Şimdi Ara

PvP Zubaba Katalam Yeraltı 6vs7-11-15 (: Kızgın kuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=hmkw_tkHDCI

izleyin bakalım ne diyeceksiniz ?

• O kadar adamlar hepsi aynı anda sırayla 1 kişiye dalsa belki bi fark oluşturabilirlerdi ama sizin ekip süper
  • :D bu kadar kötü olmalarının bir nedeni sanırım karsınızdakilerin %90inde 1 part bile ap itemi yok. aksine sizinkilerin hepsinin %90 ap setli oldugunu biliyorum. birde adamlar tutmus clerigi kesmeye calısıyor .. bu mantıgı hic cozemedim simdiye kadar. 15kişinin dps si sorc u sen heal atsan bile bitirir saniyeler icinde. tabi karsı takim önüne gelene vurmus :D
  • İsimlerinin hakkını veriyorlar, taşa toprağa kafa atıyorlar tıpkı angry birds gibi, toplanıp bir kişiye focuslansalar ne item farkı ne bir şey kalır zaten sayıca 2,5kat ama 3-4ü birinde 3-4ü başkasında olunca normaldir :)
  • bunların tek bildiği ölüp ölüp hile diye aglamak zaten nerden bilsinler focusu
  • Güzel video.
  • güzel video aynen adamlarda item olmadığından çbk ölüyorlar ancak,adamlar sürekli sürü halinde dolaştıkları için oyunculukları çok zayıf, gel gelelim dğer tarafta asmo tarafının item olsun oyunculuk olsun gerçekten sağlam isimleri var sonucun bu derece hezimet olması anormal değil bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel video tebrik ederim elyos olmama rağmen takdir ettim zevkle izledim daha çok böle video koyda izleyelim açıkcası

İyi ezmişsiniz onları güzel olmuş

Oyunda muhabbeti geçti item farkı diyip duruyolar acaba sizi dağıtsalardı ne diceklerdi kesilince bahane hzr 15 adamı toplarken bilmiyormuydu item farkı olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme602 -- 9 Mart 2014; 21:15:39 >
  • aynn abi aynn. :) osmoyami gecsek :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.