Merhaba arkadaşlar benim bigisayarım 64 bit ve bir sürü sorun yaşıyorum 32 bit pc si olan arkadaşlarım hepsi bütün pvp leri çalıştırıyor be açmayı deniyorum açılmıyor çoğunluğu bundan dolayı yaklaşık 1, 2 haftadır uğraşıyorum beni buraya yönlendirdiler burada o sorunun çzöerler dediler allah aşkın a biri yardım etsin ne olur
Nasıl bir hata alıyorsunuz?
oyun açılmıyor hata falan yok
Oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurun. Masaüzerine oluşan klasöre sağ tıklayıp özelliklere girin. Orda uyumluluk menüsüne girip Windows Xp seçip yönetici olarak çalıştırın.
çok denedim malesef olmuyor
64 bit kuallnıcılarında hep bu tür hatalar oluyor. Ben değişik çözüm yolları araştırıyım, yapabilirsek burda da paylaşırız diğer arkadaşlar yararlanmış olur.
bunun 1. nedeni metin2 nin eski packını kullanıoyor olmandandır sitesine girip son packı indir öyle gir. 2.si ise pvp nin full packını indir metin2 nin içine atmadan oyna. 3.de yönetici olarak çalıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: GusttavoLima
bunun 1. nedeni metin2 nin eski packını kullanıoyor olmandandır sitesine girip son packı indir öyle gir. 2.si ise pvp nin full packını indir metin2 nin içine atmadan oyna. 3.de yönetici olarak çalıştır.
1. Silip kuruyor, elinde eski pack olamaz. 2. Full pack Metin2 klasörüne atılmadan açılmaz. 3. O dediğinizi bende dedim çalıştırmamış.
çok saolun hepsini yaptım ama olmuyor olmuyor olmuyor malesef lütfen diğer arkadaşlarda sizde birşey deyin
çalışır senin dediğin kotadostu pack bnmkisi full pack 500 mb fln oluyo o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme