Şimdi Ara

Skill sistemi ,Stat sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SKİLL

1- axe skil kağıdını aldım. 3 tane axe skilini gerekli skill point vererek açtım.

2- meslek olarak warrior sectim ve skill bölümüne warrior skili geldi 1 tane.onu da acacak kadar skill point verdim o bölüme.

3- spear skil kağıdını da alıp o sklilleride açayımmı?

4- 1 tane olan warrior skiline fazladan skill point vermek bir işe yararmı?

STAT

1- Warrior da str ,dex ,int statlarından hangisine ne kadar verilir.

2- mesela 2. axe skill kitabı için 30 int istiyor. ben intimi o kitabı almak için 30 a kadar versem.diğer kalan statların. %75 ini str ye versem %25 ini dexe versem nasıl bişey olur.

UPGRADE

1- upgrade kagıdı nerden alınıyor.?

2- opal tarzı (hp +5 ,chi +20) yazan taşlarlada upgrade yapılıyor ama neden genellikle ve hatta çogu zaman item yanıyor.

PET

ölen petimizi driltmek için hangi kagıtı nereden alacağız?

şimdilik salona gidiyorum antrenman var döndüğümde bir sürü soru daha soracam hade görüşürüz.

• skiller.. 1. si sen adam keserken "W" basıp silah mı deiştiriyosun? ve daha önce forumu okumadınmı? en az 10 kere yazıldı tek skill kitabını alın diye.. warrior skill ine fazladan sp vermen de onu verdiği ap ve defans deerlerini yükseltir mouse u üstünde tuttuğunda görürsün..

statlar için tek yardımım

str --> hp - attack power - skill attack power
    dex --> defans - skill defans - dodge rate - accuracy
    int --> chi - skill attack - skill defans arttırır buna göre sen karar verirsin..

pet

dc de stable keeper ma var ondan alcaksın deat spirit bilmemne (adını tam hatırlamıyorum) (ediy dc yerine moradon yazmışım sry)

ve bunları okuyabilirdin forumdan.. kimse sana burda böle özel hizmet vermek zorunda deil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 4 Ocak 2007; 22:03:33 >
  • Ben de MAŞALLAH diyim.
    SKİLL
    3-)Bence açma çünkü fazladan Skill Point vermen gerekecek. Tek Skill Kitabıyla git derim. İleride Skill pointler lazım oluyor. (1. ve 2. soru niteliği taşımadığı için onları yazmadım.)
    4-)Yarar. Yani o skill'in üzerine geldiğinde özellikleri yazar. Attack rate=x-y ; defence=z gibi. Sen kitabın seviyesini artırırsan oluşacak yeni değerler a,b,c ; a>x,b>y, c>z olur. Yani o skillin aktif olduğu 50 saniye içerisindeki attack ve defence'ın artar. Fakat fazladan chi harcar seviyesi arttığı için.
    STAT
    1-)Bu bildiğim kadarıyla job ile alakalı olan bir durum değil. Senin seçtiğin karakter ve kullandığın silaha bağlı.(Sadece Hunter'da durum değişebiliyor. Hunter'ın Pasive Skill'i Defence'dır. Bu yüzden Hunter'lar genellikle Dextery'e fazla vermezler.)
    2-)Stat'lar her level'da orantılı olarak paylaştırılmalıdır. Ve ayrıca İntelligance önemlidir. 30 yapıp bırakmamalısın.
    UPGRADE
    1-)Sen sanırım KO oynadın. Bunda mineraller kullanılır upgrade için ve her mineralin kendine ait özellikleri vardır. Mineraller yaratıklardan düşer, satan kişilerdenn de alabilirsin.
    2-)O tamamen şans ile alakalı birşey. Bir taktiği oduğunu da zannetmiyorum.
    PET
    Tavern clerk'ler vardır şehirlerde. Bu NPC'ler Ded Sprit Incense diye birşey satarlar. 10.000 g. Bunu kullandığın zaman pet canlanır. İyi eğlenceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 8 Ocak 2007; 14:13:46 >

• şunu ekliyim int skill atack ve skill defenceyi azar azar veriyo ama str ile dex en iyi veriyo

aynı zamanda int can ve mana dolum hızını etkiliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Logan_Lectra

şunu ekliyim int skill atack ve skill defenceyi azar azar veriyo ama str ile dex en iyi veriyo

aynı zamanda int can ve mana dolum hızını etkiliyo.

hyr öle deil mesela 57 oldum 1 int verdim combat attack 5 arttı 1 str verdim 2 arttı .. yani int max verir.. ama hero.netgame in formunda str max diyordu haberiniz olsun (blade için)
  • beyler ben swordçuyum int ve dexe verdim yanliş mı yaptım cvplerınız beliorummm
  • Emin değilim fakat silah kadar Dextery, Dextery'den 10-20 az Strength, gerisi İntelligance..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 8 Ocak 2007; 14:10:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rütbe Sistemi
    11 yıl önce açıldı
    support ve mana skill i
    13 yıl önce açıldı
    Rogue stat ve skill dağıtımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok vs. kullanıcaksan silah kadar dex gerisi int intden 10-20 azda str olcak
    sword u tam bilmiyorum ama silah kadar str gerisi int intden 10-20 azda dex olabilir galiba ama tam bilmiyorum
  • arkadşlar saolun hepiniz ama asyouvich veya başka birisi tam olarak söleyebilrmi? bu ada oyundaki adım NachaL CVP BEKLİORM SAOLUN
  • prd ben oyuna girmiyorum bu ara.. achılles doğru söylemiş.. int ve dex yanlış bi tercih deil aslında ama hp eksik kalabilir.. dex silahlarda silahdan fazla dex vermeni tavsiye etmem.. statların ne işe yaradığını biliyosan sen kendin karar verebilirsin ki en doğrusuda bu olur

str --> hp - attack power - combat attack
    dex --> defans - accuracy - dodge rate - combat defans
    int --> chi - combat attack - combat defans

int in verdikleri bildiğim kadarıyla daha fazla deerde yani 1 str 2 combat attack veriyosa 1 int 4-5 combat attack veriyo (atmasyon rakamlar).. bundan sonrası senindir dostum en doğru karara sen varmalısın oynayacak olan sensin...
  • Hayır AYW. Ben de öyle biliyordum, fakat bugün bir denedim. İkisi de eşit olarak Combat Attack verdi.
    Ama sen daha önce KO oynadın diye biliyorum. KO'da extra'dan Stat Point veren item'lar 1 level'lık adama 1 Attack filan verir, fakat 60 level'lık adama 30-40 olabiliyor. Yani oran meselesiyle.. Bu da öyle olabilir. Yani İntelligence'ın katsayısı daha fazla olabilir. Sen daha fazla level olduğun için belki sana o yüzden fazla veriyordur. (Atmasyon demişsin ama birkaç topic'te daha buna benzer mesajlar attığın için emin oldum.)
  • ARADŞLAR SAOLUN TEKREAR TEKRAR AMA BEN 1 DAN OLUNCA SİLDİM CHARI HEM SWORD BEĞENMEDİM AXE AÇTIM HEM BİLMEDEN SHOA OLMUŞUM ZHUANG DAHA MI İYİ MİŞ NE :)) NEYSE ŞİMDİ 3 DANIM OYUNDAKİ ADIM AsterixTR İDİR U YA BASTIM BU ARDA EKLEMEYİ BECERMEDİM ))) YARDIMNLARINIZ İÇİN SAOLUNNN
  • Hero Messenger, Arkadaş listendir. Hero Messenger'ı açtığında "Add to Friend" diye bir yazı yazar. Bu "Arkadaş Ekle" demektir.
    Bir de "Add to Group" diye bir yazı yazır. Bu da "Grup Ekle" demektir.
  • nick leri yazarken harflere dikkat et çünkü oyunda dikkat ediyor
  • Harflere dikkat etcek tabii. Yoksa nasıl yapcak ki..
    Kastettiğin büyük harflere dikkat etmek ise doğru..
  • aynen öyle büyük harfler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.