savaş alanı oluyor.

Bir diğer saçmalıksa craft sistemi. Oyunda +9 yapılan silahlar ve setler var. Ancak birde +12 yapılmasını sağlayan masterwork olayı var. Kimisi tek seferde bir silahı masterwork yapıyor. Kimiside 200 sefer denemesine rağmen yapamıyor. İşin kötü yanı bir silahı masterwork yapmak o kadar pahalıya mal oluyor ki. Hem zaman hemde oyun içi ciddi gold harcıyorsunuz. Sonra insan durup düşünüyor. Ben neden zamanımın büyük bir kısmını garantisi dahi olmayan bir masterwork sistrmi için harcıyayım? Siz 100 kere deniyorsunuz yapamıyorsunuz. Çünkü tamamen şans. Ama biri gelip diyorki abi 3. denememde silah master oldu. Sonra çıldırıyorsunuz.

Durum bu akadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 7 Nisan 2013; 12:53:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JAX

1 aydır Tera oynuyorum. Güzel bir oyun. Fakat Battleground dediğimiz 15 vs 15 yapılan savaşlar tam bir saçmalık. Oyunda DENGE kelimesinin D si dahi yok. Akıl var mantık var dimi. Gidersin item seviyeleri, yani güç seviyeleri, üzerindeki silahlar birbirine denk olan insanları eşleştirip savaştırırsın. Yok ama işin aslı öyle değil. Karman çorman bir savaş sistemi yapmışlar. Bunun sonucunda ne mi olmuş sürekli Güçlülerin güçsüzleri taruman ettiği,ezdiği sizleri oyundan soğutan bir savaş sistemi. En iyi silahları, en iyi setleri zırhları kuşanmış adamlar gelip milleti tek vuruşta öldürüyor. Bunun adıda Battleground yani savaş alanı oluyor.

Bir diğer saçmalıksa craft sistemi. Oyunda +9 yapılan silahlar ve setler var. Ancak birde +12 yapılmasını sağlayan masterwork olayı var. Kimisi tek seferde bir silahı masterwork yapıyor. Kimiside 200 sefer denemesine rağmen yapamıyor. İşin kötü yanı bir silahı masterwork yapmak o kadar pahalıya mal oluyor ki. Hem zaman hemde oyun içi ciddi gold harcıyorsunuz. Sonra insan durup düşünüyor. Ben neden zamanımın büyük bir kısmını garantisi dahi olmayan bir masterwork sistrmi için harcıyayım? Siz 100 kere deniyorsunuz yapamıyorsunuz. Çünkü tamamen şans. Ama biri gelip diyorki abi 3. denememde silah master oldu. Sonra çıldırıyorsunuz.

Durum bu akadaşlar.

Evet, battleground konusunda sonuna kadar haklısın dengesizlik var ama enchant olayında yapacak bir şey yok, her mmo'da enchant şans üzerine kuruludur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.