Şimdi Ara

Q6600 İLE E8500 ARASINDA KALDIM :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla forumdaki q6600cüler döver seni default ta kullandığını öğrenirlerse
    bir an evvel oc işine gir öğren; uygula.
    elindeki sistem gayet yeterli boşa para harcama
  • valla ben daha yeni geçiyom Q6600 onuda min 3,6 da çalıştırıcam max ise 3,91 deli oluyo valla
  • INTEL Q6600-ASUS MAXIMUS FORMULA-XFX 8800GTS ALPHA DOG EDITION-BALLISTIX TRACER LED 4x1GB 1066-SAMSUNG 500GB SATA2-CM STACKER STC-T01-X-FI FATALITY CHAMPION SERIES-LOGITECH Z5500-HP W2207 22 LCD-SILVERSTONE DECATHLON 750W-AVERMEDIA DVB-S HYBRID-LOGITECH MX3200

işlemcini değiştirmeye kalkma sakın.

Q6600 mü e8500 mü derseniz ? ben e8400 derim

ama oc yapacam vs diyorsan git @6700 al coş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 2 Haziran 2008; 17:15:19 >
  • hemen oc ye başla
  • q6600 ü bırakıp e8400 veya e8500 almak hata olur. Aralarında aman aman bir fark yoktur.
  • Ve ayrıca q6600 go ise oc konusunda gayet başarılı bir işlemcidir. Ve E serisi işlemcilerin ısınma problemleri olduğunu görebilirsiniz forumda
  • p4 3 ghz ler var
    quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

quote:

Orjinalden alıntı: izzetguntalaz

Birde o 2.4 GHz nin 4 çarpanı olduğunu görsen...

yaw görüyorum ama ne bileyim ezelden beri 3.0 ve üstü ghz lere olan bir aşkım var

Ama kafaya koydum OC yapıcam bu akşam.Forumu baştan sona okuyorum...

400 X 9

• Bende aynı şekilde e8400 ile q6600 arasında kaldım.Şimdi bide e8500 dikkatimi çekti iyicene kafam çorba gibi oldu Tüm sistemi parçaları falan belirledim bir tek işlemci kaldı.
  • yav ali taa ne zaman sattım sana q6600'ü onca zamandır oc'suz mu kullanıyorsun. daya 3.6ghz gitsin işte

• Bunların arasında kalacak ne var cevap belli

Zaten anakarın da muhteşem illa iki çekirdek istiyorsan git e8200 veya e8400 al.

Sonra gelipte ben 1080p video izlerken dalgalanma oluyor falan deme ama öyle günlerde q6600ü ararsın ya da kalite düşürürsün
  • ELİNDE Q6600 VAR OC YAPAMIYORUM DİYOR... E8500'MÜ ALAYIM DİYOR....
    YA BİZİMLE DALGA MI GEÇİYON ??????
    BAŞKA AÇIKLAMASI YOK, MATEMATİKTE "ÇARPMAYI" BİLEN HERKES Q6600'Ü 3 GHZ ÇIKARIR....
    FSB'Yİ ARTIRSA YETER VOLTAJA BİLE GEREK YOK... 9 X 333 = 3.0 GHZ
    EĞER İMZASINDAKİ SİSTEME SAHİPSE, KESİN BİZİMLE DALGA GAÇİYOR ARKADAŞ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl_alt_del -- 2 Haziran 2008; 22:19:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

Arkadaşlar forumu araştırmama rağmen 2 işlemci arasında bir karşılaştırma bulamadım.Şuan Q6600 kullanıyorum OC vs yapmıyorum.E8500 e baktığımda hem mimarisi hemde GHZ i yüksek olduğunu gördüm.Ama bu 2 çekirdek Q6600 4 çekirdek.Biri 6mb ön bellek biri 8mb.Birinin FSP si 1333 birinin 1066.İnanın karar veremedim...

Hangisini önerirsiniz ? yardımcı olursanız sevinirim.Bugün alacağım çünkü

arkadaşım gerçekten samimi bir şekildemi soruyorsun bu soruyu yoksa sadece soru sormak içinmi soruyorsun? eger sistemi sen toplamadıysan git topluyana sor o sana cevabını versin....
  • akşam akşam bu ne makara
  • yaa ali hani evlenince bırakacaktın bu işleri, q6600 ile mutlu mesut yaşayacam diyordun, sen onu de hele yenge kızmıyor mu
  • kızıyolar ama buda bizim zewkimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Bunların arasında kalacak ne var cevap belli

Zaten anakarın da muhteşem illa iki çekirdek istiyorsan git e8200 veya e8400 al.

Sonra gelipte ben 1080p video izlerken dalgalanma oluyor falan deme ama öyle günlerde q6600ü ararsın ya da kalite düşürürsün

amd 3700+2.2ghz 2 gb ram x1800 ekran kartında o dalgalanma olmuyorda e8400 demi olacak

tamam 6600 verilip 8400 alinmazda fazlada abartmaya gerek yok kanımca

• Peki q6600 ı standart değerlerinde kullandığımızda performansı çok mu düşük oluyor ? Ben OC yapmayı biliyorum ama oc yapılmış ürünler garanti dışına çıkıyor herhalde (öle duydum).Bunu göze alamam
  • imzadaki sistemde q6600'ü 0,70 volt 400X8'de kullanıyorum. TAM YÜKTE KASAYI BATTANİYE İLE SARIP BİR SAATE YAKIN ÇALIŞTIRDIM iŞLEMCİ SICAKLIĞI 80 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKMADI VE PC RESETLEMEDİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: matodor

TAM YÜKTE KASAYI BATTANİYE İLE SARIP BİR SAATE YAKIN ÇALIŞTIRDIM iŞLEMCİ SICAKLIĞI 80 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKMADI VE PC RESETLEMEDİ.

ilginç fantazi

hacım nelerle ugrasıyorsunuz yaaw , kullanmanıza bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: matodor

imzadaki sistemde q6600'ü 0,70 volt 400X8'de kullanıyorum. TAM YÜKTE KASAYI BATTANİYE İLE SARIP BİR SAATE YAKIN ÇALIŞTIRDIM iŞLEMCİ SICAKLIĞI 80 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKMADI VE PC RESETLEMEDİ.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.