Şimdi Ara

Q6600 İŞLEMCİ ALDIM BUGÜN. SORUN YASIYORUM..YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer kutusunda SLACR yazıyosa g0 işlemcin kutuda ne yazıyosa odur
  • yahu g0 ile b3 arasında neredeyse hiç fark yok. 10w sanırım ve sıcaklık da 3-5 derece anca fark ediyor ikisini de denedim zira.
  • Peki arkadaşlar masaüstündeyken işlemci ve ram ısısını gösteren bir program önerir misiniz?
    Ben uzun yoldan biostan sıcaklığa bakıyordum
    Benim işlemcide q6600 ortalama 37 derece felan.Fan ise default değil.Zalman 9600 idi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxahan -- 3 Ekim 2007; 21:17:53 >
  • arkdaşlar cpu ya bakıp işlemcim 37 derece demeyin asıl sıcaklık çekirdeklere tek tek bakmanız gerekiyor ,

everest programı masaüstüne osd ekranı koyabiliyor tercihler bölümünden ayarlayabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kory

cpu z de son sürüm revizyon G0 gözüküyor, Everest Ultimate 4,09 de B3 gözüküyor. Ama kutusunda SLARC kodu var. q6600 ü olupda G0 olanlar acaba bi akabilirmi evereste onlarda da mı yanlış gösteriyor.

benim işlemcide G0 rev.everestte B3 görünüyor.ilginç.
  • Everest kullnmanı tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: saxahan

Peki arkadaşlar masaüstündeyken işlemci ve ram ısısını gösteren bir program önerir misiniz?
    Ben uzun yoldan biostan sıcaklığa bakıyordum
    Benim işlemcide q6600 ortalama 37 derece felan.Fan ise default değil.Zalman 9600 idi sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.