Bildirim
Q6600 İŞLEMCİ ALDIM BUGÜN. SORUN YASIYORUM..YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
normal hocam ama eğer G0 revizyon ise ve kasan küçük ise genede normal... -
KASAM KÜCÜK DEGİL.. DAHA ÖNCE E6550 VARDI ISI 36 DERECE İDİ STOK FANLA . BUNA GECTİM SU AN 48 DERECEDE..BU NORMALMİ??quote:
Orijinalden alıntı: OErdem
normal hocam ama eğer G0 revizyon ise ve kasan küçük ise genede normal... -
Bir oyun falan aç bakalım kaça kadar çıkacak ama bana biraz yüksek geldi...quote:
Orijinalden alıntı: better_juice
KASAM KÜCÜK DEGİL.. DAHA ÖNCE E6550 VARDI ISI 36 DERECE İDİ STOK FANLA . BUNA GECTİM SU AN 48 DERECEDE..BU NORMALMİ??
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 2 Ekim 2007; 23:04:14 > -
Arkadasim normal merak etme. Bende aynı işlemci var 40 derecelerde geziyor. Bende stok fan kullanıyorum. Acaba senin kasanda kaç tane fan var. Benim kasada artı olarak 1 fan daha var ve Power suply Kasa soğutmali bir model. Bu sebepe biraz daha yükse çiktiğini tahmin ediyorum.quote:
KASAM KÜCÜK DEGİL.. DAHA ÖNCE E6550 VARDI ISI 36 DERECE İDİ STOK FANLA . BUNA GECTİM SU AN 48 DERECEDE..BU NORMALMİ??
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 2 Ekim 2007; 23:10:32 > -
HOCAM BENDE HİÇ OYUN BULUNMAZKİ.. OYNAMAM CÜNKÜquote:
Orijinalden alıntı: Barzo1905
Bir oyun falan aç bakalım kaça kadar çıkacak ama bana biraz yüksek geldi...
Alıntıları Göster -
eğer stok fan e6550 36 ise kasanda hiç hava akımı yok demektir senin Q6600 gene iyi demekki...quote:
HOCAM BENDE HİÇ OYUN BULUNMAZKİ.. OYNAMAM CÜNKÜ
Alıntıları Göster -
bu değer çekirdek değerlerinden biri mi yoksa CPU değeri mi?quote:
HOCAM BENDE HİÇ OYUN BULUNMAZKİ.. OYNAMAM CÜNKÜ
Alıntıları Göster -
cpu degeri anakartın ölçtügü.. cekirdek degerini yeniögrendim erden kardeşimden kurup bakacagımquote:
Orijinalden alıntı: Leopar
bu değer çekirdek değerlerinden biri mi yoksa CPU değeri mi?
Alıntıları Göster -
everest programı ile baktım cekirdek ısılarıquote:
cpu degeri anakartın ölçtügü.. cekirdek degerini yeniögrendim erden kardeşimden kurup bakacagım
Alıntıları Göster
1.cekirdek:54
2.cekirdek:55
3.cekirdek:52
4.cekirdek:55 derece -
birde GPU DİODA( NE OLDUGUNU BİLMİYORUM):62 DERECEquote:
everest programı ile baktım cekirdek ısıları
1.cekirdek:54
2.cekirdek:55
3.cekirdek:52
4.cekirdek:55 derece
Alıntıları Göster -
stock fan için 1. ve 2. çekirdek bende de öyleydi ama 3. ve 4. 50-51 civarındaydıquote:
birde GPU DİODA( NE OLDUGUNU BİLMİYORUM):62 DERECE
Alıntıları Göster -
gpu da ekran kartıda oda 62 derece bekleme için fazla. kasa soğutman yetersiz olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: metinolampx
stock fan için 1. ve 2. çekirdek bende de öyleydi ama 3. ve 4. 50-51 civarındaydı
Alıntıları Göster -
benim ki boşta genelde 36-38 derece.. yüke bindiğinde 40-42 oluo en yüksek.. yani genelde 40 derecenin aşağısındaquote:
Orijinalden alıntı: metinolampx
stock fan için 1. ve 2. çekirdek bende de öyleydi ama 3. ve 4. 50-51 civarındaydı
Alıntıları Göster -
http://www.overclock.net/attachments/downloads/36840d1165737486-orthos-v20060420-orthos_exe_20060420.zipquote:
Orijinalden alıntı: G-UNITSOLDIER
benim ki boşta genelde 36-38 derece.. yüke bindiğinde 40-42 oluo en yüksek.. yani genelde 40 derecenin aşağısında
Alıntıları Göster
şununla bi dene bakalım en fazla kaç göreceksin...
-
bu sıcaklıklar gayet normal arkadaşlar. Zaten Q6600 işlemciler normalde çok aşırı ısınan işlemciler onun için 50 dereceleri kafanıza takmayın ben 49 derecenin altına indiğim zamanlarda ağlayacak gibi oluyorumquote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
http://www.overclock.net/attachments/downloads/36840d1165737486-orthos-v20060420-orthos_exe_20060420.zip
şununla bi dene bakalım en fazla kaç göreceksin...
Alıntıları Göster
-
telaş edecek bişey yok dostum bende e6600 c2d var 45 derecede çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Kyser Sozey
bu sıcaklıklar gayet normal arkadaşlar. Zaten Q6600 işlemciler normalde çok aşırı ısınan işlemciler onun için 50 dereceleri kafanıza takmayın ben 49 derecenin altına indiğim zamanlarda ağlayacak gibi oluyorum
Alıntıları Göster
sorun yok yani
-
normal abi o sıcaklık 4 çekirdek sonuçta ben amd 6400+ kullanıyorum sistem boştayken 27 - 28 derece oyun oynuyorum aynı anda altta film mp3 açık sıcaklığa baktığımda 37 - 40 arası değişiyo buda amdnin nasıl sistem olduğunun kanıtı fan stok -
Q6600 stok fanlı var bende de evereste cpu ilk açıldığında 15-20 derece (yanlış mı ölçüyor acaba diye merak ediyorum) çekirdeklerde 40 derecequote:
Orijinalden alıntı: mfeker89
normal abi o sıcaklık 4 çekirdek sonuçta ben amd 6400+ kullanıyorum sistem boştayken 27 - 28 derece oyun oynuyorum aynı anda altta film mp3 açık sıcaklığa baktığımda 37 - 40 arası değişiyo buda amdnin nasıl sistem olduğunun kanıtı fan stok
cpu z de son sürüm revizyon G0 gözüküyor, Everest Ultimate 4,09 de B3 gözüküyor. Ama kutusunda SLARC kodu var. q6600 ü olupda G0 olanlar acaba bi akabilirmi evereste onlarda da mı yanlış gösteriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kory
Q6600 stok fanlı var bende de evereste cpu ilk açıldığında 15-20 derece (yanlış mı ölçüyor acaba diye merak ediyorum) çekirdeklerde 40 derece
cpu z de son sürüm revizyon G0 gözüküyor, Everest Ultimate 4,09 de B3 gözüküyor. Ama kutusunda SLARC kodu var. q6600 ü olupda G0 olanlar acaba bi akabilirmi evereste onlarda da mı yanlış gösteriyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kory
Q6600 stok fanlı var bende de evereste cpu ilk açıldığında 15-20 derece (yanlış mı ölçüyor acaba diye merak ediyorum) çekirdeklerde 40 derece
Benzer içerikler
- 4060 ti için işlemci
- işlemci ghz arttırma
- işlemci cache nedir
- intel speed shift technology nedir
- ryzen ne demek
- termal macun önerisi
- amd ryzen 7 9800x3d
- snapdragon 8 gen 5
- ryzen 7 7800x3d
- amd en iyi işlemci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X