Şimdi Ara

Q60R digitürk Götüntü Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba samsung q60r aldım ve 2 gündür kullanıyorum.. fakat maç izlerken eski TVm 42' LG 4ktvden çok daha net ve iyi bir görüntü alıyordum.. direkt kurulduğu gibi duruyor hiçbir görüntü ayarı yapmadım bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Dün akşam TS-AEK maçında çok kötü bir görüntü vardı ve kontrast çok kötüydü

• -arkadaşım . q60r ve q70r gerçek qled değil. bu yüzden ne kadar renk ayarlarıyla uğraşırsan uğraş, net ve iyi görüntü alamazsın.
    bu tv nin doğal parlaklığı iyi değil. doğal parlaklığı dediğim "parlak ekran" değil. bu yüzden, parlaklığı ışığı açarak elde ediyor.
    aşağıda senin tv nin ışıktaki görüntüsü. bu ekranda ne ayar yaparsan yap istediğin görüntüyü alamazsın.
    bu tür ekranlarda millet iyi görüntü versin diye contrast ı çok açar. bana göre yanlış. azaltacaksın.
    şöyle yapabilirsin. contrast 40-45, parlaklık 45-50, renk 50 civarı, netlik 75, ve arka ışık full yapabilirsin. bir böyle dene. sevmezsen arttırıp azaltabilirsin.
    -bir de şu var. q60r kaç ekran? önceki kullandığın lg 42 inç ,görüntüyü daha küçük alanda verdiği için daha net gösterebiliyor. ekran boyutu artınca görüntü daha büyük alana yayılıyor. bu da görüntünün netliğini bozar. sizin sorun bu da olabilir.
    sizin tv:
    bu da mat ekran,parlak ekran farkı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 30 Ağustos 2019; 6:6:37 >

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz ayarları uyguladım şu anda bariz bir şekilde daha iyi bir görüntü var gibi duruyor.. bu tv başka tavsiyeler var ise açığım.. bu arada 55’ aldım. Normalde aklımda herkesin önerdiği mu8000 vardı fakat kapalı kutusunu mağazalarda bulamadığım için bunu aldım.. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum 6300e geldi ve 100hz diye bunu tercih ettim birde açıkcası ileriye dönük olması açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polichenelle -- 30 Ağustos 2019; 9:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Bu ekran ayarlarını bende deneyeceğim. 1 hafta oldu 55q60 aldım. 10 yıldır kullandıgım sony bravia 80 ekrandan sonra jilet gibi maşallah😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV Görüntü Kalitesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.