Şimdi Ara

Pwp de Bilinmeyen Status

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle blader charlarla savaştığım zaman çıkıyo . ne olduğunu anlayamadım . buna ek bleed denen bir status şekli daha ortaya çıkıyo nedir bunlar

http://img258.imageshack.us/my.php?image=sro2007081917434132ml8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _King_Arthur -- 21 Ağustos 2007; 10:53:02 >

• resim çok küçük bleed fire gibi bi status sürekli can götürüyo daggerlerda da var
  • Yeni skill olması lazım, 3 farklı zehri var. Forumda birisi koyup anlatmıştı açık açık. Çözümüde potcuda
  • hehe o pillerin tanesi 20k galiba
  • bunu bir arkaşaımız açıklamıştı sanırım GomaaT galiba arat bulursun.Onun konusu.
  • konuyu alabilirmiyim şu beyaz bi vazo gibi bişey galiba konu url ne?
  •  Pwp de Bilinmeyen Status
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ben bladerım bu skill degger skilline benziyo süresi geçene kadar azar azar canını götürüyor.ama zombie gibi değil pot basabiliyorsun ama bütün zehirlerin karışımı.değişik bişey yani ama güzel bana yarıyor
  • arthur xD venicedesin değil mi
  • bende bladeciyim ama öle bi skill yok 38 lvl im kaç lvlde açılıo ?
  • Lightning blade skilinin zehir türlerinden biri .. . herbalistte ki yeni pilleri kullanrak defans edebilirsiniz
  • 2 çesit var 3 deil 1. si chinese lerin vurdugu abonmal status bu bizim eski pill lerle geciyo dieri weakening status buda su yeni pillerle gecio o vazo gibi olan sey gorunmezleri gosteren pot destealth gibi bişi baya pahalı
  • Gercekten 10k ve 100k 50tane almaya kalksak tutucek biraz
  • o statüsü normalleri geçiremezmi yada büyüler ben pvp yapmam beklerim otururum falan
  • en sevmediğim şeylerdir böyle büyüler fln hele o zombi yok mu beni delirtiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.