Şimdi Ara

q6600 overclock sorun yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ECS g31-m7 anakartım var ve core 2 quad a voltaj vermeden sadece fsb değerini 266 dan 289 değerine getiricem. Sizce herhangi bir sorun yaratır mı?PC açılmaması içerden bişilerin yanması felan :D Gerekli bir bilgi mi bilmiyorum ama ramlarin biri 667 diğeri 800 mhz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: akan0234

ECS g31-m7 anakartım var ve core 2 quad a voltaj vermeden sadece fsb değerini 266 dan 289 değerine getiricem. Sizce herhangi bir sorun yaratır mı?PC açılmaması içerden bişilerin yanması felan :D Gerekli bir bilgi mi bilmiyorum ama ramlarin biri 667 diğeri 800 mhz :D

kömür gibi yakarsın
  • kardeşim yanmayacağını bizde biliyoruz herhalde dalga geçmene gerek yok. Sadece sormak istedim.
  • İşlemciye iyi bir soğutucu almadan oc yapmanızı önermem ayrıca remlerede oc yapıyorsanız onları da soğutuculu olması iyi olur.O şekilde sisteminize zarar verirsiniz.Ayrıca hangi uygulama oyun vs vs yetmedide oc yapma gereği duyuyorsunuz bilginiz yoksa bence tiske girmeyin sadece remlerle işlemciye mhz arttırmayla bitmez pci fsb lerinide ayarlanmazsa stabiliteyi bulamassanız bol bol aniden resetlenme yersiniz oda en kötü ihtimal hardisk zamanla sectör olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerilerin için teşekkür ederim ama 4 gün önce bi anlık bi hevesle oc yapmayı başardım önce 2.6 ya sonra 2.7 ye getirdim ramlarda soğutucu var o yüzden ramlara çok takılmadım ama işlemci stock fan olduğundan baya bi korktum.Neyse sonuç olarak 10 dakikalık prime 95 çalıştırdım ve pc de herhangi bir kapanma söz konusu olmadı. 4 gündür kullanıyorum resetleme felan da olmadı ama şu dediğin bad sectorlere kafam takıldı oc ile ne alakası var varsa da yazarmısın hdd konusunda iyi değilim :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SELAMLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.