Şimdi Ara

Q6600 İŞLEMCİ ALDIM BUGÜN. SORUN YASIYORUM..YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC CPU 45 DERECE DE ACILIYOR VE SU AN 48 DERECE DE... STOK FAN KULLANIYORUM.. Q6600 KULLANAN ARKADASLAR BU NORMALMİ?

• normal hocam ama eğer G0 revizyon ise ve kasan küçük ise genede normal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

normal hocam ama eğer G0 revizyon ise ve kasan küçük ise genede normal...
    KASAM KÜCÜK DEGİL.. DAHA ÖNCE E6550 VARDI ISI 36 DERECE İDİ STOK FANLA . BUNA GECTİM SU AN 48 DERECEDE..BU NORMALMİ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: better_juice

KASAM KÜCÜK DEGİL.. DAHA ÖNCE E6550 VARDI ISI 36 DERECE İDİ STOK FANLA . BUNA GECTİM SU AN 48 DERECEDE..BU NORMALMİ??

Alıntıları Göster
    Bir oyun falan aç bakalım kaça kadar çıkacak ama bana biraz yüksek geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 2 Ekim 2007; 23:04:14 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadasim normal merak etme. Bende aynı işlemci var 40 derecelerde geziyor. Bende stok fan kullanıyorum. Acaba senin kasanda kaç tane fan var. Benim kasada artı olarak 1 fan daha var ve Power suply Kasa soğutmali bir model. Bu sebepe biraz daha yükse çiktiğini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 2 Ekim 2007; 23:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

Bir oyun falan aç bakalım kaça kadar çıkacak ama bana biraz yüksek geldi...

Alıntıları Göster
    HOCAM BENDE HİÇ OYUN BULUNMAZKİ.. OYNAMAM CÜNKÜ
  • quote:

Alıntıları Göster
    eğer stok fan e6550 36 ise kasanda hiç hava akımı yok demektir senin Q6600 gene iyi demekki...
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu değer çekirdek değerlerinden biri mi yoksa CPU değeri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopar

bu değer çekirdek değerlerinden biri mi yoksa CPU değeri mi?

Alıntıları Göster
    cpu degeri anakartın ölçtügü.. cekirdek degerini yeniögrendim erden kardeşimden kurup bakacagım
  • quote:

cpu degeri anakartın ölçtügü.. cekirdek degerini yeniögrendim erden kardeşimden kurup bakacagım

Alıntıları Göster
    everest programı ile baktım cekirdek ısıları
    1.cekirdek:54
    2.cekirdek:55
    3.cekirdek:52
    4.cekirdek:55 derece
  • quote:

everest programı ile baktım cekirdek ısıları
    1.cekirdek:54
    2.cekirdek:55
    3.cekirdek:52
    4.cekirdek:55 derece

Alıntıları Göster
    birde GPU DİODA( NE OLDUGUNU BİLMİYORUM):62 DERECE
  • quote:

birde GPU DİODA( NE OLDUGUNU BİLMİYORUM):62 DERECE

Alıntıları Göster
    stock fan için 1. ve 2. çekirdek bende de öyleydi ama 3. ve 4. 50-51 civarındaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

stock fan için 1. ve 2. çekirdek bende de öyleydi ama 3. ve 4. 50-51 civarındaydı

Alıntıları Göster
    gpu da ekran kartıda oda 62 derece bekleme için fazla. kasa soğutman yetersiz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

Alıntıları Göster
    benim ki boşta genelde 36-38 derece.. yüke bindiğinde 40-42 oluo en yüksek.. yani genelde 40 derecenin aşağısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-UNITSOLDIER

benim ki boşta genelde 36-38 derece.. yüke bindiğinde 40-42 oluo en yüksek.. yani genelde 40 derecenin aşağısında

Alıntıları Göster
    http://www.overclock.net/attachments/downloads/36840d1165737486-orthos-v20060420-orthos_exe_20060420.zip

şununla bi dene bakalım en fazla kaç göreceksin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

http://www.overclock.net/attachments/downloads/36840d1165737486-orthos-v20060420-orthos_exe_20060420.zip

şununla bi dene bakalım en fazla kaç göreceksin...

Alıntıları Göster
    bu sıcaklıklar gayet normal arkadaşlar. Zaten Q6600 işlemciler normalde çok aşırı ısınan işlemciler onun için 50 dereceleri kafanıza takmayın ben 49 derecenin altına indiğim zamanlarda ağlayacak gibi oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

bu sıcaklıklar gayet normal arkadaşlar. Zaten Q6600 işlemciler normalde çok aşırı ısınan işlemciler onun için 50 dereceleri kafanıza takmayın ben 49 derecenin altına indiğim zamanlarda ağlayacak gibi oluyorum

Alıntıları Göster
    telaş edecek bişey yok dostum bende e6600 c2d var 45 derecede çalışıyor.

sorun yok yani

• normal abi o sıcaklık 4 çekirdek sonuçta ben amd 6400+ kullanıyorum sistem boştayken 27 - 28 derece oyun oynuyorum aynı anda altta film mp3 açık sıcaklığa baktığımda 37 - 40 arası değişiyo buda amdnin nasıl sistem olduğunun kanıtı fan stok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

normal abi o sıcaklık 4 çekirdek sonuçta ben amd 6400+ kullanıyorum sistem boştayken 27 - 28 derece oyun oynuyorum aynı anda altta film mp3 açık sıcaklığa baktığımda 37 - 40 arası değişiyo buda amdnin nasıl sistem olduğunun kanıtı fan stok
    Q6600 stok fanlı var bende de evereste cpu ilk açıldığında 15-20 derece (yanlış mı ölçüyor acaba diye merak ediyorum) çekirdeklerde 40 derece
    cpu z de son sürüm revizyon G0 gözüküyor, Everest Ultimate 4,09 de B3 gözüküyor. Ama kutusunda SLARC kodu var. q6600 ü olupda G0 olanlar acaba bi akabilirmi evereste onlarda da mı yanlış gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kory

Q6600 stok fanlı var bende de evereste cpu ilk açıldığında 15-20 derece (yanlış mı ölçüyor acaba diye merak ediyorum) çekirdeklerde 40 derece
    cpu z de son sürüm revizyon G0 gözüküyor, Everest Ultimate 4,09 de B3 gözüküyor. Ama kutusunda SLARC kodu var. q6600 ü olupda G0 olanlar acaba bi akabilirmi evereste onlarda da mı yanlış gösteriyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kory

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.