Şimdi Ara

Q3 2.0 TDİ DSG 177 HP TEST (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    150 bin tl ile
    7 vites 156 beygir 1.6 mercedes E
    8 vites 170 beygir 1.6 bmw 5 serisi
    Tercih ederim.
    Incik boncukla ugraşmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Cukurlari yumuşak karsilama olayi süspansiyon sistemi ile ilgili. Mesela 5 Serisi yada Mercedes S Class gibi araçlara yada Panameraya 20-21 inch jant da taksan 16 inch jant da taksan ayni konforu verir. İs lastik yanaginda değildir. İs süspansiyon sisteminin kalitesinde.

Haklısınız aslında Almanya da Tiguan 25.000 ,Euro Q3 29.000 Euro Doğuş ya Tiguanı ucuza satıyor yada Q3 pahalıya satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

3.20d yerine tercih edilebilir yorumunu biraz açar mısın

Bence de A4 yerine tercih edilir.
    Aç dersen açamam.
    Çünkü öyle.
    Bmw işin içine sokulacaksa "x1 e tercih edilir " de olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 19 Ocak 2014; 18:43:01 >
  • Araç tercihinde son dönemeçte bu aracın 1.4 turbo benzinli modeli üzerinde durmuştuk. Dış dizayn olarak fevkalade hatları olan bir araç. Eşim için düşündük. Şehir içinde 1.4 150bg motor tipi kesinlikle tatminkar. Uzun yol performansını bilemiyorum. 2.0 tdi her bakımdan iyi o bakımdan mesele olmaz. Ancak bence de iç kalitesi a3'e göre daha kötü. Havalandırma ızgaralarını sağa sola çevirenler bana hak verebilirler. Tiguan'a göre içerideki kalite biraz daha yüksek, ben öyle düşünüyorum. Ve tiguan gayet geniş ve rahatken özellikle arka koltuklarda oturanlar için q3 dar diyebileceğimiz bir araç. C sınıfı bir SUV için satış rakamları kur ve ötv yüzünden inanılmaz seviyede. Bu bakımdan alakasız ama biz A4 2.0 tdi almayı tercih ettik. Yine de q3'ün dışarıdan cazip bir görünümü olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleWing -- 19 Ocak 2014; 15:22:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.